De curand, in Sala Teatrului "Traian Grozavescu", din Lugoj, a avut loc o preselectie pentru trupa de muzica usoara UPS. Impresarii formatiei au declarat-o castigatoare pe Larisa Popet si i-au propus un contract pe 3 ani, conditionat de mutarea in Bucuresti. Ea, fiind inca eleva in clasa a X-a, la Grupul scolar "Aurel Vlaicu", nu a putut sa accepte aceasta oferta, mai mult decat tentanta.

Faptul ca a castigat aceasta preselectie nu e deloc intamplator. A inceput sa cante de la varsta de 11 ani, datorita tatalui ei, Tiberiu, care e pasionat de muzica usoara, avand foarte multe inregistrari pe care le audiaza deseori.

Larisa a cantat la diverse baluri ale bobocilor, la spectacole de 1 Iunie, la Festivalul Berii Lugoj, 2002, cu trupa "Autograf", solista fiind Anca, ea facand backing vocals, apoi a devenit solista producandu-se la mai toate festivalurile berii si vinului, la Ruga Lugojana, 2003, cu negativ.

A participat la Festivalul Teatrului de la Iasi, in 2002, unde a luat Premiul Special al juriului, pentru interpretare. Genul sau preferat este muzica dance, iar repertoriul ei cuprinde 15 piese, muzica si textul ii apartin. A frecventat o perioada, nu prea indelungata, scoala Populara de Arte, iar acum ia ore de canto in particular.

A cantat putin la vioara, pian si orga, dar compozitiile le face pe calculator. A avut si o aparitie televizata, la emisiunea "Star Show". Obiectul preferat la scoala este limba romana. In timpul liber ii place sa urmareasca telenovele, din "vina" acestora acum vorbeste fluent spaniola, ba mai mult, are o compozitie in aceasta limba.

Din iarna lui 2004 canta in prestigiosul cor "Ion Vidu", cor cu care, in vara anului 2005, a facut un turneu in Germania. "Nu m-am hotarat ce facultate voi urma, dar mi-as dori foarte mult sa ma afirm in domeniul muzical, in Bucuresti.

Vreau sa editez un CD, dar asta numai atunci cand voi fi pe picioarele mele" - ne-a declarat cu multa timiditate si modestie partenera noastra de dialog, timiditate care nu o are pe scena. Larisa Popet, un nume de care, suntem siguri, vom mai auzi!