Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca pe primarul liberal Andrei Chiliman nu-l mai ia in serios intrucat, in momentul in care a fost invitat la Congresul PNL pentru a "umple" partidul de liberalism, a lipsit, potrivit Mediafax.

Antonescu a fost intrebat cum vede afirmatia primarului Andrei Chiliman, care l-a acuzat, cu ocazia lansarii Initiativei Romania Liberala, ca a golit PNL de liberalism.

"Pe mine domnul Chiliman demult nu ma intereseaza, pentru ca atunci cand l-am luat in mod demoratic in serios inainte de Congres, cand l-am invitat la Congres sa-si prezinte punctele de vedere, sa umple, daca eu am golit PNL de liberalism, sa faca ce doreste ... n-am remarcat sa fi fost prezent la Congres. Nu ma mai intereseaza domnul Chiliman de foarte multa vreme si nu am niciun comentariu la ce a declarat domnia sa", a afirmat Antonescu.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, luni, ca presedintele PNL Crin Antonescu "a eliminat liberalismul din PNL" si a aratat ca, daca acesta vrea sa il excluda si pe el din partid, e liber sa o faca.

"Din pacate, domnul Crin Antonescu a exclus liberalismul din PNL. Asa ca, daca vrea sa ma excluda si pe mine, e liber sa o faca. Eu insa nu plec din PNL", a spus Chiliman, la evenimentul de lansare a Initiativei Romania Liberala.