In 2004, inaintea campaniei electorale, presedintele PNG Mures, afaceristul Doru Borsan, anunta ca a primit avizele Consiliului Local pentru demararea unui proiect care ar fi adus in Targu-Mures mai multe locuri de munca in oras. La aproape trei ani de la acea data, liderul politic a reclamat faptul ca proiectul sau a fost blocat, in ciuda avizelor primite de la CL, de "mafia locala".

"Aveam un proiect avizat la acea data de Consiliul Local, dar mafia din acele vremuri nu m-a lasat sa evoluez", a declarat Borsan.

Potrivit acestuia, initiativa sa, care ar fi adus pe langa locuri de munca si sume importante de bani la bugetul local, a fost blocata chiar de cei care aveau la acea data fraiele administratiei, prefectul Ovidiu Natea si primarul municipiului Targu-Mures, Dorin Florea.

"Lui Natea si primarului le-a fost teama sa nu castig electoratul", a spus liderul filialei PNG, care a candidat in 2004 pentru fotoliul de primar al municipiului Targu-Mures.

In aceste conditii, Doru Borsan, care a pierdut intre timp drepturile conferite de hotararea CL, si-a reluat initiativa la o scara mai mica, iar in aceasta luna a inaugurat un complex hotelier in care a investit 1,2 milioane de euro, din care numai 30 la suta provin dintr-un credit bancar, iar restul din surse proprii.

Noul complex hotelier, ridicat peste un club apartinand tot liderului PNG Mures, are calificare de trei, respectiv patru stele si dispune de 20 de camere, respectiv 60 de locuri de cazare, restaurant-pizzerie-bar de 200 de locuri, sala de conferinta de 50 de locuri, acces telefon, Internet prin retea wireless, sala de fitness si sala de cocteiluri si hidromasaj.

Potrivit sursei citate, investitia se intinde pe 2.100 de metri patrati plus inca 600 de metri patrati pentru parcarea cu o capacitate de 40 de autoturisme, supravegheata cu camere video si dotata cu bariere cu cartela.