O prezentare de moda desfasurata in Rusia a degenerat in violenta, dupa ce doua dintre manechinele prezente pe podium s-au luat la bataie, transmite RT.com. Incidentul a avut loc in localitatea Voronez, in centrul tarii.

Violente pe catwalkFoto: Captura YouTube

Spre finalul prezentarii, una dintre modele s-a lovit de o colega de prezentare, care a reactionat extrem de violent. Cele doua fete s-au imbrancit si lovit, in timp ce colegele lor incercau sa le desparta.

In cele din urma, agentii de securitate care asigurau paza evenimentului au reusit sa le potoleasca pe cele doua manechine.

Agentia de modeling care a organizat prezentarea a spus ca, dupa cearta violenta, fetele "s-au sarutat si s-au impacat". Ambele au primit avertismente verbale din partea organizatorului.

RT.com precizeaza ca incidentul nu este primul scandal in care au fost implicate modele din Rusia. In mai 2010, fosta Miss Rusia, Anna Malova, a fost arestata de un ofiter sub acoperire al politiei din New York pentru posesie de medicamente interzise. In plus, Malova a fost acuzata de fals, dupa ce si-a prescris retete fara sa aiba acest drept. Daca va fi gasita vinovata pentru cele 44 de capete de acuzare, fosta Miss Rusia risca sapte ani de inchisoare.

In aprilie 2011, Malova a fost arestata din nou in Statele Unite pentru furt dintr-un magazin, ea insusindu-si o pereche de sandale si o palarie in valoare totala de 145 de dolari. Fostul model a fost acuzata de posesie de bunuri furate.