Presedintele PD-L Emil Boc va candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca. Boc a anuntat, vineri la Cluj ca intentioneaza sa isi continue proiectele incepute in urma cu patru ani, transmite agentia Mediafax. Actual primar al Clujului a facut acest anunt la inaugurarea lucrarilor unui cartier de locuinte.

Dupa ce si-a anuntat intentia de a candida, Emil Boc a enumerat si proiectele pe care doreste sa le relizeze la al doilea mandat. Boc le promite cetatenilor ca “va asfalta toate straziile si trotarele, va finaliza centurile de ocolire si va finaliza lucrarile la patru cartiere de locuinte".

Emil Boc a amanat pana acum sa isi anunte candidatura pentru un nou mandat de primar al Clujului, insa aceasta a devenit clara dupa ce fostul prefect Alin Tise, cea mai vehiculata nominalizare din partea PD-L, a intrat in batalia pentru sefia Consiliului Judetean Cluj.

Pana in prezent si-au anuntat candidatura pentru Primaria Cluj-Napoca senatorul PRM Gheorghe Funar, presedintele UDMR Cluj, Laszlo Attila, si din partea PIN, Dorin Apahidean.

PSD nu au facut inca nici o nominalizare pentru fotoliul de edil al Clujului, candidatul urmand sa fie ales intre Vasile Dancu, Vasile Puscas, Vasile Soporan si Remus Lapusan.

Nici PNL nu are in acest moment un candidat la primaria Cluj Napoca. Presedintele Consiliului Judetean, Marius Nicoara, a renuntat la candidatura in favoarea uneia pentru inca un mandat in postul pe care il ocupa in acest moment. Dupa anuntarea renuntarii la candidatura pentru municipiu, Nicoara a declarat ca o va propune in locul sau pe Norica Nicolai.