Biroul Permanent Naţional al PNL urmeaza sa valideze miercuri candidaţii liberali la primăriile de sector din Capitală, a anuntat duminica seara, la Realitatea TV, presedintele interimar al PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, adaugand ca nu este exclus ca unele nume să fie anunţate "chiar de mâine", potrivit Agerpres.

"Mâine (luni, n.red.) vom face un pas important în a lua cea mai bună decizie în funcţie de soluţiile pe care le-am avut de la sectoare. Rezultatele sondajului arată că mai toţi candidaţii sunt departajaţi de puţine puncte. Vom avea mâine o comisie, vom evalua aceste rezultate ale sondajului. Va fi o analiză politică. Marţi seara am cerut convocarea Comitetelor executive pe fiecare sector. Apoi urcă din nou la Biroul permanent naţional, miercuri dimineaţă. Miercuri se închide practic acest proces. Unele nume pot fi anunţate chiar de mâine după comisie, dar candidaturile merg în Biroul permanent naţional", a afirmat Catalin Predoiu.

El a făcut un apel către toţi cei care şi-au depus candidaturile să îi susţină în campanie pe cei desemnaţi să candideze "pentru a scăpa de blestemul unei administraţii PSD corupte în Bucureşti".

Cătălin Predoiu a mai arătat că îşi propune să se întâlnească cu Nicuşor Dan, Monica Macovei şi Traian Băsescu pentru a analiza soluţiile pe care le are fiecare pentru Bucureşti: "Lansez o chemare către toate forţele politice de centru dreapta să înţeleagă că nu ne putem juca cu soarta Bucureştiului. Îi chem la o masă rotundă să ne unim forţele, pentru că nu vreau să lăsăm Bucureştiul din nou pe mâna PSD. Vreau măcar să discutăm, fără fiţe, fără pretenţii, Nicuşor Dan, doamna Macovei. Eu îmi asum asta personal. Nu angajez partidul. Vreau să văd şi eu ce soluţii au dânşii (...) Vreau să văd şi eu cum crede Nicuşor Dan că poate să câştige Primăria generală când are cât are în sondaj. (...) Vreau să vorbesc cu dânsul, o să stau de vorbă şi cu doamna Macovei, cu domnul Băsescu. Îmi asum eu acest lucru, ca şef al organizaţiei Bucureşti."