Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a confirmat duminica, pe blogul sau, ca a acceptat propunerea liderul liberal Crin Antonescu de a face parte din viitorul Guvern USL format in cazul unei victorii la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Antonescu anuntase vineri ca prezenta lui vicepresedintelui PNL in viitorul Guvern este previzibila 99%, Vosganian precizand ca in urma unui "schimb de mesaje" s-a adaugat si acel 1% care lipsea.

Varujan VosganianFoto: Agerpres

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Iasi, ca ii va propune pe Relu Fenechiu si Varujan Vosganian ca ministri in viitorul Cabinet Ponta, in cazul in care Uniunea se va afla la guvernare dupa alegerile din 9 decembrie, informeaza Mediafax.

Antonescu a afirmat ca "suta la suta Fenechiu va fi ministru", adaugand ca, "in proportie de 99%", si Varujan Vosganian se va regasi in viitorul Guvern Ponta. "Spun 99%, pentru ca n-am apucat inca sa il intreb", a precizat presedintele PNL.

"In legatura cu speculatiile aparute in presa privind acest procent - care, altminteri are aspiratia sa catre perfectiune, precum cubul ciobit din poemul lui Nichita Stanescu - precizez ca, scurt timp dupa aceea, intre mine si Crin Antonescu a avut loc un schimb de mesaje prin care i-am multumit pentru cuvintele spuse la adresa mea, ceea ce a adaugat acel 1% care lipsea", scrie Varujan Vosganian pe blog.