32 miliarde de lei vechi a costat lucrarea. Cu toate acestea, la cele 50 de pompe stradale a curs apa doar la inaugurare. Localnicii se intreaba acum de ce au fost montate pompele.

„A curs apa cand au venit cei de la judet si au taiat panglica. Cred ca era mai bine nu nu dea banii pe ele", ne-a spus un satean. Am incercat sa scoatem si noi apa de la una dintre cismele, dar ne-a vazut o batranica si ne-a zis: „Vezi maica, e fantana pe partea cealalta. La pompa aia nu curge niciodata apa, asa ca nu va mai chinuiti".

Lucrarea de alimentare cu apa este printre putinele din Prahova care a fost finalizata la termen, in septembrie 2004. La aproape un an de cand a fost terminata, toate pompele stradale au ruginit iar scurgerile sunt acoperite de praf si gunoaie. Primarul Catalin Ionescu a evitat sa vorbeasca cu echipa Telegrafului de Prahova despre aceste probleme.

Desi fusese anuntat de o subalterna ca il asteptam la Primarie, Ionescu s-a urcat in masina personala si a plecat fara nici o explicatie.

Poate ca edilul a considerat ca banii au venit de la contribuabilii europeni, asa ca nu are nici o importanta cum au fost cheltuiti.