Persoane necunoscute au furat, joi, portofelul unui inspector de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Prahova care controla comerciantii dintr-o piata, iar dupa ce portmoneul a fost gasit, fara banii din el, inspectorul s-a declarat multumit ca are actele.

Alexandru Cardei, inspector la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Prahova, controla, joi, comerciantii din "Halele centrale" Ploiesti, transmite Mediafax.

El a declarat ca, in momentul in care a ajuns la raionul de peste, persoane necunoscute i-au furat portofelul din buzunar.

"Tineam portofelul in buzunarul din fata al pantalonilor ca sa ma legitimez mai usor. Mi-au fost luati doar banii, 50-60 de lei", a declarat Alexandru Cardei.

Putin mai tarziu, o femeie a gasit portmoneul aruncat in piata, iar cand l-a vazut inspectorul a exclamat: "Slava Domnului ca am actele in continuare!".

Cardei a adaugat ca nu este pentru prima data cand i se fura portofelul, dar de cate ori i s-a intamplat acest lucru, i-au fost sustrasi doar banii, nu si actele.