"Stimate prietene al Editurii Reader's Digest. Poate chiar dumneavoastra veti fi persoana careia voi avea placerea sa-i inmanez cecul pentru fabuloasa suma de 150.000 RON reprezentand Marele Premiu al celui de-al patrulea concurs Reader's Digest Romania".

Asa incepe scrisoarea semnata de "zana surprizelor", Andreea Banica, fosta Marin, pe care a primit-o zilele trecute in casuta postala prahoveanca Elisabeta Radulescu. Femeia era invitata sa cumpere o carte de 69,9 lei a editurii respective pentru a putea castiga potul cel mare, de aproape 50.000 de euro.

Pentru a fi cat mai convingatori, expeditorii plicului, pe care scria cu litere de-o schioapa "Contine si un mesaj de la Andreea Marin Banica!", i-au trimis si o diploma de finalist. "Cand am vazut ca scria pe plic Andreea Marin, m-am speriat. Nu stiam ce sa cred. Am crezut ca e de la emisiunea TVR Surprize-Surprize", ne-a marturisit Elisabeta Radulescu.

Femeia nu intelege cum a ajuns sa fie abordata de o asemenea maniera. "Habar nu am de unde imi stiu ei numele. Eu nu am trimis niciodata nimic la editura asta. Nu am participat la niciun concurs si nu le-am cumparat nicio carte", sustine femeia. Pe plic se mentioneaza insa ca "datele personale au fost preluate, conform legislatiei in vigoare, de la o firma autorizata".

Elisabeta Radulescu nu va cumpara nicio carte si crede ca putea fi victima unei manipulari. "Daca vor sa ne faca fericiti, sa ne faca pe cai legale, nu sa se joace cu mintea noastra. Prima data chiar am crezut ca e adevarat, apoi mi-am dat seama ca poate fi o pacaleala", a declarat femeia.