Colegiul Director al PDL se reuneste joi, in jurul orei 16:00, la Palatul Parlamentului, pentru a discuta lista finala a ministrilor remaniati si propunerile pentru portofoliile ramase libere.

Cu putin timp inainte de ora 16:00, premierul Emil Boc se afla in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, alaturi de Adriean Videanu, Radu Berceanu si Gheorghe Flutur.

In sedinta Colegiului Director, la care participa si liderii din teritoriu ai partidului, se va vota lista finala a ministrilor propusi de premierul Emil Boc.

Se asteapta ca sedinta sa fie usor tensionata.

Seful Guvernului si-a inceput ziua cu o discutie cu presedintele Basescu, a continuat-o cu o intalnire cu liderii PDL la sediul central al partidului, urmata de discutii separate, la Guvern, cu Radu Berceanu, Sebastian Vladescu, Mihail Dumitru si Mihai Seitan, ultimii trei fiind pe lista remanierii. In cazurile lui Vladescu si Dumitru, inlocuirea din functie a fost deja confirmata.

Premierul Emil Boc a plecat in jurul orei 15:00 de la Palatul Victoria, impreuna cu Gheorghe Flutur si Gheorghe Falca, in aceeasi masina.

Premierul Emil Boc a ajuns la Parlament in jurul orei 15:25, prim-ministrul aflandu-se in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.