Victor Ponta a anuntat pe Twitter ca se intalneste luni cu vicepremierul Gabriel Oprea si multumeste tuturor celor care au muncit "pentru noi" de sarbatori.

"Dupa cateva zile perfecte cu copiii - back to work! Prima intalnire cu VPM Oprea - multumiri celor care au muncit pt noi toti de Sarbatori", a scris premierul pe Twitter.

Victor Ponta a multumit, totodata, intr-un mesaj postat pe Facebook, angajatilor MAI prezenti la datorie in perioada Sarbatorilor de iarna.

"Peste 25.000 de politisti, jandarmi, pompieri si alti angajati ai MAI au lucrat in perioada Sarbatorilor pentru a asigura linistea si siguranta tuturor cetatenilor romani. Totodata, echipajele ISU au avut aproape 10.000 de misiuni si au salvat peste 900 de persoane aflate in situatii limita. Va multumesc tuturor foarte mult pentru eforturile depuse in aceste zile (de vacanta pentru majoritatea romanilor)! V-ati facut foarte bine datoria si am incredere ca, in perioada de iarna care urmeaza si oricand va fi nevoie, veti fi pregatiti sa interveniti si sa ajutati", a scris Ponta.