Administratia Pietelor din municipiul Petrosani (judetul Hunedoara), institutie subordonata Primariei, este la un pas de a fi data in judecata de reprezentantii unei firme locale, pe motiv ca apa pluviala de pe hala agro-alimentara se scurge pe o cladire pe care societatea in cauza o administreaza.

Imobilul in cauza este “lipit” de hala, unde isi are sediul si Administratia Pietelor si este mai mic decat piata, astfel ca apa de ploaie sau zapada topita se scurge pe cladirea respectiva.

Hala agroalimentara este prevazuta cu suficiente burlane si scocuri de scurgere a apei, insa Legea atractiei gravitationale determina surplusul de apa de ploaie sa se scurga pe cladirea aflata in proprietatea “Grup 95”.

Din acest motiv, conducerea acestei firme, reprezentata de Sorin Avramescu, a trimis o somatie, in termeni duri, celor care administreaza piata, cerandu-le sa rezolve problema.

“Societatea noastra a efectuat lucrari de izolare a acoperisului de mai multe ori, dar din cauza cantitatii mari de apa pluviala acumulata pe acoperisul halei, scurgerile prin jgeaburi si burlane sunt suprasolicitate, iar apa stagneaza pe acoperisul cladirii noastre, infiltrandu-se in interior”, se arata in adresa remisa de “Grup 95” catre Administratia Pietelor.

Administratorul pietelor, Daniel Cocolan, a declarat, ieri, ca problema nu a fost inca rezolvata si se cauta solutii in acest sens. Reprezentantii Primariei nu stiau nimic despre problema si au precizat ca nu au fost informati de Cocolan.