Presedintele Traian Basescu a participat, sambata seara, la complexul Miorita din Poiana Brasov, la intalnirea informala a democrat-liberalilor. Conducerea PD-L si grupurile parlamentare au discutat in acest week-end, la Poiana Brasov, prioritatile legislative pentru sesiunea care va incepe in luna februarie.

Seful statului a sosit la hotelul Miorita, alaturi de sotia sa, Maria Basescu, in jurul orei 21:00 si a stat aproximativ doua ore alaturi de democrat -liberali. Conform surselor Hotnews.ro Traian Basescu a stat la masa cu liderii PD-L si si-a manifestat multumirea ca grupurile parlamentare ale partidului s-au marit in urma alegerilor din 2008.

Aceleasi surse sustin ca presedintele nu a tinut nici un discurs doar s-a conversat cu membrii democrat-liberali si a ascultat muzica.

La finalul intalnirii, intrebat de presa, deputatul PD-L, Valeriu Tabara a declarat ca presedintele a venit sa vorbeasca si sa se simta bine alaturi de partidul care l-a condus. "E dreptul lui sa vina aici. Dupa o zi grea, cu discutii furtunoase, avem si noi dreptul sa ne relaxam", a comentat Valariu Tabara.

Traian Basescu a parasit petrecerea democrat-liberalilor dupa aproximativ doua ore fara a face declaratii de presa.