Obsession, cel mai mare club din Transilvania, isi redeschide in aceasta seara portile. Invitatul de maine al clubului va fi DJ ATB, care va mixa pentru publicul din Obsession.

Clubul Obsession din Cluj-Napoca se va deschide in aceasta seara cu o petrecere de zile mari, la care sunt asteptati toti clientii fideli si nu numai. Pentru a incepe asa cum se cuvine noul sezon, clubul Obsession a pregatit si surprize petrecaretilor.

Desi localul este cel mai mare si mai modern din Transilvania, patronul clubului, Istvan Lang, a adus in aceasta vara o noua serie de imbunatatiri. Spatiul clubului a fost reamenajat si extins, pentru a se crea o si mai mare libertate de miscare. “Obsession-ul vine cu un nou look, ca sa spun asa. In toata aceasta perioada, in care a fost inchis, am lucrat la reamenajarea localului.

In plus, suprafata clubului a fost marita. Zona VIP-urilor are o suprafata de 460 de metri patrati. Clubul se deschide cu o petrecere cu invitati, la care ii asteptam pe toti cei care au fost alaturi de noi de cand am avut inaugurarea in 2005”, a precizat Istvan Lang, patronul clubului Obsession.

Cu toate ca localul revine in atentia publicului in aceasta seara, petrecerea oficiala de deschidere va avea loc abia maine, cu incepere de la ora 20.00. Pentru acest eveniment, Lang are si un invitat pe masura, nimeni altul decat ATB, DJ numarul 9 mondial.

Acesta este asteptat vineri seara, pentru a mixa cele mai cunoscute piese, asa incat petrecaretii au suficiente motive sa ingroase randurile in Obsession. “Petrecerea oficiala de deschidere va avea loc vineri seara, cand il avem invitat pe ATB.

Va veni sa mixeze special pentru publicul clujean, oricum e deja obisnuit cu atmosfera de aici, intrucat a mai fost prezent la Obsession”, a mai spus proprietarul.

Clubul Obsession si-a deschis portile pe 1 decembrie 2005, pentru toti iubitorii muzicii de calitate, aflati in cautarea unui loc diferit fata de ceea ce oferea piata cluburilor clujene si, mai ales, pentru amatorii distractiei de calitate.

Deschiderea oficiala a clubului a beneficiat de o petrecere in stil MTV, la care au participat, pe langa oficialitati si VIP-uri locale, printre care si primarul Clujului, Emil Boc, numerosi clujeni, dornici sa fie printre primii care petrec in Obsession. Evenimentul s-a bucurat de un spectacol impresionant animat de dansatoarele clubului.

Muzica a fost mixata de DJ Maxx, DJ Gino Manzotti, DJ Claus - rezidentul clubului, precum si de DJ L.S.

Clubul se deosebeste de tot ceea ce exista in acest moment in Cluj in materie de localuri, in primul rand datorita marimii - este cel mai mare club din Cluj-Napoca, modului in care este amenjat, utilitatilor de care dispune si muzicii care este mixata in club de DJ.

Un loc cu totul aparte, daca este sa tinem cont de invitatii pe care i-a adus in tot acest timp - mai ales DJ - atat din tara, cat si din strainatate si de petrecerile si concertele live care s-au organizat in cadrul clubului.