Hypermarketul Kaufland isi va deschide usile joi dimineata, la ora 7. In prealabil, cu o zi inainte, la ora 14.30, va avea loc inaugurarea oficiala a magazinului, reprezentantii Kaufland invitand la acest eveniment mass media si diversi oficiali din localitate. Turdenii deja au inceput sa vorbeasca despre apropiata inaugurare a magazinului Kaufland.

De altfel, "lupta” dintre primul supermarket turdean, CSA, deschis de omul de afaceri Sebi Baba si Kaufland, a reprezentat un subiect interesant si pentru cititorii Hotnews.ro. Astfel, conform datelor statistice din data de 11 februarie, articolul "CSA vs Kaufland” a fost cel mai citit articol din presa locala, cu peste 300 de citiri. De altfel, articolul a intrat si in Top 10 national, fiind pe pozitia 8.

BRD isi deschide o agentie la Kaufland

Odata cu deschiderea hypermarketului Kaufland, in incinta acestuia va fi deschisa si o agentie a bancii BRD-GSG. Aceasta va fi singura agentie bancara din Turda care va fi deschisa sambata si duminica. Programul va fi de luni pana duminica, intre orele 8-20.

Special pentru turdeni, agentia BRD Kaufland va oferi, in premiera, noul credit Expresso, care este un credit de nevoi personale in lei sau in euro. Cei interesati pot obtine un astfel de credit fara giranti si cu o perioada de creditare de pana la 10 ani, in conditiile acceptarii unei mari varietati de venituri si cu un raspuns imediat.

Concernul Kaufland este una dintre firmele de retail de succes din Germania.

Concernul Kaufland este reprezentat de 600 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, precum si in Polonia si Croatia.

Hipermarket-urile cu autoservire au o suprafata totala de vanzare cuprinsa intre 2.500 mp si 12.000 mp si sunt cunoscute sub denumirea de „Kaufland“, "KaufMarkt“ si „Handelshof“.

Oferta cuprinde de la marci proprii, care contine produse de calitate la preturi convenabile mici, pana la produse oferite de producatorii regionali si produse de marca.

Un punct forte pentru Kaufland il reprezinta departamentul de produse proaspete: Kaufland garanteaza zilnic clientilor sai calitatea si prospetimea absoluta la preturi de top pentru carne, mezeluri, branzeturi si produse lactate pana la legume si fructe.

In afara de oferta bogata de alimente, Kaufland ofera produse atractive la preturi convenabile din domeniile menaj, sticlarie, portelan, textile, electrice, papetarie, jucarii, articole de sezon si pentru petrecerea timpului liber, si multe altele, la care se adauga oferte speciale saptamanale.

Magazine de renume si de specialitate completeaza oferta fiecarui hipermarket Kaufland.