Doua politiste de la Inspectoratul Judetean de Politie Bacau au murit, duminica seara, in urma unui accident rutier produs pe DN 1 B Buzau-Ploiesti, dupa ce masina in care se aflau a patruns pe contrasens, s-a ciocnit cu un taximetru, dupa care a fost lovita de o autoutilitara, transmite Mediafax.

Primele informatii furnizate de Politia Buzau arata ca accidentul s-a produs in localitaea buzoiana Ulmeni, dupa ce un autourism Opel inmatriculat in Galati, condus de o tanara de 23 de ani, din Galati, a patruns pe contrasens, din motive necunoscute inca.

Dupa ce a patruns pe contrasens, masina condusa de tanara de 23 de ani s-a ciocnit cu un taximetru care circula din sens opus, dupa care a fost acrosata de o autoutilitara.

In urma impactului, si-au pierdut viata soferita in varsta de 23 de ani, dar si a pasageri din dreapta sa, o tanara de 22 de ani, din Bacau. De asemenea, o femeie care se afla in autoutilitara implicata in accident a fost ranita, fiind transportata la spital.

Surse din Politi sustin ca cele doua tinere decedate in urma accidentului erau politiste la Inspectoratul Judetean de Politie Bacau.