Luni, distractie mare in PSD. Numerosi membri de vaza ai partidului au primit SMS-uri prin care presedintele Mircea Geoana era luat peste picior in legatura cu situatia sa locativa. Textul mesajului este "Fii generos. Doneaza 1 euro pentru ca Mircea Geoana, impreuna cu sotia si cei doi copii sa nu ramana in strada". SMS-urile au inceput sa circule la o zi dupa ce Geoana a declarat intr-un interviu pentru HotNews.ro si BBC ca nu are alta locuinta in afara casei de protocol.

Geoana a spus in interviu ca va solicita prelungirea contractului de inchiriere pentru vila de protocol de la RAAPPS, pe care intentioneaza sa o cumpere “in functie de pret”. Geoana sustine ca nu are locuinta si spune ca “poate a gresit” ca nu si-a facut un credit ipotecar mai devreme.

"In acest moment sunt interesat sa cumpar o casa, sa o las copiilor mei dupa ce dam coltul", a mai spus Geoana in interviul acordat HotNews.ro si BBC.

Potrivit mai multor membri ai PSD, care au tinut sa-si pastreze anonimatul, SMS-urile au inceput sa circule dupa-amiaza, iar paternitatea lor ii este atribuita fie lui Felix Tataru, strategul de campanie al lui Basescu, fie "aripii anti-Geoana" din PSD.