Elena Udrea vrea sa scape de eticheta de persoana mondena pe care, spune ea, i-au pus-o ziaristii. Cu ceva mai mult de doua luni inainte de alegeri, Elena Udrea, membra al PD-L, s-a hotarat sa demonstreze ca este o femeie normala, ca orice alta gospodina din Romania. Dupa ce a dat cu mopul intr-o sala de clasa inainte de inceperea anului scolar, Elena Undrea, invitata la Realitatea TV, a crosetat pe tot parcursul emisiunii si a vorbit despre conditia femeii in politica.

Politicianul PD-L a susţinut ca presa incearca de patru ani sa creeze un personaj "care nu are legatura cu ceea ce este ea in realitate - o femeie normala".

"Eu am fost tot timpul aceeasi, nu e prima oara cand dau cu mopul, nu e prima oara cand vin la deschiderea anului scolar. Sunt o persoana obisnuita care face lucruri obisnuite. E adevarat, nu mai am timp ca altadata, dar sunt o persoana normala care stie sa faca lucrurile simple in mod curent", a aratat Elena Udrea, adaugand ca are o viata sociala normala, merge la biserica si gateste.