Candidatul independent la alegerile prezidentiale Teodor Melescanu a declarat, duminica, la Valenii de Munte, ca actiunile vizibile ale justitiei din perioada campaniei electorale nu au permis candidatilor sa isi prezinte programele, potrivit Agerpres.

Teodor Melescanu (foto arhiva)Foto: HotNews.ro

"Ca unul din elementele de campanie, impreuna cu alte teme parazitare, care de fapt nu au permis candidatilor sa isi prezinte programele. (...) Mi se pare si mie ca se abate de fapt atentia de la prezentarea programului. Aceasta parazitare, sau capusare, cum vreti sa ii spuneti, nu permite candidatilor sa isi prezinte programele", a spus Melescanu, intrebat cum comenteaza actiunile justitiei din timpul acestei campanii electorale.

In ceea ce priveste sondajele de opinie date publicitatii, acesta a aratat ca ele sunt facute mai degraba pentru a influenta votul.

"Sondajele de opinie in aceasta perioada sunt mai degraba facute pentru influentarea voturilor, decat o imagine reala a ceea ce exista. Adevaratul sondaj va fi la vot, mai sunt cateva zile, toata lumea va vedea atunci care va fi realitatea", a spus Melescanu.

Teodor Melescanu s-a aflat duminica intr-o vizita electorala la Valenii de Munte, unde se desfasoara Festivalul Tuicii.