Doi barbati au fost gasiti morti, joi seara, pe un camp de la periferia municipiului Targoviste, cazul fiind preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita, care a deschis o ancheta in acest caz, potrivit news.ro. Primele variante luate in calcul sunt accident de vanatoare sau omor calificat., potrivit Agerpres.

UPDATE 23:OO Serban Ionela, viceprimar comuna Razvad, jud Dambovita, pentru Antena 3: Ifrim GHeorghe era consilier local din partea PUNR, avea 49 de ani, era colegul nostru si era vanator. Familia sustine ca nu avea arma cu el si ca ar fii fost ucis de catre braconieri pe care ii surprinsese la vanat. A doua persoana era Neagu Ion (40 de ani) care lucra pentru Gheorghe Ifrim.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita, un trecator a sunat, joi seara, la numarul 112 si a anuntat ca a descoperit cadavrele a doi barbati pe un camp, in apropierea municipiului Targoviste.

Politistii si procurori de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita au deschis un dosar penal, iar la ora transmiterii acestei stiri fac cercetari la fata locului.

''Am efectuat cercetarea la fata locului in conditii de lumina artificiala. Urmeaza sa securizam locul si sa continuam maine cercetarile, pe lumina naturala. Nu se stie autorul, evident, este cautat. Victimele au disparut astazi de acasa, nu avem date suplimentare in momentul acesta. Variantele sunt accident de vanatoare si omor calificat; avand in vedere ca sunt doua persoane, varianta a doua este cea mai plauzibila. Urmeaza sa stabilim la autopsie calibrul gloantelor, se pare ca nu erau de calibru mare. Una dintre persoane a fost impuscata in cap, exista o rana si in zona abdomenului, urmeaza sa stabilim, iar cea de-a doua persoana, in zona abdominala'', a declarat prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita, Mihai Dinca.

Tot joi, un alt barbat a fost gasit mort in apele lacului de acumlare din zona localitatii Crevedia, judetul Dambovita. Acesta a fost identificat, fiind vorba despre un barbat de 55 de ani din Bucuresti, dat disparut din data de 24 octombrie.