Taximetristii independenti sunt nemultumiti de rezultatul negocierilor de, marti, de la primaria Capitalei. Primarul general Adriean Videanu, a promis doar ca va solicita la Guvern suplimentarea cu aproximativ 200 a licentelor de taximetrie in Bucuresti. El a mai spus ca va face tot ceea ce este posibil si legal pentru rezolvarea revendicarilor taximetristilor. Acestia sunt insa nemultumiti pentru ca nu au obtinut decat promisiuni.

Reprezentantii taximetristilor independenti bucuresteni s-au intalnit, marti dimineata cu primarul general Adriean Videanu pentru negocieri privind aplicarea Legii taximetriei. Ei vor sa le fie eliberate peste trei sute de autorizatii individuale de functionare.

Taximetristii au inceput inca de la sfarsitul saptamanii trecute protestele in fata primariei Capitalei. Potrivit Realitatea TV, si marti dimineata, taximetristii individuali s-au adunat in fata primariei.

Presedintele Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi (ANPORTRT), Remus Nedelcu, avertizase ca daca autoritatile nu le vor solutiona cererile, la 17 ianuarie vor fi declansate proteste nationale, mergand pana la blocarea punctelor cheie in Bucuresti.