Suparati probabil pentru ca nu adunasera destul profit in cursul zilei de ieri, 27 aprilie a.c., de la cei carora le facilitau intrarea in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, agentii de paza care „pazesc" scaunele pe care troneaza si ca nu care cumva sa treaca cineva de ei fara a plati „taxa" de intrare, au hotarat de la sine putere ca reprezentantii presei nu mai au voie in unitatea spitaliceasca mentionata.

In consecinta, l-au agresat atat fizic, cat si verbal, pe fotoreporterul cotidianului „Replica", in incercarea de a-si sustine sus si tare punctul de vedere: in spital nu se intra din cauza carantinei.

Curios lucru, de vreme ce pe langa reprezentantii presei au trecut destui cetateni fara a intampina nici un fel de impotrivire din partea agentilor de paza, tragand fiecare de sacosele incarcate si fara a imbraca halatul alb corespunzator si obligatoriu pe perioada carantinei. Situatia nu a putut fi rezolvata decat prin prezenta directorului spitalului, dr. Catalin Grasa, care a intervenit in favoarea jurnalistilor.

Ce sa intelegem din aceasta situatie, ca in spital se intra doar pe ochi frumosi si buzunare pline, iar agentii de paza sunt noii legiuitori ai institutiei? Sau faptul ca presa nu scoate banul provoaca o dezamagire atat de mare incat conduce la violenta din partea agentilor de paza?!