Trei persoane au fost impuscate cu bile de cauciuc, ele fiind implicate intr-un conflict pentru un loc de parcare duminica, in zona Dristor din Capitala, potrivit informatiilor transmise de anchetatori si serviciile de interventie, anunta Mediafax. Incidentul a fost sesizat la 112 in jurul orei 16:30.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti a intervenit la fata locului cu trei ambulante de prim ajutor si una de terapie intensiva, a declarat purtatorul de cuvant al institutiei, Daniel Vasile.

Acesta a mai precizat ca au fost acordate ingrijiri unui numar de trei persoane, ranite, se pare, prin impuscare cu bile de cauciuc. Ranitii au fost gasiti constienti si au fost transportati ulterior la spitalele Floreasca si Bagdasar-Arseni, insotiti de politisti.

Potrivit unor oficiali din Politia Capitalei, incidentul a avut loc dupa ce victimele ar fi ocupat un loc de parcare de pe strada Scolarilor. La un moment dat, proprietarul locului de parcare s-ar fi prezentat la fata locului, intr-un autoturism, care conform martorilor, avea numar de Bulgaria.

Din primele cercetari reiese ca ar fi izbucnit un conflict in timpul caruia proprietarul locului de parcare ar fi tras cu un pistol cu bile de cauciuc.

In prezent, politistii audiaza martori pentru a stabili contextul in care s-a produs agresiunea.