Clubul "Obsession" inlocuieste, de joi seara, fostul "Tutankhamon". "Este unul dintre cele mai mari cluburi din tara, are o capacitate de 1000 de locuri si este dotat cu sistem audio de 30.000 W si cu lumini de ultima generatie. Avem echipa proprie de dansatori profesionisti si o trupa de teatru care asigura animatia", a precizat proprietarul clubului, Istvan Lang.

La petrecere au fost prezente oficialitati din administratia locala, ofiteri din conducerea politiei clujene, oameni de afaceri. Primarul Emil Boc a sosit dupa miezul noptii, cand nimeni nu se mai astepta sa apara. El a precizat ca a fost ocupat toata ziua cu festivitatea de Ziua Nationala si ca a dat o fuga pana la Alba Iulia, pentru parada militara.

Primarul s-a declarat de moda veche, pentru ca asculta muzica anilor ’80: ABBA, Boney M, Modern Talking, CC Catch, Ace of Base. Din muzica romaneasca actuala ii plac DJ Project si Directia 5.

Inaugurarea clubului s-a facut in stil MTV party, lumea imbrancindu-se la intrare pentru DJ Gino Manzotti si DJ Maxx. Au venit Adrian Anghel, director la MTV Romania si la Atomic TV si Mircea Zara, prezentator al emisiunii "Club Zone", de pe MTV. "Chiar acum trei saptamani am venit la aniversarea a patru ani de la deschiderea clubului Kharma.

Iubesc fantastic Ardealul; zona aia a noastra de sud mi se pare ciudata. Acest club este exact ceea ce ii lipsea Clujului. Nu mai aveti de ce sa veniti la Bucuresti acum", ne-a marturisit Zara. Organizarea evenimentului a lasat de dorit. Doar cei cu nervii foarte tari au fost in stare sa astepte cinci ore pana la deschiderea petrecerii.

Contrar zvonurilor, nu s-au aratat nici Joshua Castellano, proprietar al clubului "Bamboo" din Bucuresti, nici creatorul de moda Catalin Botezatu. De altfel, designul clubului clujean a fost realizat de artistul care a decorat "Bamboo". In rest, lume multa si pestrita, aglomeratie, aburi si fum de tigara pana la senzatia de lesin.