Elena Udrea a anuntat, joi, ca a decis sa renunte la lansarea pregatita pentru duminica, la Sala Palatului, si a precizat ca, in respectiva zi, Partidul Miscarea Populara va organiza "un mars impotriva proastei guvernari, pentru locuri de munca", relateaza Agerpres.

Udrea anuntase, la mijlocul acestei luni, ca isi va lansa candidatura la alegerile prezidentiale pe 28 septembrie, la Sala Palatului.

"M-am decis sa nu mai fac o lansare.(...) Cu banii pe care i-am fi cheltuit la lansarea de la Sala Palatului, am cumparat ghiozdane si abecedare pe care o sa le dam in toata tara, iar duminica vom face un mars impotriva proastei guvernari, pentru locuri de munca.Vom pleca in mars de la Sala Palatului spre Guvern si, la Guvern, vom avea declaratii impotriva guvernarii Ponta. Incercam sa iesim din tiparul acesta pe care il vedem la Victor Ponta, fiind unul care seamana perfect cu ce se intampla pe vremea lui Ceausescu. Si alte partide vad ca se intrec intre ele cine sa se mobilizeze si sa cheltuie mai multi bani cu lansarile, sa aduca mai multi oameni care, de multe ori, vin acolo din obligatie", a spus Udrea, joi, la Adevarul Live.

Presedinta PMP a mentionat ca a renuntat la lansarea sa de candidat, pe care o pregatise sa se desfasoare la Sala Palatului, dupa ce a vazut "lansarea grandioasa a lui Victor Ponta pe Arena Nationala, unde s-au cheltuit 2 milioane de euro pentru satisfacerea ego-ului domnului Ponta".