Procurorii DIICOT i-au trimis ieri in judecata pe patronii clubului de striptease Moni’s, fratii Goga, alaturi de cei doi bodyguarzi ai localului, acuzati de trafic de persoane si constituirea unui grup infractional

Radu si Adrian Goga, patronii clubului de striptease Moni’s, alaturi de bodyguarzii localului, Andrei Alexandru si Mihai Rotar, au fost ieri trimisi in judecata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Cluj pentru trafic de persoane si constituire, respectiv aderare la un grup infractional.

In aceeasi cauza au mai fost disjunse doua dosare, unul pe numele fratilor Goga, cercetati pentru spalare de bani, iar celalalt pe numele lui Flaviu Viorel Sipos (n.r., bodyguard) si Mihaela Dana Cristea (n.r., ospatar), cercetati pentru aderare la grupul infractional.

Cei patru inculpati se afla in arest preventiv de la sfirsitul lunii martie. Patronii Moni’s au traficat 40 de tinere in vederea prostitutiei, dintre care sapte erau minore. Doar patru persoane se constituie, insa, in parti vatamate, tinerele explicind ca le este frica sa depuna marturie impotriva celor patru inculpati deoarece au fost amenintate si batute de mai multe ori.

Potrivit procurorilor, prin inselaciune, amenintare si alte forme de exploatare sexuala, cei patru au racolat, gazduit si transportat tinerele pentru practicarea prostitutiei la clubul de striptease, dintre care sase-sapte erau minore.

Surse judiciare ne-au declarat ca fetele au practicat partide de sex contra cost in camerele Vilei Moni’s, insa numai in perioada 2001-2006.

Marfa nejustificata

Mai multe camioane cu marfa ce nu avea acte de provenienta au fost ridicate in urma perchezitiilor facute la locuintele fratilor Goga: bunuri alimentare, tigari, cafea, materiale de constructii si aparatura electronica. Procurorii DIICOT continua cercetarile, incercind sa elucideze de unde provenea marfa respectiva.