Peste doua sute de persoane, au participat ieri la funeraliile deputatului PNL de Prahova, Ion Preda. Printre acestea s-au numarat colegi de partid, colegi parlamentari din Comisia de Invatamant din camera Deputatilor, oficialitati judetene si locale, prieteni si rude.

Din partea conducerii centrale a PNL au fost prezenti Crin Antonescu si Norica Nicolai, iar dintre liberalii prahoveni, la ceremonial au participat Mircea Ionescu Quintus, deputatii Adrian Semcu, Ion Luchian si Horia Toma. De asemea, politicieni din alte partide si reprezentanti ai administratiei ai tinut sa-i aduca un ultim omagiu.

Deputatul Ion Preda a murit, duminica, la spitalul Fundeni din Bucuresti, dupa ce suferise o interventie chirurgicala in urma unui infarct miocardic. Pe 5 mai, Ion Preda ar fi implinit 60 de ani. Timp de peste 35 de ani a fost profesor de istorie, iar din anul 2004 a fost ales deputat pe listele Aliantei PNL-PD Prahova.

Deputatul liberal era casatorit si a vea doi copii. Ion Preda a fost inmormantat in cimitirul din comuna prahoveana Magurele, localitate sa natala.