I-a pedepsit Dumnezeu pentru ca au baut peste masura in Postul Craciunului. 3 localnici din Slimnic, sot, sotie si un prieten de familie, au fost gasiti de o ruda, morti in casa. Oamenii legii sustin ca moartea celor 3 a survenit in urma intoxicarii cu gaz. Tragedia s-a petrecut, se pare, duminica spre dimineata.

Cei trei, cu varste cuprinse intre 49 si 51 de ani, au fost zariti in locuinta in toiul noptii, de un apropiat care s-a uitat pe geam in casa, in timp ce se ospatau cu bautura. Se pare ca acestia erau buni prieteni ai paharului. "Acum cred ca au baut bine, ea era si obosita, ca muncise mult. Cine stie ce au facut, cert e ca au lasat gazul pornit.

De acolo li s-a tras moartea, de la gaz", spune sora unuia dintre cei morti. Vecinii spun ca Dumnezeu i-a pedepsit pentru viciul care il aveau. "E sfantul post al Craciunului. I-a pedepsit Dumnezeu ca nu erau vrednici. De data asta nu s-au batut, dar au baut bine si uite ce au facut", spune o vecina.

Politia a demarat o ancheta pentru a stabili exact ce s-a intamplat, iar medicii legisti urmeaza sa stabileasca daca moartea a fost provocata de scurgerile de gaz.