Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a taiat vineri panglica la inaugurarea pasajului Margineni din municipiul Bacau - largirea unui pod de la doua benzi de circulatie la patru benzi. La ceremonie a participat un sobor de preoti condusi de episcopul-vicar Ioachim Bacauanul, precum si politicieni de varf ai judetului

Crin Antonescu taie panglica la inaugurarea unui pod din BacauFoto: Hotnews

Sosit de la Bucuresti exact la obiectivul de inaugurat, Antonescu a taiat panglica impreuna cu primarul Romeo Stavarache, europarlamentarul Eduard Hellvig, episcopul-vicar Ioachim Bacauanul si presedintele Consiliului Judetean, Dragos Benea. Politicienii au mers pe jos pana la jumatatea podului, apoi au incercat rezistenta constructiei printr-o tranversare cu masina.

Dupa mai multe planificari ale vizitei in Bacau facute de liberalii bacauani, presedintele Senatului, Crin Antonescu a reusit sa ajunga, astazi, in municipiul Bacau pentru a deschide practic circulatia pe Pasajul Margineni, obiectiv al proiectului “Modernizare Calea Moinesti”. Pasajul face parte dintr-un proiect, in curs de derulare, finantat de Uniunea European in valoare de 38.970.476 lei, din care asistenta financiara nerambursabila de aproximativ 30 de milioane.

Liderul liberal l-a laudat pe primarul Bacaului: "Daca am avea mai multi edili ca Romeo Stavarache, tara noastra ar fi fost cu mai multi pasi in fata". Crin Antonescu a fost interpelat in legatura cu despagubirile pentru exproprieri si alocatia pentru someri, spunand insa ca nu cunoaste situatia.