Fostul premier Adrian Nastase a scris duminica pe blogul sau ca procurorii, numiti in perioada 2005 - 2012 de catre Traian Basescu, prin decret prezidential, ar fi plecat" precum spaniolii in America de Sud, in urma cu trei secole - cu Biblia in mana - sa lupte pentru dreapta credinta. Pentru credinta in Traian Basescu".

"Adevarati misionari, procurorii au mers, din poarta in poarta, sa lupte impotriva ereziilor constitutionale (...) au descins, in calitate de apostoli ai adevarului, in curtile oamenilor, din dorinta de a nu-i pune pe drumuri pe "faptuitori", - citandu-i la sediul institutiei - si sa nu-i puna nici la cheltuieli, obligandu-i sa-si ia un avocat, scrie Nastase in cea mai recenta postare a sa pe blog.

"La mine nu au venit procurorii sa verifice daca am votat de mai multe ori, pentru ca ei stiu cel mai bine ca scopul principal al condamnarii mele a fost ca in anii urmatori, sa nu votez deloc. Si nici sa fiu ales...", incheie Nastase aflat acum in detentie in Penitenciarul Jilava.