"A venit la mine si mi-a spus ca Arpi este un ungur imputit, ca merita sa-i traga o flegma intre ochi si ca-i va rupe nasul. Spectacolul dat de Giovani a avut loc in fata tuturor presedintilor de cluburi, chiar in sala unde s-a desfasurat Adunarea Generala.

Apoi, a venit si Victor Becali, care, totusi, pe un ton mai domestic, a spus ca are niste dosare care-l compromit pe Arpi, cum ca ar fi fost comunist si a desfasurat afaceri ilegale.

I-am spus lui Victor Becali ca Arpi avea 18 ani in 1989, iar de afaceri sa nu vorbeasca ca nu stie nimic. Ah, era sa uit, s-a laudat ca stie sapte limbi straine, iar Arpi nici romana nu o vorbeste corect. Are dreptate, nu stie sapte limbi straine, dar patru stiu sigur ca le stapaneste la perfectie", ne-a declarat Iuliu Muresan.

Oficialii CFR Ecomax au anuntat ca-i vor reclama la UEFA, FIFA, FRF si LPF, pe fratii Becali si vor cere retragerea licentei de impresar a lui Victor Becali. "Pentru afirmatia „ungur imputit", il vom reclama pe Giovani Becali si la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii", a spus Muresan, care crede ca Mircea Sandu are toate sansele de a fi reales presedinte al FRF.

"Fratii Becali i-au facut rau lui Gica Popescu, caruia i-au legat o piatra de moara de gat si l-au umflat in balon pe Mircea Sandu. Gica Popescu se face de rusine cu aceste specimene umane", a conchis Muresan.

Bistriteanul Horoba confirma incidentul

Directorul sportiv al Gloriei Bistrita, Ioan Horoba, a asistat la atacul verbal al lui Giovani, cat si la acuzele fratelui acestuia, Victor, toate la adresa lui Paszkany. "Imediat cum s-a terminat sedinta, Giovani a facut un ocol al mesei pentru a sari cu gura pe Iuliu Muresan.

Giovani l-a facut in toate felurile pe Paszkany Arpad si vreau sa-l felicit pe Iuliu Muresan pentru modul calm in care s-a comportat", ne-a declarat Horoba.

Presedintele executiv al "feroviarilor", Iuliu Muresan, nu i-a ramas dator lui Horoba, despre care a spus ca este un tip de caracter. "Alti cinci-sase presedinti, care au asistat la mizeria fratilor Becali, au declarat ulterior ca nu au auzit injuraturile. Unul manca, celalalt se uita la pantofi, tot felul de scuze penibile. Horoba are curajul de a spune ce s-a intamplat", a mai adaugat Muresan.

Gica Popescu evita scandalul

Contracandidatul lui Mircea Sandu la sefia FRF, despre care Paszkany Arpad a spus ca este "unealta si marioneta fratilor Becali", ne-a declarat in exclusivitate ca a auzit despre incidentul de la Adunarea Generala a LPF. "Este treaba domnilor Giovani si Victor Becali si a lui Iuliu Muresan si Paszkany Arpad. Nu este problema mea si doresc sa nu se faca nici o legatura cu numele meu.

Nu am nici o legatura cu acest scandal si as prefera ca nimeni sa nu indrazneasca sa faca vreo legatura, pentru ca aceasta nu exista. Vreau dovezi, nu acuze, iar cine a gresit sa plateasca", a spus Gica Popescu.