PSD va decide saptamana viitoare in privinta candidatului la Primaria Municipiului Bucuresti, a declarat luni presedintele PSD, Mircea Geoana, dupa sedinta Biroul Permanent National. Liderul PSD a evitat sa confirme sau sa infirme daca deputatul Miron Mitrea va fi sau nu propus pentru Primaria Capitalei, afirmand doar ca el este seful de campanie al partidului.

"Domnul Mitrea este directorul de campanie al PSD si un politician cu experienta", a spus presedintele PSD, adaugand ca a vazut doar in presa ca numele acestuia este avansat ca posibil candidat pentru Primaria Bucurestiului.

Intre timp, Geoana considera ca presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, este cel care se bucura de sustinerea acestei organizatii pentru Primaria Capitalei.

Conform lui Mircea Geoana, oferta candidaturilor PSD pentru alegerile locale este finalizata in proportie de 85%.

Mircea Geoana: Strategia de securitate a Romaniei este depasita

Strategia de securitate a Romaniei trebuie revizuita pentru ca este depasita si trebuie sa includa teme dezbatute la summitul NATO, a declarat luni liderul PSD Mircea Geoana.El a precizat ca nici securitatea energetica in cazul Romaniei nu s-a rezolvat. Liderul PSD s-a referit si la achizitiile militare: "Facem apel la Guvern sa amane orice achizitii militare pana la revizuirea strategiei de securitate a Romaniei.