O noua linie expres face legatura, incepand de sambata, intre Gara de Nord si Aeroportul international "Henri Coanda". Potrivit unui comunicat al RATB, expresul cu numarul 780 are statie si la Aeroportul Baneasa. Valoarea unei calatorii este de 3,5 lei.

Potrivit RATB, decizia a fost luata in urma numeroaselor solicitari din partea calatorilor in vederea asigurarii unei relatii de transport intre Gara de Nord si Aeroportul International Henri Coanda.

Autobuzele acestei linii vor circula de la terminalul Fluviului, pe Bulevardul Dinicu Golescu, Piata Garii de Nord, Calea Grivitei, Strada Clabucet, Strada Av. Popisteanu, Bulevardul Expozitiei, Piata Presei Libere, Soseaua Bucuresti-Ploiesti pana la Aeroportul International Henri Coanda.

De asemenea, autobuzele vor efectua opriri in statiile Fluviului, Gara de Nord, Clabucet, Piata Presei Libere, Aeroportul Baneasa si Aeroportul International Henri Coanda.

Calatoria pe linia expres 780 se poate achita cu Cardul Activ sau cu portofelul electronic. 10 calatorii pe card activ costa 27 de lei, abonamentul - 80 de lei, iar valoarea maxima care poate fi incarcata pe portofel electronic este de 50 lei.

Orarul expresului 780