Cinci persoane, intre care un copil, au fost ranite, iar doua apartamente au fost avariate, vineri dimineata, in urma unei explozii produse intr-un bloc din orasul dambovitean Fieni, scrie Mediafax.

Potrivit reprezentantilor ISU Dambovita, explozia puternica produsa la etajul al treilea al unui bloc de locuinte din Fieni a fost urmata de incendiu, la fata locului fiind trimise trei autospeciale si o autoscara pentru interventie la inaltime si trei ambulante, din care doua de la Serviciul Judetean de Ambulanta Dambovita si una de la SMURD.

In urma exploziei care s-ar fi produs din cauza unei acumulari de gaze, cinci persoane, intre care un copil, au fost ranite, unul dintre adulti fiind in coma si urmand sa fie transportat la spital, probabil cu un elicopter, in cazul in care se va impune acest lucru.

"Din primele cercetari rezulta ca deflagratia a avut loc intr-un bloc din orasul Fieni, iar apartamentele afectate sunt situate la etajele al treilea si al patrulea, sunt cinci victime - patru adulti si un copil - care vor fi transportate la spital, urmeaza sa stabilim impreuna cu pompierii miitari ce s-a intamplat, care sunt cauzele exploziei si sa evaluam pagubele", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita, maior Eduard Telea.

Potrivit doctorului Dorin Maier, directorul medical al SAJ Dambovita, pacientul in stare comatoasa va fi transportat la Spitalul de urgenta Targoviste, iar ceilalti patru raniti vor fi dusi, in prima faza, la Spitalul Orasenesc Pucioasa.

La ora transmiterii acestei stiri, la fata locului actioneaza pentru stingerea flacarilor trei autospeciale cu apa si spuma ale pompierilor militari de la Fieni si

Pucioasa si o autoscara pentru interventie la inaltime.

Locatarii blocului in care s-a produs explozia au fost evacuati de catre pompieri, urmand ca dupa stingerea focului sa stabileasca daca cele doua apartamente avariate mai pot fi locuite.