Primarul municipiului Bistrita, Vasile Moldovan (PD), a primit reclamatii pe Internet pentru faptul ca a autorizat functionarea unui complex de distractii din oras care ii deranjeaza, insa, pe localnicii care au apartamentele in apropiere. Pe site-ul www.

Domnuleprimar.ro, Cristian Salanta, care locuieste in cartierul Mihai Eminescu, i-a scris edilului ca noaptea, dupa ora 22.00, se depaseste cu mult nivelul de zgomot admis. Barbatul a mai aratat in plangerea sa ca a facut mai multe reclamatii la Garda Nationala de Mediu, dar ca a fost trimis la municipalitate spunandu-i-se ca Primaria a autorizat complexul respectiv.

La sesizarea lui Cristian Salanta, primarul Vasile Moldovan a raspuns chiar in ziua de 11 ianuarie promitand ca angajatii de la mediu vor face masuratori privind nivelul de zgomot din zona, iar municipalitatea va lua masuri.

Zona la care face referire cetateanul este, insa, una sensibila pentru edil fiindca patronii complexului reclamat au sprijinit PD in campania electorala organizand gratuit concerte.

La toate acestea se adauga faptul ca, in fiecare an, aceiasi patroni ofera gratuit sampanie de Revelion si focuri de artificii.