Doua persoane au murit, duminica seara, in accidente rutiere provocate de vizibilitatea redusa din cauza ninsorii. Un cetatean elvetian a murit pe DN7, in judetul Hunedoara, dupa ce masina pe care o conducea a lovit un tir. Intr-un accident asemanator si-a pierdut viata o femeie pe DN2, in judetul Buzau, langa Mihailesti.

De asemenea, in ultimele 24 de ore au avut loc zeci de tamponari pe drumurile din sudul tarii, din cauza zapezii si a interventiei reduse a utilajelor de deszapezire.

Potrivit televiziunilor de stiri cel mai greu s-a circulat pe DE70 Alexandria – Bucuresti, unde un drum care dura cu putin peste o ora a ajuns sa fie facut in aproape sase.

Pe Autostrada Bucuresti-Pitesti se circula cu dificultate si la aceasata ora. Duminica, in zona kilometrului 40 mai multe masini au iesit de pe carosabil. De asemenea au avut loc peste 30 de tamponari.

Peste 12 accidente usoare au avut loc si pe drumul care leaga Sinaia de Bucuresti, pe care, duminica seara, traficul a fost infernal.

Circulatia a fost dificila si intre Slatina şi Pitesti. Din cauza ninsorii abundente si a asfaltului alunecos, cei 50 de kilometri dintre cele doua orase s-a parcurs in mai bine de 4 ore.