Primarul Liviu Negoita, recent nominalizat drept candidat al PDL pentru un nou mandat la Primaria sectorului 3, a declarat vineri ca un scor prost la alegerile locale din 10 iunie ar insemna pentru PDL un procent mai mic de 20% ca vot politic si necastigarea a cel putin doua sectoare ale Capitalei, transmite Agerpres.

Negoita spune ca rezultatele de la locale inseamna un barometru pentru analiza activitatii PDL in Bucuresti si daca ar fi slabe ar implica automat "o discutie" la nivelul partidului.

Edilul sectorului 3 a sustinut la o emisiune difuzata de postul B1 ca bucurestenii au pierdut 4 ani prin alegerea pe care au facut-o cu actualul primar general.

Liviu Negoita a spus ca nu a candidat niciodata pentru fotoliul de primar general intrucat a avut "un proiect la Sectorul 3". Acesta este convins ca la aceste alegeri Silviu Prigoana este un candidat "redutabil" pentru PMB.

Primarul a adus cu aceasta ocazie si lamuriri despre o licitatie din 2009 contestata la Comisia Europeana.

"Cel care a fost nemultumit de procedura de licitatie s-a plans la toate autoritatile si a dat in judecata Primaria sectorului 3. Instanta insa a dat dreptate autoritatii locale prin decizie definitiva si irevocabila. Orice cetatean se poate plange si la Comisia Europeana, iar noi acum suntem in faza de a transmite documente pentru lamuriri. (...) Noi vom demonstra ca avem dreptate, nu avem nicio emotie pe acest subiect pentru ca avem o hotarare judecatoreasca in acest sens", a spus Negoita.