Actrita de telenovele Oana Zavoranu si-a lansat vineri, oficial, candidatura pentru functia de deputat. Sustinuta de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, Zavoranu a declarat ca nu va renunta la cariera artistica in detrimentul celei politice, incercand sa le imbine pe amandoua. Vedeta a facut apel la presa sa nu mai fie atacata pentru vestimentatia pe care o poarta.

Ea s-a declarat onorata, socata dar si flatata de propunerea presedintelui PRM si a promis sa nu dezamageasca.

"M-a socat propunerea, m-a flatat pentru ca nu este un lucru putin ca la o varsta tanara sa-ti vina, din partea unui om atat de important, o asa propunere: un om important sa creada in tine si sa vada in tine dincolo de acele fustite scurte, bustiere si alte speculatii si prostii ale presei de scandal", a declarat Zavoranu.

Actrita de telenovele, cunoscuta si sub numele de "Ouerida", a explicat presei ca s-a gandit foarte mult la aceasta propunere si a hotarat sa candideze, fara a renunta insa la cariera artistica. Zavoranu a facut apel atat la presa, cat si la electorat sa-i acorde o sansa.

"Nu ma atacati atat de tare ca am fusta scurta - nu am mintea scurta, nu ma taxati ca poate bustierele mele imi descopera burta goala - bine ca nu am sufletul gol. Cred ca asta e cel mai important si bine ca am frica lui Dumnezeu, pentru ca este plina lumea asta de oameni fara de Dumnezeu care fac tot felul de nenorociri," a mai spus aspiranta la fotoliul de deputat.

Oana Zavoranu este membra PRM din noiembrie 2007 si a fost nominalizata pe lista partidului pentru alegerile din toamna la Camera Deputatilor.