O persoana a murit si alte trei au ajuns la spital, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie adanca de 15 metri, in judetul Harghita, relateaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Harghita, Gheorghe Filip, a declarat ca barbatii, aflati intr-un autoturism Suzuki Vitara, se deplasau pe un traseu accidentat, o inclinatie foarte mare, in apropiere de Odorheiu Secuiesc.

La un moment dat, soferul a pierdut controlul volanului, iar masina a cazut intr-o prapastie adanca de 15 metri.

La fata locului s-au deplasat doua echipaje de la Detasamentul de Pompieri Odorheiu Secuiesc cu o autospeciala de descarcerare si o ambulanta SMURD, precum si o salvare a Serviciului Judetean de Ambulanta.

In urma accidentului, soferul in varsta de 31 de ani, din comuna Feliceni, a fost prins sub autoturism si a decedat. Ceilalti trei barbati din masina, cu varste cuprinse intre 28 si 41 de ani, au suferit mai multe fracturi, precum si hematoame, fiind transportati la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc.

Gheorghe Filip a mai spus ca medicul legist urmeaza sa stabileasca, in urma necropsiei, daca soferul a baut inainte de a se urca la volan.

"Sunt suspiciuni de consum de bauturi alcoolice. Medicul legist va stabili cu certitudine cauza medico-legala a decesului si daca soferul a consumat alcool", a precizat reprezentantul Politiei Harghita.