Vantule, dormi linistit! Aproape toata presa lucreaza pentru tine

de Dan Tapalaga     HotNews.ro
Joi, 9 septembrie 2010, 20:25 Actualitate | Opinii


Dan Tapalaga
Foto: Hotnews
Toti jurnalistii si politicienii care au ciugulit de-a lungul timpului ceva graunte din palma lui SOV se simt astazi datori sa-l apere. O fac in modul cel mai josnic posibil: decredibilizeaza din start actiunea procurorilor, manipuleaza si ignora interesul public major, reprezentat - cel putin - de cei 300.000 de pagubiti FNI. Tehnica discreditarii justitiei s-a aplicat cu succes in mai toate dosarele mari: Patriciu, Becali, Dan Diaconescu. Realitatea si Antenele le-au acordat neconditionat, de la retinere pana la eliberarea din arest, statut de victime ale groaznicei dictaturi Basescu. O dictatura unde odiosul satrap este tocat de dimineata pana seara la televizor dupa refrenul tot raul vine de la Basescu.

O armata impresionanta de jurnalisti si politicieni a pus la bataie intreg arsenalul cunoscut al manipularii, dirijand opinia publica pe piste false. Din colectia de diversiuni de la fondul problemei, am retinut, in citatele de mai jos, sabloane utilizate la fiecare caz de mare cercetat penal: razbunarea lui Basescu, circ mediatic, abaterea atentiei de la "adevaratele probleme ale tarii", de ce acum (o intrebare perfect tembela, dar cu efect diversionist garantat), justitie incompetenta, procurori controlati politic, etc, etc.

Iar cercetatul penal devine, in procesul spalarii publice, un intelectual/credincios/businissman vizionar/ jurnalist incomod in functie de cui se aplica tehnica spalarii publice si extragerii sale din malaxorul justitiei.

In loc de Vantu, scrieti Becali, Patriciu sau Dan Diaconescu. Frazele spuse astazi despre Vantu au fost rostite, la timpul lor, si in cazurile celorlalti clienti celebri ai parchetelor, fie ca vorbim de rapitori, evazionisti, santajisti etc.

Scopul final al mineriadelor mediatice, cea de astazi fiind comparabila in violenta cu zidul facut in jurul lui Dinu Patriciu in 2006, este unul si acelasi: apararea marilor cercetati penal, intimidarea si discreditarea justitiei, politizarea dosarelor, relativizarea unor eventuale raspunderi penale.

Dar iata mai jos cateva moduri de a-l extrage pe Vantu dintr-o afacere cu predicate simple: omul e acuzat ca a favorizat un infractor condamnat definitiv in Romania, ancheta a ajuns la capat si nu stim inca ce probe sunt la dosar. Cu toate aceste, avem pronuntata sentinta clasica: nimic nu-i pe bune, Basescu e de vina.
 • Bogdan Chirieac, la Realitatea TV: E o arestare politica. Sunt noua luni de cand a fost arestat Popa. Cred ca se va merge si pe arestarea preventiva pentru SOV. Il mai vizitam pe domnul Vantu si de fiecare data el se cunostea cu cei care il monitorizau indeaproape. In toate televiziunile anti-putere lumea se uita cu mare ingrijorare la ce se intampla acum, pentru marele public insa e putin important. (N.r. De ce n-ar fi important pentru cei 300.000 de pagubiti FNI? De ce nu mai boceste dl. Chirieac astazi pe umerii boborului sarman?)
 • Mircea Dinescu, la Realitatea TV: Eu eram un mare sustinator al lui Basescu si am facut niste emisiuni nimicitoare la adresa PSD-ului pe vremea aceea, la adresa lui Nastase, la adresa ministrilor de pe vremea aceea, si ma intalneam prieteneste, cum m-am intalnit si in ultima vreme, cu Vantu, pentru ca Vantu, intamplator, este un mare intelectual. Putina lume stie ca el a scris poezii in tinerete si are o biblioteca uriasa acasa, deci nu este un..., nu face parte din tagma uriasa a semi-analfabetilor care s-au imbogatit dupa Revolutie. Ei bine, el era putin ingrozit de acele emisiuni.
 • Alina Gorghiu, PNL, la Realitatea TV: Retinerea lui Vantu nu rezolva problemele Romaniei. Instanta va decide, maine, daca probele sunt solide; Pana nu se stie exact despre ce este vorba, suntem la nivelul speculatiilor (....) Stiu cu siguranta cine pierde pentru ca pe agenda populatiei aceasta retinere nu exista. Drept este ca pe noi, clasa politica, jurnalisti, etc ne intereseaza dar pentru cei care nu au cu ce sa-si plateasca ratele si nu stiu cum sa treaca peste iarna acest subiect este egal cu zero. Erau la mine in cabinet oameni si am schimbat impresii cu ei. Nu-i intereseaza subiectul acesta. Ei vor sa stie cum se vor plati salariile si pensiile ca l-au auzit pe presedinte ca nu avem bani de pensii si salarii. (Realitatea TV)
In paranteza fie spus, unul dintre politicienii rasfatati de Realitatea TV cu aparitii TV, Alina Gorghiu (deputat PNL), chemata si astazi la televizor sa se intreabe daca nu cuvma o fi razbunarea lui Basescu la mijloc, castiga bani frumosi dintr-un contract cu AVAS in procesul cu FNI. Pe scurt: Avocatul Gorghiu se face ca recupereaza banii furati de la FNI, iar politicianul Gorghiu il apara pe SOV. Ce schizofrenie, ce nebunie.
 • Florin Iordache, PSD, la Antena 3: Este o situatie anormala, daca Vantu este vinovat, nicio problema, sa plateasca. Ne aflam intr-o telenovela pentru a abate atentia de la problemele romanilor; Mesajul care se incearca sa fie transmis romanilor este acela ca acei oameni care l-au ajutat pe Presedinte, Solomon, Diaconescu, etc. oameni care l-au ajutat pe T.Basescu sa ajunga presedinte si i-au fost aproape, pot pati la fel daca i se opun..; Probabil ca Vantu este convins ca T.Basescu nu este strain de ceea ce i se intampla acum 
 • Cosmin Gusa, la Antena 3: Ceea ce se intampla cu Vantu acum i s-a intamplat si dl.Basescu inainte de a deveni Presedinte, in 2004, in proiectul Basarab. In acel caz, daca nu era un vot impotriva, dl. Basescu ar fi patit la fel; Vor urma presiuni ale strazii iar puterea are nevoie de o presa timorata. Va confirm ca in 2004 daca Vantu nu actiona pro-Basescu...
 • Doru Buscu, la Antena 3: Este un mod de operare care face parte din abc-ul politicii, consta-n principal din a-ti alege un adversar din categoria serioasa. Daca nu poti controla ceea ce se intampla, derivat, din actiunile politice, atunci trebuie sa gasesti un adversar, cineva care sa fie demonizat sau care sa fie atractiv pentru populatie. Cred ca conflictul dintre Vantu si T.Basescu se datoreaza-n mare masura temperamentului si tipului de impulsivitate pe care aceste doua personaje le au, atat in raport cu lumea cat si-n raporturi personale, chiar cu ei insisi.
 • CTP, la Realitatea TV: Am fost un martor al relatiilor dintre domnul Vantu si domnul Basescu, fiind un colaborator al Realitatii TV. Intre 2005-2008, Realitatea a fost un post pro-Basescu, eu fiind un fel de oaie neagra. Dansul a fost primit cu sticle de vin la Realitatea. In 2008 nu s-au mai inteles. Din acel moment, postul Realitatea a devenit mult mai putin prietenos cu domnul Basescu. Nu m-ar mira ca domnul Basescu sa instrumenteze politic arestarea domnului Vantu, iar domnul Vantu sa faca tot ceea ce ii sta in putinta sa-l dea jos de la putere pe domnul Basescu. Nu am insa date legate de implicatii politice in retinerea domnului Vantu.
La ora cand scriu, il aud stupefiat pe CTP vorbind, la fel ca Dinescu, despre "certele inclinatii literare" ale lui Sorin Ovidiu Vantu. Dar despre certele lui inclinatii penale, de dinainte si de dupa '89, o fi auzit domnii CTP si Dinescu? Oare nu despre asta vorbim  noi astazi, despre dosare penale, rechizitorii, nu despre volume de versuri? CTP, CTP, ce jos ajungi...
 • Dan Diaconescu: Eu sunt un mogulas si, probabil, va urma si mogulul Voiculescu si apoi ceilalti moguli. Probabil dl Voiculescu va fi servit poporului inainte de Craciun pentru ca ei sa uite de salariile taiate de acest nou credit pe care Statul doreste sa-l ia. Sunt arestari extrem de mediatizate. Toata lumea discuta despre ele si automat nimeni nu mai discuta despre Guvern sau despre Traian Basescu.
Parca asistam la un concurs de mancat rahat: cine inghite mai mult. Cata ticalosie in fiecare din frazele diversioniste de mai sus! Cata obsesie anti-Basescu, cata rea credinta, ce cazuri patologice!

Dumnezeule mare, de ce ne-ai parasit? De ce ne-ai orbit cu televiziuni si jurnalisti care si-au vandut constiinta pe arginti? De ce ai amestecat Binele si Raul in asa fel incat slujitorii Tai sa nu mai poata deosebi intre ele? De ce Binele se imputineaza si Raul creste in jurul nostru?

Cat cinism, ce faliment moral printre jurnalisti si unii politicieni: apara un om suspect de favorizarea unui infractor, condamnat definitiv la 15 ani de inchisoare, pentru inselaciune, in dosarul FNI. Putin le pasa lor astazi ca SOV este acuzat ca favorizeaza un infractor dovedit - Nicolae Popa - ca a inselat cateva sute de mii de oameni. Putin le pasa lor de oameni acum! Cei mai multi se tem ca, una din sursele lor grase de venit, intrand la puscarie, se inchide la propriu. SOV si-a platit cu mare generozitate toate constiintele pe care le-a inchiriat. Altii, au ajuns in ultima perioada sa-i imprumute ei pe Vantu cu bani frumosi, iar acum  se citeste disperarea in ochii lor. Cui sa mai ceara bani daca Vantu si Luca se ascund in arest? Cum sa-si mai recupereze gaura in buget (furat tot de la SOV)?

Unde sunt imaginile cu amaratii, disperatii, distrusii ca si-au pierdut agoniseala de o viata, suprapuse eventual cu poza lui SOV si Nicolae Popa?  Unde sunt lacrimile de crocodil stoarse pe umerii poporului? Cum? In ziua cand se anunta ca Nicolae Popa, marele fugar condamnat in dosarul FNI, condamnat la 15 ani de inchisoare, va fi trimis extradat din Indonezia in Romania, nici un remember FNI in imagini? Cum? In ziua retinerii lui Vantu, suspectat de favorizarea infractorului, ziaristii si politicienii prinsi in insectarul lui SOV au uitat de popor?

Cum se face ca poporul celor 300.000 de mii de inselati s-a evaporat de pe ecrane? Spumele populismului de odinioara de la gura unui CTP, Ursu, Buscu sau Paunescu s-au condensat intr-un scuipat trimis intr-o singura directie: Traian Basescu.

Azi, Realitatea, Antenele si corul aparatorilor lui Vantu ne spun ca poporul trebuie uitat momentan. Ne spun ca tot ce vedem azi este exclusiv razbunarea lui Basescu. Urletele, lacrimile de crocodil varsate in capul pagubitilor de juralistii populisti au fost, cum zic ei: circ mediatic.

Cei care introduc false teme in dezbaterea publica, cauta sa obtina efecte artistice, nu adevarul. Cauta sa-l umanizeze pe Vantu, sa reduca totul la conflictul sau cu Traian Basescu, sa relativizeze astfel incat sa nu mai distingem Raul de Bine, adevarul de minciuna si victima de calau. Cei care evita fondul cauzei folosesc tehnica de succes a victimizarii: SOV este prezentat ca un martir al luptei impotriva unei dictaturi imaginare. Toti avocatii lui de astazi ar merita felicitati de fiecare dintre cei 300.000 de pagubiti FNI: cat mai condensat.

Va amintiti sloganul? Dormi linistit! FNI lucreaza pentru tine. Iata ca nu si-a pierdut actualitatea. Vantu poate dormi linistit, chiar si in arest. Aproape toata presa lucreaza pentru el.

PS: Vad cum, la Antena 3, Gigi Becali este prezentat si el ca o victima a represiunii Basescu si, scandalos, comparat de Radu Tudor cu detinutii politici de pe vremea comunismului, indemnat "sa-si pastreze credinta". Se rasucesc martirii anticomunismului in mormant! La fel Dinescu, il aud la Realitatea, cam pe la zece seara,  cum se cazneste sa pozeze in urmarit ca pe vremea lui Ceausecu, la fel si Patriciu si Dan Diaconescu. Horror. Oamenii astia isi bat joc de memoria dizidentei romanesti facand o paralela intre istoria lor penala de astazi, ridicola, de miliardari de carton, si istoria tragica a marilor persecutati politic de dinainte de 89. Recompunerea atmosferei din comunism face parte tot din arsenalul diversiunii TV.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

22262 vizualizari

 • +110 (128 voturi)    
  bv (Joi, 9 septembrie 2010, 20:33)

  constantinv [anonim]

  frumos spus pacat de cei cu ochelari de cal
  • +50 (60 voturi)    
   Un articol corect impartial. (Joi, 9 septembrie 2010, 21:57)

   individ [anonim] i-a raspuns lui constantinv

   Aveti dreptate ... sa ma iitnreb si eu o data .. .dar cei 300.000 de pagubiti? Ei nu au dreptul la judecata?

   Vantule ... doamne ajuta sa te prinda cu ceva pe FNI si sa ajungi la puscarie sa te puna "colegii" sa ridici sapunul
   • -42 (48 voturi)    
    un (Vineri, 10 septembrie 2010, 6:07)

    me [anonim] i-a raspuns lui individ

    magarul moare de drum lung iar prostul de grija altuia.in timp ce noi bolborosim aici,clasa politica isi freaca mainile de bucurie ca ne-am mutat privirile de la ei...
    • +2 (2 voturi)    
     exact: prostul moare de grija altuia (Vineri, 10 septembrie 2010, 17:00)

     meioza [utilizator] i-a raspuns lui me

     și după cum văd, tu mori de grija clasei politice.

     sincer, mă doare fix în pix dacă Vîntu ar fi (chipurile) băgat la bulău din comandă politică. Merită să stea acolo măcar cît a stat Vlas, indiferent dacă îl ia pentru viol (apropos, are cîteva tentative, mușamalizate) sau pentru favorizarea infractorului.

     Oricum ar fi trist pentru probitatea și verticalitatea justiției române ca un infractor de drept comun precum Vîntu să fie trimis în judecată numai la comandă politică
     • -5 (5 voturi)    
      Dar cu cainele ce ati avut? (Vineri, 10 septembrie 2010, 18:58)

      Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui meioza

      Ca Vintu merita linsat, violatorul feroce si bestial care este !
      Doar sa te uiti la el si iti dai seama ca orice femeie este in pericol in preajma lui.
      Ai dreptate meioza, violatorul trebuie oprit chiar daca trebuie sa-i fabricam niste probe incriminatoare, la dracu' cu legile si justitia...
      A zis sefu' sa-l terminam, il terminam, ce dracu'
      • +3 (3 voturi)    
       Da` sefu` tau care este? (Vineri, 10 septembrie 2010, 21:23)

       Angela [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

       A zis sefu` tau sa postezi, postezi ce dracu!
   • -8 (16 voturi)    
    circ (Vineri, 10 septembrie 2010, 9:44)

    spectator [anonim] i-a raspuns lui individ

    nu va fi nici o judecata. cei 300.000 si-au pierdut banii si nu ii vor mai vedea vreodata. Vantu nu va face puscarie asa cum nu a facut nici un multimilionar postdecembrist. Edoar circ; santaje si negocieri pt bani si informatii. e o cutie a pandorei pe care nimeni nu vrea sa o deschida pt ca i-ar inghiti pe toti. da doamne sa nu am dreptate. cred ca din paine si circ pana la urma va ramen doar circul.
    • +4 (4 voturi)    
     esti neinformat sau te faci? (Vineri, 10 septembrie 2010, 17:40)

     bula [anonim] i-a raspuns lui spectator

     49% din sumele decise de instante au fost deja achitate de AVAS catre pagubiti. De la AVAS adica de la stat adica din taxele mele si ale tale. Nu din banii lui Vantu, Popa si trepadusii care il plang pe Vantu azi. Esti sado-maso si te bucu ri ca-i platesti tu datoriile lui Vantu??
   • -19 (23 voturi)    
    300.000 vs 22.000.000 (Vineri, 10 septembrie 2010, 10:38)

    yokoga [utilizator] i-a raspuns lui individ

    Cand niste persoane (in speta cei 300.000) ALEG sa bage banii intr-o institutie care le promite castiguri enorme in timp scurt trebuie sa isi asume riscul enorm al acestei decizii. Ca asa e in capitalism. Faptul ca au fost indusi in eroare de campania publicitara ma lasa rece. Si acum sunt mii de anunturi pe net care iti dau bani peste noapte. Daca te bagi, o faci pe riscul tau.
    Pe de alta parte, banii "cheltuiti" de ministere dispar chiar mai repede decat cei de la FNI iar eu nu am posibilitatea sa ALEG daca sa ii dau sau nu.
    Nu zic ca parintii FNI nu trebuiau arestati... Dar atata vreme cat langa Popa sau Vantu nu e ridicata si Ritzi e evident ca avem de-a face cu o actiune politica.
    • +8 (8 voturi)    
     LUI IOC-OGA (Vineri, 10 septembrie 2010, 14:37)

     carat [anonim] i-a raspuns lui yokoga

     Cele 300.000 de persoane care si-au depus banii la FNI nu si-au depus banii intr-un sistem de joc piramidal tip CARITAS, ci intr-un fond de investitii. I-ul de la FNI inseamna INVESTITII. Cand investesti bani intr-o investitie nu te astepti sa castigi bani peste noapte, dar nici nu te gandesti ca banii tai vor fi furati. FNI = Fondul National de INVESTITII. Daca nu stii ce inseamna o investitie, pune mana si invata.
     • +5 (5 voturi)    
      au fost inselati (Vineri, 10 septembrie 2010, 17:42)

      bula [anonim] i-a raspuns lui carat

      de un fel de "garantare"a CEC adica a statului. Camenco Petrovici a fost condamnta pt. asta, ministrul de finante PSD de atunci, care i-a permis lui Petrovici sa garanteze pt. FNI n-a patiti nimic. Nici Nastase, prim ministru pe atunci.
     • 0 (0 voturi)    
      Imi pare rau, amice (Duminică, 12 septembrie 2010, 0:45)

      C [anonim] i-a raspuns lui carat

      Inteleg ca n-ai avut de-a face cu prea multi "investitori institutionali" din Ro, fonduri de investitii, asiguratori gen AIG/Alico si altii de-aceeasi teapa.
      Te felicit pentru asta, esti un om intelept.
      Altminteri, diferentele intre acesti profesionisti si Vantu/FNI sunt pur cosmetice. Eventual tin de cata rabdare au unii si altii in a compune niste contracte cat mai lungi, mai ambigue, mai alambicate.
      Tzeapa si unii si altii.
   • -21 (27 voturi)    
    articolui Securitatii (Vineri, 10 septembrie 2010, 10:49)

    vlad [anonim] i-a raspuns lui individ

    asta reprezinta aceste randuri.ca si site-ul acesta.un cuib al Securitatii si al Politiei Politice.
    • -15 (19 voturi)    
     Teapableaga (Vineri, 10 septembrie 2010, 11:00)

     un oarecare [anonim] i-a raspuns lui vlad

     Asta este.Si ..nota 20 lui Yokoga.Noi, cei 22 mil. oropsiti de guvernarea base/boc, noi ai cui suntem ????Le plangeti de mila celor 2/300.000, dar au facut/o benevol, constient, noi ne/am pricopsit cu acesti guvernanti.Si, dle Tapalaga, ii condamni pe cei platiti de Vantu, pe dumneata cine te plateste ?Ca de laudat, am vazut ca te/a laudat basescu....
     • +8 (10 voturi)    
      voi (Vineri, 10 septembrie 2010, 12:06)

      panfil flecaru [anonim] i-a raspuns lui un oarecare

      facetzi ce v'a invatzat ex sefu' :ciocu mic si joc de glezne ! :-))
      atzi uitat, mai draga, aaaaa ?!

      si mai invatzatzi sa nu fitzi marlani. ponta si crin sunt mult, prea mult, deja.
      invatzatzi sa fitzi cineva (domni), nu niste oarecare (jeguri).
      • -6 (6 voturi)    
       Revin!!! (Vineri, 10 septembrie 2010, 13:17)

       oarecare [anonim] i-a raspuns lui panfil flecaru

       HotNews,am incercat sa dau o replica acestui < domn> care foloseste un limbaj elevat.Nu insultam pe nimeni in comentariul meu,asa cum fac si acum, atunci ma intreb care este motivul ptr care m/ai cenzurat ?Prefer sa raman un roman oarecare , asa cum sunt majoritatea romanilor.Observ ca accesul la acest site este liber doar pentru < cineva > , < marlani> si < jeguri > Cer scuze celor cu bun simt !
       • +2 (2 voturi)    
        bun simt (Sâmbătă, 11 septembrie 2010, 17:12)

        KidChinoT [utilizator] i-a raspuns lui oarecare

        Daca tot vorbesti de bun simt, hai sa vorbim de bun simt profesional si etica jurnalistica. Unde e etica asta jurnalistica la cei care il apara pe vantu? unde e bunul simt profesional? NU exista nici in presa "libera" condusa de diferite interese politice a patronilor marilor trusturi, dar nu mai exista nici in guvern. De parlament nu are rost sa vorbim, ca stim cu totii ce se intampla acolo zilnic. Sa merg mai departe? ce se intampla cu bunul simt civic al fiecaruia? cum de ne dam votul pe un kg de carne si o jumatate de litru de ulei? 22 milioane oropsiti de guvern, nu? asta e sintagma mai nou, culmea ca din cei 22 de milioane majoritatea nici macar nu stiti ce e Let's do it Romania, sau ma insel? cati dintre voi participa la astfel de actiuni de bun simt civic??? Cati dintre voi se uita la televizor ca sa "afle" ce s-a mai intamplat peste zi cu clasa politica?? Putini prefera sa intre intr-o lumea in care exista speranta, Zici ca Tapalaga e platit, poate pur si simplu e platit de un bun simt elementar care nu ii permite sa mai asculte astfel de batjocoriri mediatice. Vantu este presupus vinovat, si din armata lui de aparatori nici macar unul nu a adus un argument pro eliberare, Nimeni nu ii probeaza nevinovatia. Si nici nu se va incerca asta, doar discreditarea adversarului. Doar ca in romania exista un singur adversar: Basescu. Si toata marea asta de procese, fie ele politice sau nu, au avut meritul de al discredita pe Basescu puternic. Cate dintre aceste "victime" nu au iesit de la arest fara macar a fi acuzati de popor? Si la cati nu li s-a uitat vina din cauza acestor circuri mediatice?
    • +3 (5 voturi)    
     dovezi ai? (Vineri, 10 septembrie 2010, 11:08)

     diddlyjo [utilizator] i-a raspuns lui vlad

     ca sa stim si noi pe ce baze judeci...
    • -7 (11 voturi)    
     Ei... (Vineri, 10 septembrie 2010, 11:54)

     bgd [utilizator] i-a raspuns lui vlad

     Peste tot vedeti Securitate si politie politica. Mai usor cu Antenele.
     Articol scris de un jurnalist pro-Basescu si atat. Probabil vizeaza un post de consul pe undeva...
     Bun articol, nu ma intelegeti gresit...insa totul se strica aici...
     "Cauta sa-l umanizeze pe Vantu, sa reduca totul la conflictul sau cu Traian Basescu, sa relativizeze astfel incat sa nu mai distingem Raul de Bine, adevarul de minciuna si victima de calau"
     De cand reprezinta Basescu Binele, Adevarul si calaul hotilor? Hahaha...tare asta.
     Haideti dle Tapalaga....chiar asa ?!?
     • +2 (4 voturi)    
      Amice bgd, (Vineri, 10 septembrie 2010, 18:13)

      , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui bgd

      Basescu e oricum mai bun decat toata ciorba galbena stricata numita penele!
      Basescu "reprezint.a..... Binele, Adevarul si calaul hotilor" atata timp cat ochi-de-peste fiert se scalda in aceeasi ciorba cu ceilalti comunisti rosii si galbeni!
   • -13 (13 voturi)    
    Fals (Vineri, 10 septembrie 2010, 11:17)

    Marius [anonim] i-a raspuns lui individ

    Domnul Tapalaga incearca sa ne convinga ca dumnealui este singurul ziarist independent din Romania. Oarecum independent. De fapt este un mare admirator al puterii actuale. Am citit mai multe articole scrise de domnul Tapalaga. Un singur lucru m-a frapat : increderea uriasa pe care domnul Tapalaga o are in tot ceea ce face Basescu. Eu n-am citit o critica a ziaristului Tapalaga la adresa lui Basescu. Si apoi, domnule Tapalaga , pot fi de acord ca multi ziaristi sunt pe statele de plata ale lui Vantu, dar sa nu uitam un singur lucru : singura greseala a lui Vantu este ca in 2008-2009 a schimbat tabara si a renuntat sa-l mai sustina pe Basescu. Pentru ca altfel, cum ati explica ca din 2004 pana in 2009 nu s-a atins nimeni de Vantu din aceasta justitie atat de impartiala si de independenta politic ? Deci inainte sa acuzati oameni ca CTP de impartialitate, mai bine ati aminti si perioada de colaborare fructuoasa dintre Vantu si Basescu. Atunci unde erati domnule Tapalaga ? De ce nu acuzati mizeria asta inca de atunci ? Si ma rog, de ce Berceanu, Videanu, Udrea , Ridzi sunt curati ca lacrima si aceasta justitie impartiala nu misca de un an nimic in cazul Ridzi ? Atunci poate si ziaristii aia au dreptul sa spuna ca e o arestare poilitica , nu credeti ?
    • +2 (2 voturi)    
     Gresit.... (Vineri, 10 septembrie 2010, 23:29)

     California [utilizator] i-a raspuns lui Marius

     Ori esti analfabet, si iti citesc altii doar ce le place lor, ori ai memorie proasta. Dan Tapalaga a avut articole foarte virulente la adresa actualului Guvern si Presedinte chiar in saptamanile anterioare. Problema este ca toti hotii si ticalosii incearca si ei sa gaseasca o solutie de spalare a imaginii; pe romaneste, toti infractorii ordinari tinuti in varful "piramidei" de o justitie corupta sau fricoasa , cum dau cu nasul de racoare au imediat cosmaruri cu Basescu (vezi Costiniu, Becali, DD h-OTV etc...). Imi aduc aminte ce a patit o jurnalista echilibrata la TVR, la ordinul PSD pt ca a avut tupeul sa prezinte pe post mituirea "gainarului" slinos D.T. Remes - ministru PDL. Marius ( si toate numele care le mai porti), nu sunt pe pamant chiar numai romani prosti sau bolnavi de sete de circ . Mai odihneste-te - fa si tu o munca cinstita!
    • +2 (2 voturi)    
     Citeste ce-a scris Tapalaga (Vineri, 10 septembrie 2010, 23:32)

     Luk [utilizator] i-a raspuns lui Marius

     si-ai sa vezi ca bati campii!

     Daca nu gasesti, iti dau eu link-urile cipcea ce esti...
   • +2 (2 voturi)    
    SOV (Vineri, 10 septembrie 2010, 13:46)

    lupulsas [anonim] i-a raspuns lui individ

    Nu-l blestema asa, ca poate ii place!
   • 0 (0 voturi)    
    Curat impartial articolul, nimic de zis (Duminică, 12 septembrie 2010, 0:38)

    C [anonim] i-a raspuns lui individ

    :-)
  • +34 (40 voturi)    
   La Realitatea... (Joi, 9 septembrie 2010, 22:34)

   Marius [anonim] i-a raspuns lui constantinv

   Atat pe ecrane cat si pe siteul lor, se pare ca se practica ceea ce numim in economie, "gestiune de criza". E normal. Au fost luati pe nepregatite de data aceasta.
   • +21 (25 voturi)    
    cine-i de vina? (Vineri, 10 septembrie 2010, 9:07)

    ion ionescu [anonim] i-a raspuns lui Marius

    Cine abate atentia opiniei publice de la adevaratele probleme ale Romaniei? Nu cumva tocmai cei care acuza puterea de acest lucru? A avut loc o retinere/arestare a unui om de afaceri. Basescu a trimis televiziunile acolo si i-a pus pe toti redactorii sa vorbeasca numai despre asta? De ce nu si-au vazut baietii in continuare de treaba si sa discute despre ceea ce intereseaza poporul, nu-i asa?, adica despre salarii si pensii?
  • +23 (31 voturi)    
   eu aș spune chiar mai mult: (Joi, 9 septembrie 2010, 23:20)

   meioza [utilizator] i-a raspuns lui constantinv

   creiere spălate, nu doar ochelari de cal...

   Totuși stau și mă întreb... Chiar nimeni nu se întreabă cui folosește mineriada asta mediatică?!
  • +14 (20 voturi)    
   jos palaria Dane! (Vineri, 10 septembrie 2010, 1:50)

   Luk [utilizator] i-a raspuns lui constantinv

   "Dumnezeule mare, de ce ne-ai parasit? De ce ne-ai orbit cu televiziuni si jurnalisti care si-au vandut constiinta pe arginti? De ce ai amestecat Binele si Raul in asa fel incat slujitorii Tai sa nu mai poata deosebi intre ele? De ce Binele se imputineaza si Raul creste in jurul nostru?"

   .
  • +19 (25 voturi)    
   Amenintari si telefoane ai?? (Vineri, 10 septembrie 2010, 1:53)

   Luk [utilizator] i-a raspuns lui constantinv

   Dane, te-a batut Dumnezeu sa ai talent: acuma sa faci bine sa-l duci!
  • -9 (13 voturi)    
   tu esti sigur...? (Vineri, 10 septembrie 2010, 9:40)

   aloo [anonim] i-a raspuns lui constantinv

   Ce sigur pe tine esti ? Tu nu ai ochelarii de cal? Sigur asta?
   Circul provovcat intentionat, acesta este de blamat...blamez SOV, Base, Nastase, Voiculescu...blamez ca existati ca sustinori inraiti al unui om cu handicap cultural, nu al unui principiu ..
  • +10 (10 voturi)    
   Erata (Vineri, 10 septembrie 2010, 11:53)

   R.A.Muresan [utilizator] i-a raspuns lui constantinv

   "o fi auzit domnii CTP si Dinescu" trebuie corectat
   cu
   "or fi auzit domnii CTP si Dinescu"

   Fac corectura, nu de alta, dar n-as vrea sa-l vad pe CTP cum se ia de Dan Tapalaga pentru nimicuri, mai ales ca, pina una alta, eu nu mai inteleg ce e in capul oamenilor astora brusc interesati de frumos, si mai putin de adevar.

   Pe de alta parte, intuiesc faptul ca Dan Tapalaga a fost cel putin o data momit cu slujbe la Vintu, cam cum a fost momit si Lucian Mandruta, care a recunoscut in direct acest lucru.
   As putea spune, de pilda, ca e mare lucru ca a rezistat, dar zic doar ca abia de-aici incepe normalitatea. Lucian Mandruta intreba retoric: cum s-ar fi putut salva ca jurnalisti multi dintre cei din generatia sa? Simplu, refuzind ofertele care puneau in discutie demnitatea lor: las deoparte deontologia si alte pretentii prea sofisticate.
 • +65 (73 voturi)    
  Citesc si plang, Dane (Joi, 9 septembrie 2010, 20:33)

  swolf [utilizator]

  Citesc si plang...
  • +24 (32 voturi)    
   Nu stiu daca e de plans, (Joi, 9 septembrie 2010, 22:54)

   Marius [anonim] i-a raspuns lui swolf

   insa cred ca intr-un fel anume, arestarea lui SOV este un fel de remaniere asa cum a fost cea din zilele trecute. Desigur, nu va ramane in arest mult timp fiindca e un om "cu greutate" in Romania. Dar daca observati, multi dintre aceste feluri de oameni au vazut arestul sub mandatul lui Basescu. VOr incepe ce e drept sa se simta in nesiguranta. Asta va ramane singurul lucru bun. In momentul actual oameni ca si SOV este imposibil sa fie condamnati pe termen lung. Poate guvernarea viitoare (de dupa 2012 respectiv 2014) va reusi sa faca acest lucru, cu conditia ca cei care vor veni sa continue in stilul basescian. Daca nu, iar se vor face pasi mari inapoi.
   • +20 (24 voturi)    
    Vise.. (Vineri, 10 septembrie 2010, 8:54)

    sspaga [anonim] i-a raspuns lui Marius

    Nu stiu ce guvernare ar putea sa vina sa continue curatirea Romaniei de astfel de mizerii umane din momentce PSD-ul si PNL-ul l-au catalogat pe Vantu drept un ingerash arestat de diavolul Basescu. Si ce e mai rau prostia este in floare si este foarte probabil ca PSD-ul sa vina la putere si astfel o sa vedem si dosarul lui Vantu amanat cateva cativa ani buni alaturi de cel al lui Nastase, Patriciu.... si o sa-i vedem pe toti relaxandu-se acasa la Vantu. Oamenii sunt atat de indobitociti de antene si Realitatea incat au ajuns sa-l injure pe Basescu pentru ca este arestat un nenorocit precum Vantu. Mi-ai fi placut sa fi fost arestat si Liviu Luca, la cat rau a facut nenorocitul ala muncitorilor din Petrom, el ca lider de sindicat in loc sa-i ajute i-a fortat sa cedeze actiunile si sa treaca la Petrom Service pe salarii de nimic cu amenintarea ca vor fi dati afara din Petrom, dar inca mai sper (poate si pe Popa Ion, fost director al Petrom, care punea la dispozitia "marilor politicieni" din PSD productia a cate unei sonde iar pe hartii era declarata inchisa sau cu productie mai mica si care alaturi de Nastase a aranjat subevaluarea Petrom).
    • +3 (3 voturi)    
     Liviu Luca... (Vineri, 10 septembrie 2010, 10:59)

     CoanaKiritza [anonim] i-a raspuns lui sspaga

     a fost si el chemat, e putin probabil sa nu fie si despre el ceva la dosar, dar poate a obtinut imunitate in schimbul unor declaratii...
 • -93 (105 voturi)    
  Chiar asa? (Joi, 9 septembrie 2010, 20:35)

  diogene [anonim]

  Nu sunt un admirator al lui D Diaconescu, dar dupa cum il bagi in eceeasi oala cu Vantu si Patriciu, gasesc ca voua, pdelei si basisti va cam tremura camasa... Nu-i asa domnule Tapalaga?
  • +27 (35 voturi)    
   si nu sunt in aceeasi oala? (Joi, 9 septembrie 2010, 20:49)

   popcorn monta [utilizator] i-a raspuns lui diogene

   si tu crezi ca vantu e inocent?ti-au spalat bine creierul astia.
  • +16 (20 voturi)    
   nu e chiar asa.. (Joi, 9 septembrie 2010, 20:52)

   pehash [utilizator] i-a raspuns lui diogene

   din declaratia aia s-a bagat singur in aceeasi oala...
  • +28 (34 voturi)    
   Imi este f frica (Joi, 9 septembrie 2010, 21:05)

   Jean [anonim] i-a raspuns lui diogene

   De ce trebuie sa jignesti. Toti care au alta parere deca tine, sunt pedelei, basisti etc...

   Seara buna,


   Jean
  • +28 (34 voturi)    
   Chiar asa ? (Joi, 9 septembrie 2010, 21:06)

   istoricul [anonim] i-a raspuns lui diogene

   As fi vrut sa incep cu"domnule draga" insa nu cred ca am cu cine ,asa ca o dau pe intelesul matale : "Ba Nene,mata ai o obsesie"....Fii liinistit ca nu tremura camasa pe nici un pedelac....Salta inima de bucurie BAAAA !...
  • +25 (29 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Joi, 9 septembrie 2010, 21:11)

   [anonim] i-a raspuns lui diogene

  • +25 (31 voturi)    
   de acord! (Joi, 9 septembrie 2010, 21:18)

   romanu' [anonim] i-a raspuns lui diogene

   Pe DDD nu putem sa il bagam in aceeasi oala cu Vantu, Patriciu, etc.
   E adevarat ca a santajat o gramada de lume, e adevarat ca nu poate explica de unde provin milioanele de Euro pe care si le dadea salariu la firmele la care figura ca manager, e adevarat ca facea spalare de bani, etc dar sa avem rezon, mon cher, nu il putem baga in aceeasi oala cu depravatii astia! DDD e painea intruchipata. Saracul de el, tot o victima a regimului asta nenorocit condus de Basescu!
   Saracii de ei! Ce nenorocire s-a abatut pe noi de avem de suportat un asa dictator!
  • +42 (46 voturi)    
   Da mai... (Joi, 9 septembrie 2010, 21:26)

   Alius [anonim] i-a raspuns lui diogene

   Diaconescu este un alt mare intelectual. De el nu trebuie sa se atinga nimeni. Le tremura camasa, nu stiu de ce.. dar daca asa zici tu, trebuie ca este adevarat.

   Oricum, intr-o tara unde oameni ca Vantu si ca Felix fac legea, tuturor ar trebui sa ne tremure camasa. Sa nu mai vorbesc de modele culturale si etice promovate de OTV, Antenele si altele...

   In tara asta nu mai trebuie sa intre borfasii la parnaie, ci numai batranicile, ca de.. totul e "razbunare" si borfasii mai scriu si poezii, inca un motiv de nearestare.

   Vad pe forumuri ca sunt oameni care sunt tristi ca personaje ca Vantu sunt pe cale de a fi arestate si nu inteleg de ce. Ura impotriva lui Basescu este atat de mare in capsorul lor, incat pentru ei daca nu intra Basescu la parnaie, nu trebuie sa intre nimeni. Maine o sa-i vezi defiland pe strazi si cerand ca Vantu sa fie eliberat, ca a facut si lucruri bune (de exemplu, a scris poezii).

   Cum zice si doamna de la PNL, in tara asta nu intereseaza pe nimeni coruptia si hotia, ci doar cum se poate scapa de Basescu.
  • +30 (36 voturi)    
   omule esti teribil de rau informat (Joi, 9 septembrie 2010, 21:27)

   cristi [anonim] i-a raspuns lui diogene

   diaconescu este exact la acelasi nivel ca vantu si patriciu, doar ca el este mai aproape de cei multi si prosti, de pe urma carora si-a facut averea fabuloasa...
   ai uitat toate emisiunile de canal, serialul elodia, ciuca, manelistii si tiganii de la el din emisiune??

   numai pentru asta l-as aresta, pentru ca vomita cui este dispus sa il asculte toate porcariile pe care vor sa le auda cei marginiti psihic.
   • -3 (5 voturi)    
    oare ?!! (Vineri, 10 septembrie 2010, 9:31)

    val [anonim] i-a raspuns lui cristi

    Oare pe la ce post TV "onorabilul" presedinte facea campanie in 2009 ???? La acela de margininiti psihic ???
  • +12 (16 voturi)    
   In ton cu vremurile, la irealitatea (Joi, 9 septembrie 2010, 21:42)

   Ovidiu [anonim] i-a raspuns lui diogene

   Hai PSD&Friends, dribleaza, joacaaa... haiii ... inca un pic ... o lovitura la domnul Tapalaga ... si gooool... !!! Ai nostri recupereaza!!!!

   Scor PSD=mare
   Scor PDL=mai mare decat PSD :P ... dar jocul continua dupa pauza
  • +3 (5 voturi)    
   Ia citeste "informatule" aici ! (Vineri, 10 septembrie 2010, 7:08)

   Costika [anonim] i-a raspuns lui diogene

   Prima cautare pe Google, blogul lui SOV, ia citeste si te minuneaza !!!

   http://sorinovidiuvantu.wordpress.com/

   "Da, ma cumparat OTV"-2007 !!!
   Ce sa nu mai intelegi ?
 • +61 (75 voturi)    
  felicitari (Joi, 9 septembrie 2010, 20:37)

  Dragos [anonim]

  Felicitari pentru articol. Si perfect de acord!
  Sper sa intre cat mai adanc in puscarie Vantu asta.
 • -29 (37 voturi)    
  ridicol (Joi, 9 septembrie 2010, 20:40)

  I. Maria [anonim]

  Cred ca dvs. faceti parte din "armata" asa zisilor jurnalisti care incearca sa scoata tot "arsenalul" ca sa il apere pe Basescu. nu va dati seama cat e de ridicol? nu aveti nici un gram de credibilitate.
  • +22 (28 voturi)    
   Ce are sula cu prefectura? (Joi, 9 septembrie 2010, 23:34)

   meioza [utilizator] i-a raspuns lui I. Maria

   Articolul este despre Vântu, deci Băsescu e de vină... Creier spălat, obsesie, paranoia?

   Mie îmi seamănă din ce în ce mai tare cu metodele cominterniste de manipulare...
  • +8 (10 voturi)    
   vai Maria (Vineri, 10 septembrie 2010, 8:19)

   I [utilizator] i-a raspuns lui I. Maria

   armata cu un soldat. Buna treaba.
 • +27 (33 voturi)    
  Felicitari ! (Joi, 9 septembrie 2010, 20:42)

  HP [utilizator]

  Bine punctat ! Ar putea fi generalizat inca la toata activitatea presei romanesti din ultimii 3-4 ani. Nimic nu mai conteaza atata timp cat Basescu poate fi scos drept oaia neagra, cauza si tumoarea tarii.

  Intr-adevar avem de a face cu acel "sistem ticalosit", o adevarata caracatita. Iar cand aceasta caracatita incepe a fi zgandarita, priviti efectele. Drama este ca majoritatea compatriotilor nostri sustin acest cancer, se lasa orbiti si prostiti de catre televiziunile si formatorii de opinie aservite celor cu interese uriase.

  Sintagma "mintiti poporul cu televizorul" nici ca poate fi mai actuala.
 • +20 (26 voturi)    
  spalatorii de cadavre (Joi, 9 septembrie 2010, 20:42)

  mar [anonim]

  au intrat in paine. Este o activitate dedicata ptr. o parte din media. Din pacate este trist ca in acest joc a intrat si opozitia sau o parte din reprezentantii ei.
  Cum poti tu om politic sa mai fii credibil, cand apari pe post si aperi un infractor dovedit, un individ care a pagubit 300.000 de oameni. Paguba care se gaseste in buzunarul fiecaruia din noi??
  Asta este menirea unei opozitii intr-un stat democratic. sa apere si sa curete un escroc??
  • +4 (4 voturi)    
   mai tare ma deranjeaza 'oamenii subtiri* (Vineri, 10 septembrie 2010, 11:35)

   Ioana Munteanu [utilizator] i-a raspuns lui mar

   De la politicieni, sa spunem ca nu astept nimic. Sint cum sint, minati de interese de doi bani. Mult mai tare ma doare sa vad cum ocupa un loc in corul puscariabililor, idiotilor, slugilor lui Ceausescu si nevropatilor oameni mai subtiri, care au o oarecare cultura si pretentii de curatenie morala, gen Hurezeanu, Tanase, Dinescu... Imi pare bine ca macar CTP a avut onoestitatea de a afirma lipsa de profesionalism a iRealitatii.
 • -19 (29 voturi)    
  Tovarase tapalaga (Joi, 9 septembrie 2010, 20:51)

  Shadow [anonim]

  procurorii s-au decredibilizat singuri, sa va aduc aminte de martorii ceausescu si iliescu sau de arestarea la ora de "telejurnal" pt patriciu? Cu minim de probe sau cu "probe la misto"?
  Cel care manipuleaza in general sunteti dvs.

  si ca exemplu din ceea ce ati "citat" din Alina Gorghiu nu apare nici un fel de "razbunare a lui basescu".

  De la cineva ca dvs eu nu ma astept nici la "jurnalism" nici la adevar doar la o imensa ipocrizie, minciuna si lipsa de bun simt.

  astept sa-l vad pe vantu dupa gratii pe bune(pt ca merita) cu probe si cu un proces corect si nu cu "smecherii" imagistice ale "iubitului dvs conducator".
 • +20 (26 voturi)    
  nu dezarmati! (Joi, 9 septembrie 2010, 20:53)

  dadan [anonim]

  De vreo 2-3 ani comentez foarte rar din greata de a fi afisat langa postaci si tot soiul de alti redusi mintal, dar dupa un asemenea articol simt nevoia sa va incurajez. O sa curga probabil o garla de laturi la adresa dvs pe pagina de comentarii. Aveti totusi incredere ca mai e si ceva bine pe lumea asta, chiar daca nu apare la televizor. Faptul ca pastrati steagul sus, alaturi de un Sorin Ionita, Cristian Ghinea, Catalin Tolontan si inca alti cativa oameni cu mintea si inima necorupte de increngatura de interese si santajuri din care e facuta presa romaneasca ma face pe mine unul, cel putin, sa mai sper ca se poate face ceva, impotriva abundentei de contraexemple care se pot aduce.
 • -4 (16 voturi)    
  dosare mari (Joi, 9 septembrie 2010, 20:55)

  taranistu [utilizator]

  Sunt de acord cu dvs. in mare parte. Totusi, dosare mari nu inseamna numai Patriciu, Vantu, Becali. Inseamna si Ridzi, Blaga, Udrea, Paunescu si cati altii, dle Tapalaga. Trebuie dati jos ochelarii de cal, iar justitia trebuie sa-si faca datoria (de si-ar face-o macar).Dar sa nu punem in locul ochelarilor de cal niste ochelari de culoare portocalie caci atunci ne intoarcem de unde am plecat.

  PS: In 2000, PNTCD a pierdut cateva procente si din cauza FNI, daca va mai aduceti aminte. Nu era nici o legatura intre PNTCD si FNI-ul lui Vantu, dar presa ”aservita”PDSR (a se citi PSD ul de azi), a dat vina pe taranisti. Mentionez ca PD ul de atunci si Basescu bineinteles, nu a sarit in ajutorul partenerului de guvernare de atunci, lasand sa se inteleaga ca sunt de acord ca PNTCD este vinovatul caderii FNI. Am asadar destule motive de a fi echidistant atat fata de Vantu cat si de Basescu.
  • +7 (11 voturi)    
   Spre aducere aminte (Vineri, 10 septembrie 2010, 8:16)

   toiu [utilizator] i-a raspuns lui taranistu

   Legaturile dintre PSD si FNI( Vantu) au fost dovedite de-a lungul timpului. Dar cred ca ar trebui sa fim cinstiti pana la capat. Sa nu uitam ca in afacerea FNI, unele institutii ale statului au jucat un rol important. Ma refer in primul rand la CEC. Ori presedinte la CEC in vremea semnarii acelui contract(?) era un om pus de taranisti( din cate imi amintesc).
  • 0 (2 voturi)    
   domnu' taranistu' (Vineri, 10 septembrie 2010, 12:37)

   panfilf flecaru [anonim] i-a raspuns lui taranistu

   toate bune si frumoase.
   sa le faca dosare la totzi. de fapt dosare sunt, nu's puse la treaba :-)
   apropo, in afara de ridzi, cu un rahat minor, ailaltzii nu's pe tapet pentru penale.
   dar, ma rog..nu'i timpul trecut.

   dar, am o intrebare, la care astept raspuns:
   ce cauta pavelescu la inaltzat mingi la fileu la zvonalitatea vintului ?!
   ca tot tzaranistu' impartial, nu ?!
   sau, s'a trecut la membrii zimpatizantzi. :-)
   ca de tzukalar, hm... nu cred.
   • +2 (2 voturi)    
    Pavelescu (Vineri, 10 septembrie 2010, 20:13)

    taranistu [utilizator] i-a raspuns lui panfilf flecaru

    Pavelescu e la fel de taranist precum e Basescu! Sper ca am fost suficient de clar!
   • +1 (1 vot)    
    ridzi (Vineri, 10 septembrie 2010, 20:16)

    taranistu [utilizator] i-a raspuns lui panfilf flecaru

    As avea mai multe de zis, dar sunt pe fuga. Ce nu inteleg, de ce tendinta asta de a minimiza culpele celor pe care-i sustinem, in cazul tau portocalia Ridzi. Pastrand proportiile, crezi ca-i vreo deosebire intre Nastase sau Ridzi? Crezi ca Berceanu a devenit milionar in dolari doar din salariile de la stat? Omul asta a fost bugetar din 90 pana azi!
 • +20 (26 voturi)    
  Felicitari pt articol! (Joi, 9 septembrie 2010, 20:55)

  The Wisest Fool [utilizator]

  Incepusem sa am si eu indoieli serioase de Basescu vazand incompetenta guvernului dar daca macar justitia incepe sa functioneze si se pare ca o face, merita sacrificiul!
  • +2 (14 voturi)    
   justitia... (Joi, 9 septembrie 2010, 23:02)

   db [anonim] i-a raspuns lui The Wisest Fool

   poti spune ca "justitia functioneaza" doar in momentul in care ai condamnari definitive si irevocablie. arestarea e o masura exceptionala intr-un proces penal! asta nu-i justitie, e doar vrajeala! spalati pe creier mai sunteti... mi-e sila de voi toti cand va vad atat de patimasi dar fara pic de logica (indiferent de coloratura: fie rosie, galbena sau portocalie). sunteti orbiti de ura si partizanat dar sinapse... zero!
   • +4 (12 voturi)    
    justitia functioneaza (Vineri, 10 septembrie 2010, 0:13)

    Bug Zileriu [anonim] i-a raspuns lui db

    macar in parte, incearca... dupa "puteri"
   • +1 (1 vot)    
    scuze (Vineri, 10 septembrie 2010, 16:33)

    The Wisest Fool [utilizator] i-a raspuns lui db

    am zis ca incepe sa functioneze...
 • +18 (26 voturi)    
  Superb articol ! (Joi, 9 septembrie 2010, 20:57)

  mirela [anonim]

  Personal,sper sa scrieti cat mai des ! Cand va citesc,am senzatia ca totusi mai e oxigen,in tot rahatul pe care trebuie sa-l respiram .Sincere felicitari !
 • -2 (8 voturi)    
  ... (Joi, 9 septembrie 2010, 20:59)

  tirolez [utilizator]

  "macar" astia sper ca primesc mai mult, inainte de '89 probabil ar fi primit o dacie cu numar mic, portocale, salam de sibiu si excursii in rdg.
 • +12 (20 voturi)    
  Bravo (Joi, 9 septembrie 2010, 21:01)

  L.Liviu [anonim]

  Va felicit pentru impartialitatea si virtutile de care dati dovada!
 • +8 (16 voturi)    
  Bravo (Joi, 9 septembrie 2010, 21:04)

  Leo [anonim]

  Bravo, Dan!
  De la mare distanta de tara aia spurcata iti trimit toata admiratia mea!
 • +1 (15 voturi)    
  ok (Joi, 9 septembrie 2010, 21:04)

  alex [anonim]

  Mie articolul nu mi se pare corect pentru ca este subiectiv, la fel ca si opiniile celor de la Realitatea sau Antena3 doar ca in sens opus. E bine totusi ca a fost scris pentru ca fiecare abuz de opinie trebuie sa isi aiba o contra-pondere.

  In alta ordine de idei, a fost arestat un om (unii l-ar numi personaj). Exista (zic eu) justitie, sa vedem ce iese din asta- ce acuzatii sunt exact, ce probe. Nu prea cred ca vor exista abuzuri in justitie, pt ca SOV are suficienti bani si determinare incat sa se judece cu statul roman in toate instantele nationale si dupa aia la CEDO.
 • +14 (22 voturi)    
  bravos Dane , vorbesti in numele normalitatii (Joi, 9 septembrie 2010, 21:05)

  dadan [utilizator]

  In vremurile astea de rascruce , normalitatea si bunul simt sunt calitati rare....Dane iti multumesc ca tii flacara sperantei aprinsa ....cand mai exista cel putin unul dintr-o mie pe baricade mai exista sperante....
  multumesc pentru articolul minunat
 • +2 (14 voturi)    
  dar cei 300,000 de pagubiti cand vor demonstra (Joi, 9 septembrie 2010, 21:05)

  Eneas [anonim]

  pentru ramanerea in puscarie- pe viata- a renumitului ?dar Stolojan cel platit bine de Vantu ,sau Vacaroiu cel platit bine tot de Vantu ?
  dar pleiada de generali ,colonei , maiori ,etc din serviciile secrete ,platiti de Vantu ? dar ministrii care au aprobat intrarea CEC in macabra frauda financiara ? dar primul ministru de atunci ,care a aprobat garantia CECului ? ori scuturam marul pana cad toate merele putrede,ori il eliberam pe Vantu, ii dam un sut in fund si du-te unde vezi cu ochii !
 • +15 (21 voturi)    
  Felicitari (Joi, 9 septembrie 2010, 21:05)

  Alex [anonim]

  Uite ca cineva mai scrie si articole triste dar adevarate.

  Ati surprins foarte bine realitatea in care traim. Cei care mai gandesc isi dau foarte bine seama de ce se intampla, pacat ca e multa prostie in tara noastra.
 • +18 (24 voturi)    
  aparent fara legatura (Joi, 9 septembrie 2010, 21:05)

  patriciu-ciu [anonim]

  pe net nu mai exista imaginea cu patriciu plingand la iesirea din arest ....
  Ce reprosez eu presei de moguli e ca au decredibilizat presa , ideea de stire . Actualmente majoritatea telespectatorilor nu se uita la informatie ci la circul mediatic ( sper ca multa lume intelege ca informatia e mincinoasa .
 • +6 (18 voturi)    
  ce-a mai tare declaratie a zilei a dat-o CTP! (Joi, 9 septembrie 2010, 21:06)

  suca [anonim]

  "In 2008 nu s-au mai inteles. Din acel moment, postul Realitatea a devenit mult mai putin prietenios cu domnul Basescu."

  CTP a recunoscut ca Realitatea n-a mai fost impartiala din 2008. :))

  mai avem ceva de comentat? :)))
 • +24 (32 voturi)    
  Doamne ajuta (Joi, 9 septembrie 2010, 21:07)

  euro [anonim]

  Vantu trebuia sa fie demult dupa gratii si se pare ca l-au ajuns blestemele omenilor sarmani pe care i-a lasat fara bani. Sau poate nu-l mai suporta pamantul pentru aberatiile nechezate zilnic de trustul media pe care-l conduce.
  Felicitari procurorilor si asteptam o dovada de curaj si verticalitate si din partea judecatorilor.
  • -3 (17 voturi)    
   "blestemele oamenilor sarmani" (Joi, 9 septembrie 2010, 21:27)

   lu' peste prajit [anonim] i-a raspuns lui euro

   Sarmani cu duhul. Si ahtiati dupa cistiguri nemuncite. Si Vintu a fost hot in cazul FNI dar si "oamenii sarmani" isi meritau soarta. Asa ca nu vars lacrimi pentru nici unii din ei!
   • 0 (0 voturi)    
    memorie de pestisor de acvariu (Duminică, 12 septembrie 2010, 11:09)

    ovidiu [anonim] i-a raspuns lui lu' peste prajit

    In 1990-2000 leul s-a devalorizat cu cca 700%.
    Randamentul FNI in perioada 1990-2000 a fost de aproximativ 990% i perioada 1995-2000 :).
    Daca investeai in valuta tot trebuia sa mai scoti de undeva 300%, ceea ce era imposibil ....
    Dar cati romani intelegeau ce-i aia investitie?Majoritatea nu intelegeau nici amploarea devalorizarii leului. Ei vedeau ca bagand banii la FNI, mai raman la sfarsitul anului cu ceva banuti in buzunar.
    Deci, revin, majoritatea nu au vrut inbogatire, ci normalitate(posibilitatea economisirii). Iar normal si cu bun simt in romania inseamna prost si masa de manevra, oi de muls de catre oameni ca SOV, DDD, Base ("mulgere politica"), etc
  • +4 (20 voturi)    
   oamenilor sarmani? (Joi, 9 septembrie 2010, 21:37)

   floram [utilizator] i-a raspuns lui euro

   si-au depus banii crezand ca nefacand nimic vor ajunge bogati peste noapte! pentru a avea bani trebuie sa faci o afacere (sa gandesti) si nu sa astepti sa-ti pice din cer!
   • +2 (6 voturi)    
    oamenilor sarmani (Vineri, 10 septembrie 2010, 9:38)

    mgm [anonim] i-a raspuns lui floram

    acelor oameni li s-a propus ceva in schimbul banilor depusi,a fost un contract.Dvs incercati sa spuneti ca din start acel contract era inselator.Asta justifica din punctul dvs de vedere furtul si inselaciunea?Adica i-am mintit ,le-am luat banii ca au fost prosti si acum de ce ma condamnti,ca prostia se plateste! asta e ratiunea dvs! mentalitate cam "rechinista"in care cel slab nu ar mai trebui aparat ci eliminat iar"desteptul"felicitat!atunci sa scoatem inselaciuna din codul penal>felicitari dlui Tapalaga! Daca v-a fi condamnat Vantu ,cu toti banii lui,sunt semne ca s-ar mai indrepta ceva din injustitia din tara asta.CE-O SA SE -NTAMPLE CU TOATA SLEHTA DE JURNALISTI F..VANT de pe la Vantu,ca Patriciu si Voiculescu nu-i pot plati pe toti?Mai mananca un pic,acum cat mai pot,pun in "camara"ca dupa aia cine dracu i-ar mai angaja?
  • +5 (13 voturi)    
   oamenii sarmani (Joi, 9 septembrie 2010, 22:54)

   laurentiucat [anonim] i-a raspuns lui euro

   nevasta fostului meu patron,nu a ratat nici-un caritas din asta. si au avere de milioane de euro.
 • +2 (6 voturi)    
  F*t*i! (Joi, 9 septembrie 2010, 21:07)

  rochiri [utilizator]

  Asa e !
  Trist foarte Trist!
 • +15 (23 voturi)    
  crudul adevar (Joi, 9 septembrie 2010, 21:07)

  vali [anonim]

  Felicitari pentru articol Dan Tapalaga!
  Prin asta dovedesti ca ai ramas acelasi jurnalist cu verticalitate. Te urmaresc in contimuare!
 • +8 (18 voturi)    
  vai mama lor (Joi, 9 septembrie 2010, 21:11)

  tomy [anonim]

  cand vezi toti acesti jurnalisti cum ii iau apararea unuia ca vantu te apuca sila!!!!!!!!!!!slugi,slugoi,slugoaie!!!! oare nu mai sant tineri in aceasta tara capabili sa se organizeze,sa-si hotarasca destinul in tara in care traiesc??????marea majoritate a celor peste 35 ani sant dusi,irecuperabili moral,fara demnitate complacanduse in slugarnicie si pupincuristi!!!!!!!!!!doar cei tineri printr-0 organizare exemplara mai pot schimba ceva in politica romaneasca!!!!!!!!!!!!!daca nu cu vorba buna.............cu japca
 • +25 (37 voturi)    
  Tocmai vorbeste Hurezeanu (Joi, 9 septembrie 2010, 21:13)

  oki [anonim]

  la rtv. ca ar fi vorba de o actiune politica ! in ce hal a decazut acest om ! Nu-mi cred urechilor ! Nu gasesc cuvinte sa-mi exprim scarba imensa pe care mi-o provoaca . Cred insa ca sunt destui oameni in stare sa judece singuri si sa nu inghita ce mesteca rtv.
  • -11 (21 voturi)    
   scarba vs argumente (Joi, 9 septembrie 2010, 21:40)

   StefanB52 [utilizator] i-a raspuns lui oki

   Totusi, ai ascultat argumentele lui? Ai incercat apoi sa judeci singur? Cu ce anume nu esti de acord din ce a afirmat? Inafara de concluzia care-ti provoaca scarba... din principiu.
   • +9 (15 voturi)    
    Argumentele lui Hurezeanu (Joi, 9 septembrie 2010, 22:50)

    oki [anonim] i-a raspuns lui StefanB52

    in acest caz nu se deosebesc de ale Paulei Iacob ,Cosmin Gusa, SRS,Bogdan Chireac si alti falnici aparatori ai lui Vantu. Am ascultat totusi cateva minute tocmai pt. ca vorbea Hurezeanu pe care l-am ascultat ani de zile la Europa Libera si apoi la Deutsche Welle si in care aveam incredere .Dv. l-ati ascultat azi ? Ce sentimente v-au incercat ?
   • +4 (10 voturi)    
    „argumentele” ar trebui să aibă o bază reală (Joi, 9 septembrie 2010, 23:40)

    meioza [utilizator] i-a raspuns lui StefanB52

    Conform logicii, dacă pornești de la premise false poți ajunge la orice concluzie...

    Se face în școală logica, dar unii o uită mult prea repede...
  • +7 (13 voturi)    
   LUI OKI (Vineri, 10 septembrie 2010, 0:32)

   carat [utilizator] i-a raspuns lui oki

   se mai indoieste cineva ce rol avea Hurezeanu la Romania Libera? Multi din cei ce au comentat la acest post de radio au fost ucisi de securitate. din ce in ce mai mult ma conving ca Hurezeanu daca n-a pus mana pe arma cu care au fost ucisi a pus umarul.
  • +3 (3 voturi)    
   negura de pe chip (Vineri, 10 septembrie 2010, 11:58)

   Ioana Munteanu [utilizator] i-a raspuns lui oki

   Nu stiu daca i-ati vazut si fata, in timp ce vorbeau alti penibili, Dinescu, Diaconescu şi compania. Era intunecata, crispata de sentimentul acut, pe care nu se poate sa nu il aiba, ca, de data asta, se compromite definitiv. Era schimonosit de-a binelea.
 • -2 (6 voturi)    
  Cind tragem concluzia? (Joi, 9 septembrie 2010, 21:15)

  Frobenius [anonim]

  Miine? Luni?
  Daca Vintu isi va petrece week-end-ul acasa, presa este de vina?
  Mai e liber vreun post de consul?
 • -4 (14 voturi)    
  Nu se va intampla nimic (Joi, 9 septembrie 2010, 21:17)

  anonim [anonim]

  Arestarea asta este praf in ochii fraierilor. Au avut ocazia sa il trimita in inchisoare, insa justitia incapabila a lui Basescu a rezolvat dosarul dupa prescrierea faptelor. Sigur ca asta nu conteaza pentru pacalicii pedelisti.
  E la fel de rau ca si cand ai fi fan Antene sau Realitatea.
  Sunt doua tabere echivalente in demagogie.
 • +7 (13 voturi)    
  Pacat de CTP (Joi, 9 septembrie 2010, 21:18)

  jeanvaljean [utilizator]

  pacat de CTP, il stimam mult pe omu asta, dinainte de 89, am pastrat in biblioteca prima lui carte - Planetarium - pe atunci scria literatura SF impreuna cu Bogdan Ficeac, Rodica Bretin, Vladimir Colin...Bineinteles ca Vantu are certe inclinatii literale, acum cativa ani i-a oferit CTP-ului 50k dolari sa scrie o carte, despre orice, subiect la alegere....din cate stiu eu CTP-ul l-a refuzat... totusi, o asfel de oferta sigur i-a gadilit duios orgoliul...momente din astea placute nu se uita asa de usor
  • 0 (4 voturi)    
   lol securitule :) (Vineri, 10 septembrie 2010, 10:52)

   vlad [anonim] i-a raspuns lui jeanvaljean

   deci l-a refuzat pe Vantu dar CTO nu e bun pentru ca scoate in evidenta politia Politica a regimului comunist al lui Basescu ?
 • +13 (15 voturi)    
  semnificativ (Joi, 9 septembrie 2010, 21:19)

  dan [anonim]

  Interesant ca si tvr si protv ,in relatarea lor despre sov,au uitat cu desavarsire ca impricinatul a mai facut puscarie pentru deloapidare si il prezinta ca si cum ar fi fost retzinut pentru prima oara.Bravo doamna Culcer,vad ca atzi invatzat lectzia !
 • +7 (15 voturi)    
  parere (Joi, 9 septembrie 2010, 21:19)

  gabriel [anonim]

  Orice societate, indiferent de oranduirea sociala, mai evoluata sau nu, mai mult sau mai putin justa, mai mult sau mai putin producatoare de bunastare, are nevoie pentru a supravietui de ordine sociala, de echilibru. Acestea , in caz de perturbare, sunt restabilite de spiritual civic, patriotic, moral al natiunii sau prin mijloacele de coercitie create pentru acest scop de insasi societatea. In situatia nou creata in Romania, unde infractori verosi au acaparat mijloacele de formare a opiniei, pe fondul entropiei populatiei, echilibrul s-a rupt, societatea civila nu se mai poate autoregla. Asanumiti lideri de opinie, infractori deosebit de periculosi grupati in jurul agenturilor ostile tarii propavaduiesc distrugerea statului, dezordinea, compromiterea valorilor morale prin posturile tradatoare rtv si a3 care functioneaza pe principilul oficinelor. Cum se poate autoechilibra un popor cand de morala lui se ocupa canalii ca vantu, voiculescu sau patriciu, nus, felix si conu; dinu………In aceasta situatie se impune autorizarea folosirii fortei pentru salvarea tarii !
  • 0 (4 voturi)    
   tot o "parere" (Vineri, 10 septembrie 2010, 9:07)

   patricianu [anonim] i-a raspuns lui gabriel

   Cind va fi folosita forta pe pielea ta, sa te vedem atunci ce mai zici ...
  • +1 (3 voturi)    
   Legea.... (Vineri, 10 septembrie 2010, 14:37)

   minus [utilizator] i-a raspuns lui gabriel

   Legea trebuie să fie clara, neinterpretabila și agreata de societate ca fiind necesara. Apoi trebuie aplicata cu fermitate, nu cu forța aplicata haotic.

   Dacă nu se face asta, nu vom avea decât un hățiș legislativ și o mare de cuvinte terminate cu zicala "unde-i lege nu-i tocmeala". Exact asta avem azi.

   In cazul de fata vorbim de aplicarea măsurii de arest preventiv într-o cauza care "pare "a fi clara de acum 10 luni. Nu se va judeca "pe fond" prea curând. De ce? Este nevoie de forță pentru asta?
 • +15 (19 voturi)    
  felicitari (Joi, 9 septembrie 2010, 21:20)

  edif [utilizator]

  crystal clear
 • +19 (27 voturi)    
  vantu (Joi, 9 septembrie 2010, 21:20)

  Slavitescu Eusebiu [anonim]

  In premiera dupa mult timp ,citesc un articol care m-a impresionat,un articol realist.
  Nu e bine sa ti prea mult cu nici-un partid,in schimb nu am pe cine sa sustin decat pe domnul Basescu.
  uitativa cata lipsa de intelepciune,la adresa celor din ANTENE si Realitatea TV.

  ASta e omul care inchisoarea pt el e o cale de a scapa foarte usoara pentru ce a facut.
  NUmai plangeti toti nenorociti.
  Ei sunt oameni care merita sa fie unde sunt(inchisoare) Pe buna Dreptate.
  Felicitari HOtNEWS,pt specialisti jurnalisti pe care ii aveti.
  O seara placuta
 • +17 (27 voturi)    
  e de plâns, într-adevăr (Joi, 9 septembrie 2010, 21:20)

  major_ballsack [utilizator]

  Ticăloșia este abisală, într-adevăr. Ceva de neimaginat, ce pot să facă aceste jigodii la televizor.
  • -4 (8 voturi)    
   A face din negru alb si din alb negru (Joi, 9 septembrie 2010, 22:17)

   Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui major_ballsack

   este o arta si nu o ticalosie, trebuie sa fii maestru sa reusesti asa ceva.
 • +16 (22 voturi)    
  Felicitari pentru articol! (Joi, 9 septembrie 2010, 21:23)

  dan [anonim]

  Felicitari pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume
 • -16 (22 voturi)    
  Si tu (Joi, 9 septembrie 2010, 21:24)

  robin_hood [utilizator]

  ai iesit sa il aperi pe Base,ca,deh,deotologia te obloga.Esti pe cealalata parte a balansoarului d-le T.D..la fel cu ala ce isi zice nasul( oare a urmarit vreun film americam ?).
 • -21 (27 voturi)    
  ... cit de jos (Joi, 9 septembrie 2010, 21:24)

  Zulu [anonim]

  DT, DT, cit de jos ajungi! Ah, scuze, nu "ajungi", esti de mult acolo.
 • -20 (26 voturi)    
  Evident (Joi, 9 septembrie 2010, 21:24)

  garett [anonim]

  Este doar o coincidenta faptul ca aceasta "sfanta manie proletara" care v-a cuprins brusc impotriva propriei bresle se face simtita cand este arestat un adversar notoriu al celui pe care il sustineti! Aproape ca imi vine sa cred ca n-ati stiut pana azi cine este patron la realitatea! :D
  Eu zic sa perseverati in atitudinea dvs. de "periere" a tot ce este portocaliu, exemplu "confratelui" morar trebuie sa va mobilizeze, undeva, acolo, se va gasi o sinecura si pt. dvs!
 • +26 (32 voturi)    
  Felicitari... (Joi, 9 septembrie 2010, 21:26)

  Mioara [anonim]

  ... pentru articol si pentru curaj, domnule Tapalaga! Nenorociti care se vand pe arginti au existat in toate epocile, nu e nimic nou sub soare, unde e rost de bani fosgaie ca gandacii. Sunt multi, sunt puternici, sunt agresivi, lupta pe viata si pe moarte. E soarta lor in joc. Sunt nemernici pentru ca nu stiu sa faca altceva si n-au facut niciodata altceva, de fapt, daca ii iei la bani marunti. Sa nu uitam ce orori scria CTP pe vremea Pietei Universitatii ... cum oare s-ar fi putut corecta vreodata un om care a scris asemenea lucruri?
 • +26 (34 voturi)    
  Vantu in bataia vantului (Joi, 9 septembrie 2010, 21:26)

  Andrei T [anonim]

  Ce vremuri! Vantu, marele mogul care si-a pus averea in slujba Moscovei a fost arestat! Pro-rusii au sarit ca arsi! Teroare, dictatura etc. Este de asteptat ce vor face rusii prin interpusii lor din Romania. In afara de o galagie nimicitoare. Ce pasi politici vor face pentru anihilarea lui Basescu.
  In ultimul timp postul lui Vantu Publika a facut ravagii in Moldova unde s-a tinut un referendum, facand propaganda ruseasca pe fata. Ceea ce a facut in Romania cu o oarecare fereala, a facut in Moldova fara nici o nerusinare. Rusii au pierdut un om important. Oare l-au pierdut?
 • -9 (15 voturi)    
  nu am incredere in justitie.... (Joi, 9 septembrie 2010, 21:26)

  dorinteodor [anonim]

  orice ar face justitia noastra este suspect asa ca spectacolele cu arestari nu ma impresioneaza.

  m-ar fi impresionat daca am avea sentinte rapide si exemplare in zecile de cazuri "marunte" despre care ziarele scriu aproape zilnic....

  iar arestarea oamenilor care conduc firme si platesc salarii este o gresala politica si nu este in interesul general al tarii....
 • +24 (28 voturi)    
  rtv si dda-urile ei (Joi, 9 septembrie 2010, 21:27)

  showman [anonim]

  prima reactie normala in media romaneasca. felicitari. spectacolul care a rulat azi pe rtv a fost fabulos. probabil cu ocazia asta s-au devoalat toti cei care iau bani pentru a-si spune opiniile obiective, argumentate, echidistante. n-a lipsit unul - de la marile voci Chireac si SRS, la avocatei mai mult sau mai putin anonimi, la politicieni ingrijorati de soarta poporului si de "marile, actualele probleme" ale societatii romanesti si chiar acum la "colegii" gen Patriciu!
  felicitari Dan Tapalaga.
  si inca ceva - azi a fost MUUULT prea evident!
 • +20 (24 voturi)    
  disperare (Joi, 9 septembrie 2010, 21:28)

  maria [anonim]

  este disperare,ma bucur,disperararea lor ma bucura
 • -10 (18 voturi)    
  Suntem cumva in razboi???? (Joi, 9 septembrie 2010, 21:28)

  Florin [anonim]

  Domnule Tapalaga si articolul dumneavoastra se doreste ceva ce ar trebui sa ne arate dimensiunile isteriei colective in care ne-a aruncat media (toata media) in ultima vreme. Adevarul este ca nu meritam o soarta atat de ingrata. In Italia s-au schimbat in 20 de ani 46 de guverne si vorbim de o democratie solida si de un stat european modern. Talciocul politic la care s-a ajuns la noi se datoreaza atentie, nu intregii clase politice ci unui singur partid care trebuia sa procedeze simplu sa lase poporul sa hotarasca prin vot nu o data ci de o suta de ori daca este nevoie pentru a evita derapajele de la democratie. Nu ai respectat acest principiu simplu?! te-ai cramponat de putere?!... atunci se intampla ce traim cu totii in fiecare zi de vreo sase ani incoace. Nu trebuie sa ne mai mire ce urmeaza pentru ca raul este facut deja. Ceea ce trebuie sa stie cei care fac acest lucru este faptul ca vor disparea mai devreme sau mai tarziu. In loc sa procedeze simplu prin vot reusind astfel sa evite dezastru propriului partid si a doctrinei lor (daca o au). Judecam starea noastra de lucruri cu o detasare de parca nu cei care sunt acum si nu altii au tolerat si ne-au impins in situatia asta. Degeaba cauti sa dai vina pe altii cand painea si cutitul este la tine si nu la altcineva. Dezgropi potcoave de cai morti doar ca sa iti mai speli din imagine si ai capusat o tara cu o mafie care greu se mai poate da deoparte. Nu alt partid este vinovat ci cel care este acum la putere si in orice situatie politica doar cei care sunt atunci la putere trebuie sa dea socoteala. Nu exista mostenire grea este ce si-au dorit fiecare din cei care doresc sa ajunga la putere iar prin modul in care o fac asa o si incaseaza. Deaceea trebuie sa se inteleaga ca democratia trebuie aparata cu orice pret ...in situatia noastra a romanilor poate mai mult decat orice pentru ca aceasta s-a castigat prin sange. Isteria s-ar fi evitat domnule Tapalaga simplu.... prin vot. Suntem cumva in razboi????
  • +13 (17 voturi)    
   LUI FLORIN (Vineri, 10 septembrie 2010, 0:58)

   carat [utilizator] i-a raspuns lui Florin

   Cine incita chiar astazi la pranz la Irealitatea populatia la lovitura de stat? DORU BUCSU !!! Cine instiga de ani buni populatia la razboi civil ? IREALITATEA si ANTENELE !!! (Nu stiu de ce, dar am temerea ca sunt instrumentate si platite de Moscova). Asa ca, am pentru tine o intrebare: Cine doreste rasturnarea unui regim democratic se numeste cum ? Cine se vor salvatorii patriei toti hotii, toti vandutii banului, toate leprele oportuniste si toate jigodiile care pentru ca au bani si s-au grupat in clanuri mafiote incearca sa faca legea in tara asta si daca cumva incerci sa te atingi de ei sunt primii care striga *hotii* si acuza ca dosarele lor sunt instrumentate politic si ca Basescu este dictator ?
   • +5 (7 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 10 septembrie 2010, 1:33)

    [anonim] i-a raspuns lui carat

 • -21 (33 voturi)    
  tie nu ti-e rusine Dane? (Joi, 9 septembrie 2010, 21:29)

  Tim [anonim]

  Nu ti-e rusine putin Dane sa apari in mod repetat la emisiunea jenanta a lui Morar la B1TV. Adica bun, e jenant la Realitatea dar la B1 nu e jenant? Sa-ti fie rusine! Bine ca vorbesti de oamenii platiti de Vantu. Macar era din banii lui. Base/Boc va cumpara cu posturi (TRU, ITM etc) ca doar nu e de la ei din buzunar Tu pe cand?
  As cum mi-e scarba de cei de la Antene asa mi-e scarba si de tine, Pora, ITM etc.
  • +4 (8 voturi)    
   banii lui ? (Joi, 9 septembrie 2010, 23:19)

   cristi1314 [anonim] i-a raspuns lui Tim

   banii lui ? banii prostilor de la care a furat vantu. iar prostii astia sunt identificabili, nu ca banii statului.
   • -1 (5 voturi)    
    micii comunisti (Vineri, 10 septembrie 2010, 8:03)

    Tim [anonim] i-a raspuns lui cristi1314

    Mai barbate ce gandire comunista mai poti avea. Pai daca-s furati banii trebuia bagat la zdup de 10 ani.Vorbe lui, protejati-va statul! Daca tot sunt identficabili prostii aia de ce nu l-au dat in judecata si sa castige? Aaaaa, a fost prea destept...
    Asa ca in loc sa aberam a la Tapalaga mai bine am incerca sa gandim rational. De ce arestezi omul 29 de zile? E un pericol public? Pai ma gandesc ca daca vroia pleca linistit de atata vreme...Nu domle, il arestam pentru show, sta populimea la tv si zice: asta-i vinovatul! Uitam de cine ne zicea anul trecut cum iesim noi din criza in timp ce marii "infractori" gen Vantu si Patriciu ziceau ca ne ducem in jos. Cat de josnici au putut fi...hahahaha
 • +22 (28 voturi)    
  trist (Joi, 9 septembrie 2010, 21:29)

  mircea [anonim]

  Mi-e tot mai scarba de televiziunile din Romania.
  Parca ne intoarcem in anii 50 cand comunistii au luat cu japca puterea discreditand prin cele mai josnice metode monarhia si partidele istorice
  Acum rolul "fratelui" rus e luat de televiziunile "democratice"
  Se pare ca oamenii nu au invatat nimic in 50 de ani de manipulare si reprimare.
  • +9 (11 voturi)    
   LUI MIRCEA (Vineri, 10 septembrie 2010, 1:19)

   carat [utilizator] i-a raspuns lui mircea

   Da Mircea, adevarat ce spui. Ar fi multe de spus pe aceasta tema, dar oare merita osteneala? Cei care ar trebui sa deschida bine ochii si sa nu se mai lase manipulati sunt atat de convinsi de *dreptatea lor* si de *desteptaciunea lor* incat nici n-ar citi pana la capat. Citesc tot cei care inteleg ce se intampla si stiu pe ce lume traiesc. Ar fi necesari probabil cel putin 10 ani de propaganda permanenta antimafia, pe toate canalele media ca sa anihileze macar 50% din raul ce l-a facut media ultimilor ani. Da, trist si parca si fara de speranta.
 • +21 (27 voturi)    
  superb ! (Joi, 9 septembrie 2010, 21:30)

  felicitari ! [anonim]

  Excelent articol ! Jos palaria ! Printre putinii care scriu adevarul !
 • +25 (31 voturi)    
  D-le Tapalaga ! (Joi, 9 septembrie 2010, 21:30)

  c.mike [utilizator]

  Fara cuvinte ! Un articol care arata ca inca mai avem jurnalisti in Romania !
 • +16 (20 voturi)    
  Mediatizarea cazului... (Joi, 9 septembrie 2010, 21:31)

  Raul [anonim]

  ..nu se datoreaza, in principal, si televiziunilor mogulilor? Prin urmare, super-zaparea pe acest caz, abate atentia de la problemele Romaniei! Drept! Dar cine o face? De ce nu lasa oamenii insarcinati cu aceasta munca, sa si-o exercite in liniste?
  Daca justitia e corupta si politizata, precum e desenata acum de marii politicieni (infimi de altfel), de ce nu propun propun procurori si judecatori neutri, straini de tara; suntem in UE, doar...! De ce le e teama?
 • +24 (30 voturi)    
  Foarte taree (Joi, 9 septembrie 2010, 21:33)

  Rica [anonim]

  excelent articolul...in tara asta ,cum aresteaza cate un barosan din media,toate televiziunile sar si ii apara,de ce oare?
  • +8 (8 voturi)    
   LUI RICA (Vineri, 10 septembrie 2010, 1:34)

   carat [utilizator] i-a raspuns lui Rica

   Nu numai televiziunile, nu numai jurnalistii vanduti ci si noi, boborul. Suntem un popor *milos* ! Nu ai observat ca daca ai nevoie de un pahar cu apa (din prea multa grija pt. aproapele) nu ti-l da nimeni, daca esti cazut pe strada (indiferent de motivul caderii) esti catalogat drept un betiv ordinar si eventual ti se mai da si un sut, dar daca esti un *mafiot*, un hot mai ales de talie mare, va veni boborul sa faca zid in jurul tau, iti va plange de mila si te va apara pana la ultima lui suflare, ca doar suntem buni Crestini, ne facem zeci de cruci (in timp ce vorbim mascari)de fiecare data cand trecem pe langa o biserica.
 • +24 (30 voturi)    
  dar de hurezeanu ce ziceti (Joi, 9 septembrie 2010, 21:36)

  bruner [anonim]

  Hurezeanu, pe timpul cand era la Europa Libera chiar era un ziarist d etalent...In ce hal a ajuns...
  • +17 (27 voturi)    
   Hu-Hurezeanu (Joi, 9 septembrie 2010, 21:59)

   PSD-erbedeul [utilizator] i-a raspuns lui bruner

   Hu-Hurezeanu nu mai există ca ziarist.
 • +23 (31 voturi)    
  Perfect adevarat (Joi, 9 septembrie 2010, 21:42)

  cristi [anonim]

  Felicitari.Excelent articol,
 • +21 (27 voturi)    
  Perfect, domnule Tapalaga! (Joi, 9 septembrie 2010, 21:47)

  Popeye [anonim]

  Domnule Tapalaga, JOS PALARIA! Serios, nu sunt de acord cu Dv. de multe ori, am criticat(si voi continua sa critic excesul de negativism,fatalism si pesimism de care deseori dati dovada!), dar cu acest articol aratati si dovediti ca sunteti unul din acei jurnalisti de la noi care nu s-au vândut vreunui mogulo-gunoi si care nu îsi perverteste adevaratul talent pentru a sluji un nemernic-infractor! Articole ca acesta al Dv. ma face sa cred ca românii vor învinge si aceasta "caracatita" plasmuita din nesimtire,demagogie,minciuna, ura si populism ieftin.Tot asa pe mai departe domnule Tapalaga, sunteti unul dintre acei jurnalisti români în fata carora îmi scot palaria si pentru care am respect!
 • +17 (21 voturi)    
  Panica e mare ! (Joi, 9 septembrie 2010, 21:53)

  Guritza [anonim]

  Ma uit la postul realitatea si se citeste panica in tonul tuturor, parca si-au pierdut otolitele si acum dau cu capul de pereti. Vintu zice ceva de de "ziaristii mei de la Realitatea..." . Cit adevar, intr-adevar sint ziaristii LUI, soldateii lui de plumb care doar trebuie asmutiti si-si fac treaba. Cica sa nu inchine postul nimanui... ha ha ha ! Pai cui sa-l inchine? Adica e posibil ca postul independent sa se inchine cuiva? Nu se poate...
  La antene incepe sa se incalzeasca valiza si vine iarna cu beciuri neincalzite. Miroase a muced iar robinetul de bani incepe sa se colmateze. Ciuvici cu ciutaci la un loc simt frisoane si nu de la tonele de rahat mincate ci dintr-o panica firava care creste ca o hidra.
  Sa ne-ntelegem, la o asa clasa politica de nu vrem sa credem ca si media e la fel, perfect la fel: corupta pina-n maduva, sclava banului si de moravuri usoare sau inexistente. Noi, boborul ne uitam in gura lor in loc sa ne folosim ce ne-a ramas din creier. Credem ca ei vad mai bine decit noi, ei explica, ei inteleg, ei ne vor binele, ei informeaza independent. Vax ! Sint oglinda politicienilor, siamezii lor pe partea lor de putere. CTP-ul e patetic, Dinescu e umbra revolutionarului cu poleverul dungat, chiriecii si dumitrestii imi fac o greatza galactica.
  Ce ma enerveza maxim e ca in max o luna o sa-l vad pe vintu afara, pe motive medicale si peste alta luna nu o sa mai stim nimic. Realitatea pina in Craciun se va suci 180 de grade si o sa-l vedem pe ursache impreuna cu fata aia de nu-i stiu numele cum incepe sa o lase mai moale si parca parca sa incepa sa inteleaga de unde vine de fapt raul.
  Se va fi batut palma, e liniste iar, ninge.
 • +22 (28 voturi)    
  savurez momentul (Joi, 9 septembrie 2010, 21:56)

  buha [utilizator]

  cat de penibili sunt toti la realitatea.
  ursu: "e implicat si presedintele Indoneziei, care, iata a semnat acest acord de extradare... uitati pana la ce nivel s-a ajuns in acest caz cu implicarea lui Basescu"
  e cea mai buna comedie a toamnei :)
  • +11 (13 voturi)    
   BRAVO BUHA (Vineri, 10 septembrie 2010, 1:45)

   carat [utilizator] i-a raspuns lui buha

   Superb citatul tau ! Acest Ursu este atat de penibil, ca in loc sa te faca sa-i pui un calus in gura sau sa spargi televizorul, te face sa razi cu lacrimi. Merita savurat momentul !
   • +3 (3 voturi)    
    n-o uitati pe Stancu! (Vineri, 10 septembrie 2010, 14:09)

    Ioana Munteanu [utilizator] i-a raspuns lui carat

    Bine, dar Ursu e mic copil pe linga Stancu! Fata asta ar trebui sa figureze in toate manualele de psihiatrie... E un monument, e inegalabila!
 • +9 (13 voturi)    
  MARELE mic eol (Joi, 9 septembrie 2010, 22:14)

  decebal [anonim]

  ii doresc sanatate la maxim si sa iese de la PUSCARIE,CIND o restitui toti banii de i-a luat cu prietenulde labietii romani,si care stati aproape de radio sant realitatea repeziti-va si ducetile si la amaritii aia din studio servetele ca il pling pe marele patriot EOL
 • +13 (17 voturi)    
  virgil.petran@hotmail.ro (Joi, 9 septembrie 2010, 22:19)

  Ioan [anonim]

  Sunt plecat din tara si este singurul site unde urmaresc stirile. Dle Tapalaga ca intotdeauna sunteti unul dintre cei care ma face sa mai cred ca in Romania mai sunt si acei oameni care si-au facut din caracter un scop in viata. Ce bine ar fi daca toti am intelege ca a trai inseamna mai mult decat sa ne fie bine azi, important este ceea ce ramane de noi.
 • +14 (18 voturi)    
  BRAVO. DE ACORD (Joi, 9 septembrie 2010, 22:24)

  UN DOCTORAS DIN DIASPORA [anonim]

  BRAVO,
  VA MULTUMESCPENTRU ARTICOL.AVETI DREPTAE.CURAJ SI LA MAI MULTE.
 • +13 (17 voturi)    
  părere (Joi, 9 septembrie 2010, 22:27)

  biha [anonim]

  buna seara! si eu savurez momentul, dar sper sa fie si trimis in judecată si judecat si data o hotarare. păi ma uitam la TV si ii vedeam pe păgubitii FNI ce se mai bateau cu pumnii in piept ca judecatorii lungesc procesul bla bla, no lasa ca acum i-a venit randul lui sov asta ca saraca hoata aia doar ea e la penitenciar, şi nea sov asta se scalda in milioane de euro furati de la oameni si inmultiti el stie cum, SĂ AVEM SĂNĂTATE ( FIZICĂ dar şi MINTALĂ, să nu ne manipuleze cretuleasca, ursu, etc)
 • +15 (19 voturi)    
  articol (Joi, 9 septembrie 2010, 22:31)

  maria [anonim]

  De multe ori sinteti pesimist, vedeti tptul in negru,v-am urmarit de curind la "Nasul"si m-am intristat de cele spuse de dvs.Nu va convenea nimic,numai neincredere.acum citesc acest articol si constat ca nu e nimic pierdut,sinteti un ziarist cu coloana vertebrala dreapta si nu va lasati cumparat pe arginti.Astazi a fost ziua cea mare ,ziua in care ziaristii corupti au iesit la interval si si-au aratat recunostinta fata de finantator.Acest lucru e pentru mine mai important decit arestarea lui Vintu.De VINTU SA SE OCUPE JUSTITIA DAR EU ASTAZI AM VAZUT ADEVARATA FATA A PRESEI ROMANESTI.Daca mai avea cineva vreun dubiu astazi toata lumea s-a lamurit.Doamne in ce mizerie traim.Rusine acestor oameniCita putrefactie,cit jeg.Rusine d-le Paunescu,d-le CTP,d-le HUREZEANU(degeaba ati locuit in Germania n-ati invatat nimic),rusine d- le Stelian tanase si d-le Dinescu,etc.
 • +16 (20 voturi)    
  Domnule Dan Tapalaga, (Joi, 9 septembrie 2010, 22:38)

  onest [anonim]

  Domnule Dan Tapalaga, faceti va rog tot ce va sta in putinta pentru ca vocea Dvs. sa fie auzita cat mai des si cat mai tare, de tot poporul asta care din pacate este in aceste vremuri, mult, mult prea dezinformat. Va multumesc din suflet!
 • +17 (21 voturi)    
  Felicitari ! (Joi, 9 septembrie 2010, 22:40)

  Laurean Cenasi [anonim]

  FELICITARI, felicitari din toata inima pentru luciditatea pe care o aveti, concretizata in obiectivitatea acestui articol. Sper din tot sufletul sa ramaneti in continuare la fel de corect.
 • +23 (27 voturi)    
  In Romania (Joi, 9 septembrie 2010, 22:44)

  Mihaela [anonim]

  Justitia se face conditionat.Conditiile cand se face justitie sunt destul de restrictive:
  -trebuie sa nu avem presedinte, pt. ca intotdeauna presedintele este implicat in actul de justitie
  -trebuie sa nu avem guvern pentru ce si asta se amesteca
  -tebuie sa nu avem oameni politici, pentru ca atunci toate procesele sunt politice
  -trebuie sa nu fie iarna,primavara,toamna,vara
  -trebuie sa nu fie luni, vineri, sambata,duminica
  -trebuie sa nu fie criza,recesiune,campionat mondial de fotbal sau sarbatoare religioasa
  -trebuie ca oamenii sa nu se gandeasca si sa nu vorbeasca de nimic pentru ca orice act de justitie insemna abaterea atentiei populatiei de la alte teme,si asta nu se poate
  -trebuie sa nu ploua
  -trebuie ca pe procurorul sef sa-l cheme cu W, sau cu X, sau in cel mai rau caz Popescu, pentru ca altefel sigur este un procuror rau
  -trebuie sa nu existe nici un vinovat real
  Si daca toate aceste conditii vor fi indeplinite, atunci sa se faca dreptate.
  P.S.Domnule Tapalaga, va felicit si va multumesc.
  • +8 (8 voturi)    
   Mihaela , (Vineri, 10 septembrie 2010, 1:35)

   romaya [utilizator] i-a raspuns lui Mihaela

   din pacate nu pot sa-ti dau decat un plus..
   Bravo !!
  • +4 (4 voturi)    
   mihaela (Vineri, 10 septembrie 2010, 10:01)

   koko_cornel [utilizator] i-a raspuns lui Mihaela

   Mi-au placut mult cele scrise de DVS.
   Felicitari si va mai astept.
 • -1 (5 voturi)    
  justitia... (Joi, 9 septembrie 2010, 22:52)

  bango [anonim]

  ...s-a decredibilizat singura. de toate marile dosare - patriciu, nastase, seres tradatorul patriei, becali, diaconescu, remes, pacuraru, fni, bancorex, ridzi, popoviciu, rafo onesti (iacubov, fratii iancu, tender), tigaretele, hayssam etc - s-a ales praful.

  a pune vina pe presa pt impotenta justitiei e dovada de lipsa elementara de logica, bun simt si bun gust. si mai ales de simt al realitatii.

  realitatea si antena 3 sunt privite in medie, pe zi, de vreo 150.000-200.000 oameni, probabil aceasi in fiecare zi. asta e "opinia publica" ce urmeaza sa fie manipulata?

  mai vorbim peste 3 ani cand dosarul vantu va fi in acelasi stadiu ca acum.
 • -3 (15 voturi)    
  ce insiruire de tampenii (Joi, 9 septembrie 2010, 22:55)

  gimini [utilizator]

  Arestarea lui Vantu, tehnic vorbind, nu are legatura cu FNI ci cu "favorizarea infractorului", adica a lui Popa. Asa ca de ce sunt adusi in discutie prostanacii care si-au bagat banii la Cari... pardon, FNI? Aia si-au jucat banii la ruleta, i-au pierdut, sa fie sanatosi. Altadata sa invete ca banul se face muncind, nu cu jocuri de noroc.
  • +11 (17 voturi)    
   Sa intejeg ca Madoff (Joi, 9 septembrie 2010, 23:32)

   maolina [utilizator] i-a raspuns lui gimini

   este o victima, iar porcii de judecatori americani care l-au condamnat la 100 ani de inchisoare sunt oamenii lui Basescu? Iar ca informatie pentru tine, Al Capone care a condus cartelul crimei din Chicago a fost arestat pentru probleme fiscale. Si atunci in America era criza si oamenii chiar mureau de foame nu ca acum. Dar nici un ziarist nu a spus ca arestarea lui Capone este"abaterea atentiei publicului de la criza".Dar aia erau ziaristi nu hurezeni,dinesti,si cetepisti.
   • 0 (8 voturi)    
    n-ai inteles la ce ma refer (Vineri, 10 septembrie 2010, 7:50)

    gimini [utilizator] i-a raspuns lui maolina

    Nu stiu de unde ai tras concluzia ca Madoff ar fi o victima. Ma refeream la insiruirile plangacioase redactate de Tapalaga, nu la ce zic unii si altii pe la niste televiziuni pe care, sincer, nu le (mai) urmaresc pentru ca in general in intervalul orar 9-12 seara e mult mai interesant sa te uiti pe National Geographic, Discovery sau la vreun film, decat sa tot auzi aceleasi balarii si ineptii. Arestarea asta are legatura cu pagubitii FNI, cum am eu cu papa de la Roma. Oricum, eu personal, pentru ce i-a facut lui Geoana cu o zi inainte de alegeri, ii urez lui Vantu mult sapun scapat pe jos in puscarie si chiar nu ma intereseaza de ce l-au arestat. Important e ca ieri s-au petrecut lucruri mult mai importante pentru Romania decat arestarea acestui nemernic (vedeti ce s-a discutat cu FMI pentru urmatorii ani), si mass-media a tacut malc. Sau poate nu a mai avut loc si de stirea aia, fiindca a fost ocupata cu arestarea acestui gainar! Daca as avea puterea eu i-as acuza imediat de inalta tradare pe Basescu, Boc & comp. pentru ceea ce contine scrisoarea catre FMI. Dar lasa, voi dormiti linistiti, ca problemele voastre se vor rezolva ... dupa cum bate vantu'.
    • 0 (0 voturi)    
     Ora pro nobis (Vineri, 10 septembrie 2010, 16:51)

     meioza [utilizator] i-a raspuns lui gimini

     Papa îți trimite salutări, părinte gimini!
   • +1 (3 voturi)    
    Neglijezi un lucru.... (Vineri, 10 septembrie 2010, 14:42)

    minus [utilizator] i-a raspuns lui maolina

    Capone a fost acuzat, a avut parte de un proces si găsit vinovat pentru evaziune fiscala. S-a respectat legea.
    Nu a fost arestat preventiv pentru odioasele sale crime care nu puteau fi dovedite!. A fost condamnat pe baza faptului ca s-a dovedit infracțiunea sa.

    Asta a însemnat JUSTIȚIE.
 • +11 (15 voturi)    
  Pai pe jumatate spun adevarul. (Joi, 9 septembrie 2010, 22:59)

  AfterD [anonim]

  Cand CTP si restul analistilor multilateral dezvoltati de la Realitatea spun ca se tem de dictatura nu mint cu totul. Se tem de dictatura legii. E perspectiva care-i sperie cel mai tare si dupa cum s-a vazut cu atatea ocazii vor arunca in lupta toate resursele posibile pentru a evita un asemenea deznodamant .

  Din pacate fabulatiile lor pline de fracturi logice cad pe teren fertil . Atunci cand vinde vorba de procesul cognitiv majoritatea conationalilor nostri opteaza pentru declinarea de competenta in "specialistilor TV"
 • +15 (19 voturi)    
  DA ! (Joi, 9 septembrie 2010, 23:04)

  alin [anonim]

  Uite cum se duc intelectualii nostri , eram sigur ca raportele din tinerete i-au dezvoltat talentul literar.

  Asa se intampla cu marile valori, pe Hitler saracul , l-au impins la sinucidere . Si picta atat de frumos. ...
 • +11 (15 voturi)    
  excelent articol (Joi, 9 septembrie 2010, 23:06)

  bogdan [anonim]

  felicitari hotnews si d-nului tapalaga pentru articol... l-am citit pe telefonul mobil si n-am vazut cine l-a scris, acum vad autorul, imi pare rau ca este destul de singur in peisajul presei romanesti... nu ridic osanale nimanui, avem nevoie de oameni liberi si de judecata lor, buna, proasta, nu conteaza, dar sa fie oameni liberi, apreciez foarte mult genul de abordari "la rece" cu care ne-a obisnuit d-nul tapalaga... nu inteleg, totusi, de ce se mentioneaza atit de mult antenele si realitatea ca posturi tv, in seara asta am vazut pe tvr2 la stiri un invitat care a vorbit foarte lucid, logic, despre toata mediatizarea asta arestarii lui vintu, antenele si realitatea sint un fel de "infractorul" din presa scrisa, au un public bolnav si fidel, dar total nereprezentativ... e ca si cum am sta si am dezbate ce se discuta intr-un azil de nebuni, intorcind pe toate fetele ce spun cei internati acolo... sa-i lasam pe nebuni cu nebunii si sa nu amestecam lumile...
  • +8 (8 voturi)    
   Lui Bogdan (Vineri, 10 septembrie 2010, 1:57)

   carat [utilizator] i-a raspuns lui bogdan

   Publicul antenelor si irealitatii este din pacate reprezentativ la vot. Ei merg si voteaza, nu lipsesc de la vot pe cand ceilalti, afanisitii nu.
 • +8 (12 voturi)    
  incurca-i drace (Joi, 9 septembrie 2010, 23:07)

  cristi1314 [anonim]

  bai baieti, cum-necum, oamenii astia trebuie sa plateasca intr-un fel sau altul. faptul ca nu sunt curati e common sense. faceti corelatia intre averea afisata si istoria dobandirii acesteia si veti avea explicatia comportamentului lor.vantu, diaconescu, becali, patriciu nu sunt nici steve jobs nici bill gates. si chiar daca base nu e curat sau nu actioneaza by the book, din incaierare cei vinovati vor suferi. incurca-i drace, asa mai aflam si noi dedesupturile si poate ne vine mintea la cap.
 • +8 (14 voturi)    
  felicitari (Joi, 9 septembrie 2010, 23:08)

  ion [anonim]

  ca de obicei, inca un articol exceptional!
 • +9 (13 voturi)    
  Vin si transcrierile (Joi, 9 septembrie 2010, 23:11)

  Liviu [anonim]

  Uite ca apar si transcrierile....
  Interesanta abordare.

  Au lasat latratorii sa cante osanale lui Vantu si acum dau pe piata cateva inregistrari.
  Nu-s prosti nici procurorii. O sa fie fun.
  • -1 (11 voturi)    
   voua chiar vi se pare normal ??? (Vineri, 10 septembrie 2010, 0:10)

   Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui Liviu

   Ca probe din dosare apar, mereu, in presa ?
   Inregistrarile facute de serviciile speciale nu sunt manele , sa le gasesti pe orice taraba!
   Asta nu este justitie, ma duce cu gandul la demascarile publice practicate de "justitia" stalinista, sunt manipulari clare ale opiniei publice.
   Sunt mai mult decat de acord ca justitia sa-i pedepseasca pe vinovatim asta imi doresc de ani de zile, dar nu linsaje practicate de o gloata intaratata cu acuzatii neprobate.
   • +4 (8 voturi)    
    pai decide-te (Vineri, 10 septembrie 2010, 0:36)

    Afterd [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

    Ori "probe din dosare apar, mereu, in presa" ori "insaje practicate de o gloata intaratata cu acuzatii neprobate. "

    Daca apar probe cum sunt acuzatiile neprobate ?
    • -2 (2 voturi)    
     In justitie se probeaza mon cher ! (Vineri, 10 septembrie 2010, 11:09)

     Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui Afterd

     Nu in media !
     Dar tare mai esti de cap!
   • +1 (1 vot)    
    mare e gradina ta Doamne (Vineri, 10 septembrie 2010, 13:09)

    io [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

    sefu' :
    1) transcrierile de azi sunt inregistrate din sedinta de judecata de ieri, si reprezinta probele aduse de procurori in fata judecatorilor, pentru a justifica masura arestarii preventive.
    sedintele de judecata sunt PUBLICE.
    si fii sigur ca mai sunt si alte probe si inregistrari, care vor aparea la judecata pe fond a cazului, dealtfel chiar avocatii Vantului au recunoscut ca nu au fost prezentate toate probele. absolut normal.
    2) articolul si comentariul la care ai raspuns, nu erau despre Vantu, Basescu, procurori, justitie etc ... ci despre PRESA!
    vezi ca ai ratat esentialul...
 • +11 (15 voturi)    
  Genial pe RT (Joi, 9 septembrie 2010, 23:18)

  Cris [anonim]

  1. Foarte fain articolul.
  2. Dupa ce l-am citit am intrat pe Realitatea (mi-a luat ceva... era pe 67) si era DD care povestea cum Vantu s-a oferit sa-l puna in contact cu Popa. O "tanti", care aproape plangea, il intrerupe: "Stiti ca lucrurile astea nu-i fac bine domnului Vantu. Insinuati ca el va putea pune in legatura cu un infractor". GG! Din seria: "Noi suntem aici sa spalam cadavre, sa nu uitam asta!"
  • +3 (3 voturi)    
   binevenitele pauze de publicitate (Vineri, 10 septembrie 2010, 14:14)

   Ioana Munteanu [utilizator] i-a raspuns lui Cris

   Dar reactia corului de plingatori dupa Vintu cind Turcescu le-a citit din stenograma? N-a fost de milioane? Repede, repede, pauza de publicitate! Bietul Dinescu se botise de tot...
 • +16 (18 voturi)    
  mor de ras (Joi, 9 septembrie 2010, 23:34)

  cipri_ [utilizator]

  mor de ras cu lacrimi.
  L-ati vazut pe Patriciu la Antena 3? Zicea Patriciu: Tot ce ce zice despre Vantu, ce zice procuratura in legatura cu transfer de bani, stenograme sunt doar supozitii pana cand un judecator nu le valideaza. Pana atunci Vantu trebuie sa beneficieze de prezumtia de nevinovatie

  N-am mai putut de ras cand aud asemenea vorbe de la Patriciu, el care vinea cu filmulete trucate, si nimeni nu-i acorda prezumtia de nevinovatie lui base.

  Chiar e un spectacol nemaipomenit sa-i vezi pe toti din presa cum ii tin parte lui Vantu.
 • -2 (8 voturi)    
  impartial (Joi, 9 septembrie 2010, 23:38)

  alex [anonim]

  un articol foarte bun si impartial pentru un ochi neavizat dar daca privim mai in amanunt am vedea ca a trecut mult timp de la savarsirea faptelor pana acum, de ce aceasta sincronizare cu noul imprumut de la fmi domnule jurnalist impartial ? de ce nu putea fi arestat sov din 2000 ? nu vezi sau nu vrei sa vezi adevarul...oamenii sunt buni atata timp cat au bani sau pot servi anumite interese , cand nu mai au bani sau cand pot servi unui interes mai bun sunt aruncati la cusca...politica de 3 lei si 50 de bani...
 • +8 (14 voturi)    
  Libertate pentru tara ! (Joi, 9 septembrie 2010, 23:55)

  s73j4r [anonim]

  Felicitari pt articol ! Ati spus tot ce era de spus ! Cu toate ca nimic din ce ar putea sa fie nu o sa se intample, macar se incearca sa se recupereze increderea in justitie. Mai avem mult pana departe, dar poate ca dupa ce rromii vor redeveni tzigani, dupa ce becali o sa moara, dupa ce diaconescu o sa ajunga iar in garsoniera, dupa ce felix o sa ajunga la azilul din Moscova si romanii vor fi din nou mandri ca sunt romani, atunci poate vom putea evolua (fara tv, radio etc) ci doar prin libera gandire ! Gandeste liber romane ! MOGULII LA PUSCARIE ! Mandru ca sunt alb !
 • +1 (9 voturi)    
  felicitari (Joi, 9 septembrie 2010, 23:55)

  ady [anonim]

  frumos spus..ma intreb ce te determina sa-ti storci energia pt asa ceva?n-ai primit amenintari?
 • -7 (13 voturi)    
  Scuipat trimis intr-o singura directie! (Joi, 9 septembrie 2010, 23:59)

  Renata [anonim]

  Dan Tapalaga-frumos tip,interesant...pacat ca-i atat de portocaliu,insuportabil de portocaliu,gretos de portocaliu!Cum a putut sa o agreeze pe Macovei ,cum poate sa-l agreeze pe portocaliul sashiu- la care nu ne mai putem uita nici de-ar avea tone de lamai alaturi!!!300 000 de pagubiti de catre Vintu?Lacomia strica omenia.Dar pagubitii alegerilor /fraudei din 2009 ce dreptate mai spera?Ni se recomanda sa plecam in strainatate?Sa plece el , prin puterea scuipatului care ne-a mai ramas!Ceea ce-ar fi fost culpa a lui Vintu nu s-a petrecut recent ,dar,la superinteligenta sa(admirata si de Ioana Maria Vlas)nu s-a dat legat.Li se face,acum,dreptate ...pagubitilor?Doamne,tocmai acum,cand -Sa traiti bine! -ne intoarce stomacul la maximum?Diversiune,diversiune!Draga Dan Tapalaga,pacat!
  • 0 (0 voturi)    
   Superb, Renata ! (Sâmbătă, 11 septembrie 2010, 16:56)

   Isis [anonim] i-a raspuns lui Renata

   Din pacate eu nu pot sa dau plusuri, dar ti/as da un 10 cu steluta.Si l/as mai intreba pe impartialul domn D.T. ce functie va detine in viitorul post TV RomaniaTa?
 • +7 (11 voturi)    
  excelent articolul (Vineri, 10 septembrie 2010, 0:03)

  Stefan [anonim]

  Felicitari pentru articol. Tine-o tot asa! Substanta conteaza, nu imaginea.
 • +5 (11 voturi)    
  Domnule Tapalaga, Hotnews, (Vineri, 10 septembrie 2010, 0:18)

  Anca [anonim]

  in primul rand, va felicit pentru acest articol ! Toata stima !
  In al doilea rand, nu va ganditi sa va deschideti o televiziune? Sunt convinsa ca ati face o treaba foarte buna si multi oameni s-ar mai educa un pic cu ajutorul dvs. Ati fi singura televiziune de stiri pe care as seta-o pe telecomanda. :)
 • +10 (14 voturi)    
  Nu pot sa spun decat ... (Vineri, 10 septembrie 2010, 0:25)

  Vlad [anonim]

  B R A V O !!! vreau sa spun ca nu prea citesc presa doar din cauza intoxicatiilor ce ni se servesc zilnic insa nu am mai citit un articol cu care sa fiu complet de acord de mult timp. Felicitari ! A nu se intelege gresit ... NU sunt un fan Basescu dar intre a-l huli pe el si a-i condamna pe toti cei care s-au imbogatit profitand de naivitatea si nestiinta romanilor aleg varianta a doua.
 • +6 (14 voturi)    
  laurspania2000@yahoo.com (Vineri, 10 septembrie 2010, 0:35)

  laur [anonim]

  Un articol de-al d-voastra, d-le Tapalaga, darama 100 de alte articolase ale unora ce se cred jurnalisti dar au substanta MARO pe la gura, de dimineata pana seara.
  Suntem mii si mii de persoane care asteptam O VOCE, pe cineva cu putere in cuvinte si mai ales DE INCREDERE, fiindca se stie ca nu se poate intra in Direct la Antena 1 sau iRealitatea decat daca esti de-ai LOR.Te voi sustine ORICAND.
  Chiar acum cand scriu aceste randuri, observ ca RAHATII de la ANTENA 3 au schimbat imediat cursul dezbaterii de la GADEA, in momentul cand pe HOTNEWS au aparut fragmente din convorbirile telefonice ale acelor dobitoci. Stiam ca exista, nu imi pasa cum le-ati obtinut, conteaza ca contracareaza MINCIUNILE spuse de zeci de RAHATI
 • +6 (10 voturi)    
  titlul zilei! (Vineri, 10 septembrie 2010, 0:58)

  val_one [anonim]

  9 sep.2010,ziua în care vîntu n-a mai bătut.
  a fost bătut.
 • +8 (10 voturi)    
  Actualitate (Vineri, 10 septembrie 2010, 1:48)

  didi [anonim]

  daaa, cand deschid site-ul realitatea sau doamne fereste postul tv, ma ingrozesc; mai au un pic si-l incununeaza pe vantu asta, demi-goooood; zmeul zmeilor, zeul zeilor; din pacate, sint convinsa ca scapa si de data asta asa cum a scapat de atatea datzi; asta este; ps: e ora: 1:45, vantu poate dormi linistit, Realitatea inca vegheaza pt el si bunastarea lui.
 • +14 (16 voturi)    
  Irealitatea (Vineri, 10 septembrie 2010, 1:57)

  Shaq [anonim]

  Paunescu mai are un pic si plinge. Dupa ce a auzit ca SOV a luat 29 de zile. Demential.
 • +12 (14 voturi)    
  D-LE TAPALAGA, (Vineri, 10 septembrie 2010, 2:07)

  carat [utilizator]

  Imi place sa vad ca sunteti un om puternic si ca vreti sa luptati cu minciuna si dezinformarea. Nu descurajati, suntem destui de partea dumneavoastra si s-ar putea sa creasca numarul nostru daca va veti face auzit (si vazut) mai des.
 • +11 (13 voturi)    
  turnesol (Vineri, 10 septembrie 2010, 2:11)

  radu [anonim]

  in acest regim basescu datorita temelor aruncate in dezbatere si a mizelor nicio lepra nu mai reuseste sa ramana neactivata. e foarte bine, sa-si consume jegul.
  abia acum se despart apele cu adevarat. incepe razboiul. tot felul de baieti din toate partile descopera ca mizele grele sunt altele decat credeau ei.
  excelent, dane. de fapt ca-ntotdeauna. ce n-ai putut sa redai in articol este cum le tremura vocea.
 • +11 (13 voturi)    
  toate declartiile de mai sus intra la favorizare.. (Vineri, 10 septembrie 2010, 2:13)

  ovidiu35 [utilizator]

  Felictari domnule Tapalaga! Ar trebui citit la radio articolul...este genial!
  Cand au arestat-o pe biata asistenta de la Giulesti , care s-a dus 10 minute la WC, nu a sarit nimeni sa o apere!
  Ca jurist cred ca toate declaratiile de mai sus , plus cele ale lui Hurezeanu intra la favorizarea infractorului!
  caci vantu este un infractor, condamnat definitiv si inainte de 89 si dupa!
  Fara IRTV si A3 , fabrici de panica si de isterie colectiva, instrumente de manipulare, Optimismul , Generozitatea si buna dispozitie se vor reintaura in ROmania!
 • +11 (13 voturi)    
  Bate Vintu frunza-n dunga... (Vineri, 10 septembrie 2010, 3:01)

  Andrei Oisteanu [anonim]

  Foarte bun text, Dan Tapalaga. Felicitari !
 • +12 (14 voturi)    
  Articolul d-lui Tapalaga (Vineri, 10 septembrie 2010, 3:04)

  Elisa [anonim]

  V-am ascultat si in interventia dumneavoastra la B1Tv din aceasta seara,domnule Tapalaga. Ma bucur cand mai vad oameni care pot lua pozitie impotriva oligarhilor,fiindca acest lucru este greu de vazut intr-o lume saracita de ei. Putini isi mai pot pastra verticalitatea si lucrul acesta se vede bine. Vedem limpede Antena 3 si Realitatea ce fac de atatia ani! Vedem bine cum o serie de jurnalisti spre care priveam cu atata admiratie odinioara au devenit marionete care canta o singura melodie! Nu poti decat sa oftezi, fiindca te doare ca s-au vandut. Ce bine s-a vazut acest lucru si in aceasta seara la posturile sus-amintite!
  Pentru putinii jurnalisti care nu v-ati lasat atrasi de jocul murdar al miliardarilor de carton, ci ati ramas partizanii slujirii cu profesionalism a unei nobile meserii, imi inclin capul cu tot respectul.
 • +12 (14 voturi)    
  In Romania de azi (Vineri, 10 septembrie 2010, 3:21)

  michi maus [anonim]

  un jurnalist ca autorul articolului are foarte multi dusmani printre colegii de breasla. Mult spor domnule Dan Tapalaga!
 • +10 (12 voturi)    
  Adevar graieste Paunescu (Vineri, 10 septembrie 2010, 3:32)

  Andrei [anonim]

  "Am ajuns sa ne urmarim unii pe altii, sa fim suspiciosi..." Probabil ca se referea la dosarele securitatii IN ORIGINAL de la el din beci (vezi Kamikaze)
 • +11 (15 voturi)    
  @ Tapalaga (Vineri, 10 septembrie 2010, 3:52)

  xy [anonim]

  m-am ingretosat profund auzindu-i pe invitatii la RTV si Antena 3 facand din SOV un intelectual si om de afaceri martir. de-asta e foarte bun articolul, pentru ca asemenea idiotenii rusinoase nu merita sa ramana nesanctionate.

  dar de unde pana unde sunt acesti invitati cu gura mare (Patriciu, Paunescu, Gorghiu, Dinescu, Pavelescu, Diaconescu), moderatorii si ex-moderatorii din studiouri "aproape toata presa"? de unde pana unde sunt RTV si Antena 3, doua posturi de nisa, "aproape toata presa"?
  esti jurnalist, Dan Tapalaga, si ar trebui s-o lasi mai usor cu generalizarile, pentru ca tot impotriva ta si a colegilor tai cinstiti se intorc. uita-te la comentariile de pana acum si vezi de cate ori apare "TOATA MEDIA E VINOVATA". adica acea TOATA MEDIA de la care, ani de-a randul, cu totii am aflat de fraudele comise de Vantu si de increngaturile lui financiare. ar fi bine sa meditezi si la aspectul asta.
 • +8 (12 voturi)    
  Zapuseala (Vineri, 10 septembrie 2010, 4:13)

  Marius [anonim]

  Dati-i un eventai vantului. Se facu zapuseala mare afara...
  Din inregistrari reiese clar ca i-a trimis bani lui Popa. Ar trebui sa fie suficiente motive pentru a-l condamna - dupa tergiversarile de rigoare.
 • +10 (14 voturi)    
  stenograma de pe site-ul realitatea (Vineri, 10 septembrie 2010, 4:30)

  buz [anonim]

  toti cei care posteaza aici ar trebui sa trimita mesaje si sa posteze pe site-ul realitatea tv cerand ca stenogramele sa fie publicate si acolo. unde este impartialitatea de care vorbesc dansii cand nici macar un rand din stenograma nu se gaseste pe site-ul lor. nici macar un rand despre conversatia dintre vantu si popa. puneti presiune asupra lor, sa stie ca nu suntem chiar prosti.

  cat despre dinescu, hurezeanu si CTP, comentati pe site-urile unde isi desfasoara activitatea... scrieti-le gandurile voastre despre dansii... ar trebui sa le dam o lectie acestor oameni de nimic.
 • +16 (18 voturi)    
  Respect (Vineri, 10 septembrie 2010, 4:57)

  Moromete [anonim]

  Vantu e poet,... Nastase un colectionar de arta,... Iliescu un tatuc adevarat,... Becali e crestin cu frica de Dumnezeu,... Basescu e o victima,... Udrea e o doamna,... Patriciu arhitect,... etc., ... iar eu am emigrat, lasand in urma toate valorile, traditiile si cultura!

  PS: Desi-s departe ma intreb,... oare Prostanacul ce mai face? Amin.
 • -7 (11 voturi)    
  nu zau (Vineri, 10 septembrie 2010, 6:05)

  ME [anonim]

  Nu spun ca nu e vinovat,insa modalitatile prin care se aplica legea la noi nu sunt din cele normale.Pe Basescu nu il va lua nimeni niciodata pentru flota ? Sa nu doarma linistit,oricand poate fi lucrat,asa ca...somn usor.
 • +8 (12 voturi)    
  m-am tot gandit (Vineri, 10 septembrie 2010, 6:05)

  amidona [anonim]

  nu cred ca ce auzim la realitatea si la antena 3 zilele astea, si de prin 2006 incoace, e mancatorie de cacat, ipocrizie si cu atat mai putin manipulare. cred ca acesti oameni sunt sinceri. ei chiar cred cu toata onestitatea (de gasca) ca micile inselatorii (1,2 sau cateva sute de mii de inselati) manipulari de bursa, favorizari de infractor, tras la gioale cirditorilor de masini de lux etc sunt permise in gasca largita a proprietarilor de afaceri de toate soiurile si a apropiatilor lor, angajati, politicieni sau ziaristi.
  in imaginea pe care o au ei asupra societatii umane , o ancheta penala nu poate fi decat o razbunare, un reprezentant al unei institutii a statului, nu poate fi decat un slujbas tocmit de un om influent sau altul. acesti oameni sunt sincer oripilati.
 • +10 (14 voturi)    
  Nu mor caii cand vor cainii (Vineri, 10 septembrie 2010, 6:47)

  andrei gheorghe [anonim]

  Bravo domnule Tapalaga !!
  Ii astept si pe domnii Turcescu , Huidu, si cei cativa (putini) care mai au coloana vertebrala sa-si spuna parerea.
 • +9 (13 voturi)    
  ticalosii (Vineri, 10 septembrie 2010, 7:02)

  ecaterina [anonim]

  Poate le aduce aminte cineva acestor ziaristi care hohotesc pe umarul lui Vintu ca , dupa caderea fondurilor , deci dupa furaciunile acestui intelectual nobil , au murit oameni care au pierdut tot , la indemnul securistilor profitori din teritoriu . RUSINE MIRCEA DINESCU , nu mai insemni nimic pt romini !!! Esti doar un profitor de 2 lei .Despre vuvuzele , SILA , GREATA ,VOMA .
 • -7 (11 voturi)    
  Pupincuristii (Vineri, 10 septembrie 2010, 7:22)

  crivatul [anonim]

  Cum roata e rotunda, ea se tot invarte, iar o zicala foarte adevarata spune ca: Fiecare om gaseste ceea ce cauta si in viata totul, dar absolut totul se plateste! La fel si pupincuristii lui Base, acu se simt pe cai mari (ma mir ca acest tapalaga nu a facut inca bataturi pe limba) dar odata se va invarti si roata si cam va raspunde si Base pentru tot cea facut vei ajunge si tu (recte tapalagul) sa rostesti precum Postelnicu: "am fost un dobitoc"...
 • -6 (10 voturi)    
  Punem pariu ca pe 11 octombrie e liber? (Vineri, 10 septembrie 2010, 7:24)

  Gigi [anonim]

  Domnu tapaliga? Punem pariu ca pe 11 octombrie SOV si ceilalti sunt liberi?? Mi-e sila de lingai ca matale care e prostit de spectacolul asta penibil. Cine mai e si acum in puscarie dintre miile de "arestari de 29 de zile" ale dna-ului? Da-ti-mi un singur nume! (nu care a furat o gaina te rog).

  Sunteti jalnici
 • +3 (9 voturi)    
  Stenogramele (Vineri, 10 septembrie 2010, 7:32)

  roberto [anonim]

  Am râs de m-am stricat auzind aseară la ȚNașul" pasaje din stenogramele aferente interceptărilor telefonice. Cisterne, ierburi, whatever.

  Ca să parafrazez dialogurile amicale ale lui SOV, îl pup și eu dulce, borfaș mic ce e!

  ps: Turcescu a părăsit la timp vaporul care se scufundă și s-a lipit de stenograme. Însă anii mulți de parazitat pe lângă SOV ca și ultimul concediu din Noua Zeelandă nu pot spăla stratul gros de jeg care i-a acoperit caracterul.

  ps2: cât despre ceilalți "jurnaliști" persecutați, le pot spune că pot mânca guano cât doresc la TV, chiar nu îi ai crede nimeni - și asta de anul trecut, de la ultima duminică electorală.

  Felicitări d-lui Tapalagă pentru imparțialitate.

  În sfârșit, 300.000 oamenii pot sta în bătaia vântului.
 • +9 (13 voturi)    
  Dan Tapalagă (Vineri, 10 septembrie 2010, 7:40)

  Ana Armanca Ardeleanu [anonim]

  Felicitări, dle Tapalagă. iRealitaea, ca şi mulţi jurnalişti au arătat cu ocazia aceasta - dacă mai era nevoie,- că sunt cârpe în faţa mogulilor. Nu cred că un jurnalist, dacă dorea să afle, nu putea afla:
  Sorin Ovidiu Vîntu este creierul FNI şi FNA, şi beneficiarul final al majorităţii sumelor imense cu care au fost păgubiţi peste 300.000 de români, şi a reuşit, până acum, să se sustragă răspunderii penale pentru marea hoţie de la sfârşitul anilor ‘90. Un tun de peste 100 milioane de dolari.
  Vă mulţumesc pentru acest articol.
 • +8 (12 voturi)    
  sov (Vineri, 10 septembrie 2010, 7:49)

  happy women [anonim]

  dane, esti cel mai beton ziarist de astazi, beton
  felicitari pentru articol
  daca e joi, e flacara violenta!
 • +9 (13 voturi)    
  FELICITARI STATULUI ROMAN (Vineri, 10 septembrie 2010, 8:34)

  Balcescu [anonim]

  atat pot sa spun , statul roman nu e mort inca , mai traieste un pic, doamne ajuta sa-si revina.
 • +7 (11 voturi)    
  Distragerea atentiei (Vineri, 10 septembrie 2010, 8:35)

  verde [anonim]

  Toti acesti "jurnalisti" vorbesc despre faptul ca uite, nenorocitii de la putere, distrag atentia de la problemele cu adevarat importante, manipuleaza etc. Helaaaaaaaau! Puteti sa nu ii lasati sa distraga atentia daca chiar nu mai puteti dormi noaptea de grija amarastenilor. Nu politicienii tin breaking news o zi despre sov, nu ei stabilesc sumarul unei editii de stiri. De voi tine, "profesionistilor"! Nu intereseaza pe nimeni de sov.
 • +12 (16 voturi)    
  ipocritii de la realitatea (Vineri, 10 septembrie 2010, 8:42)

  angel [anonim]

  De ani de zile, acesti jurnalisti urlau ca e tara vai de ea, sint concediati bietii oameni, cu falsa simpatie, in timp ce ei isi incasau salariile de mii de euro.
  Acum sa ii vad si pe ei pusi in fata posibilitatii reale de a-si pierde slujbele, la fel ca muritorii de rand.
  Nu e vorba aici ca ma bucur sa moara si capra vecinului, dar pina cind sa suport atata manipulare?
 • +8 (12 voturi)    
  Excelent articol (Vineri, 10 septembrie 2010, 8:43)

  Olteanu Dan [anonim]

  Excelent articol. Ma bucur ca nu v-ati aliniat corului de aparatori a lui Vantu. Pacat de CTP si Emil Hurezeanu. Sunt curios de reactia lui Stelian Tanase un alt om pe care il apreciez mult. Din pacate banii sunt ochiul dracului. Corup. Cu atat mai valoros mi se pare acest articol. De altfel am urmarit si pe B1 aseara emisiunea lui Moraru cu Andreea Pora. Slava Domnului ca mai sunt ziaristi care tin la aceasta meserie in tara asta. Inco o data felicitari d-le. Dan Tapalaga.
  Cu stima
  Ing. Olteanu Dan
  • +3 (3 voturi)    
   STELIAN TANASE (Vineri, 10 septembrie 2010, 13:08)

   carat [utilizator] i-a raspuns lui Olteanu Dan

   Apropos de Stelian Tanase, mi-am amintit de o emisiune tv de acum cativa ani, cand musiu Tanase a cerut-o in casatorie pe d-na Mociornita (invitata si ea in aceeasi emisiune) iar aceasta l-a refuzat elegant, tot in public. Cum s-or fi invartit dolarii in capul d-lui Tanase si ce au defectat ei pe acolo de a putut sa fie atat de penibil ? Oare atunci s-a defectat dl. Tanase? Pana atunci parea a fi ok!
   • +4 (4 voturi)    
    anturajul (Vineri, 10 septembrie 2010, 13:32)

    panfilf flecaru [anonim] i-a raspuns lui carat

    spune cu cine te'nsotzesti...

    dinescul fu de tot rasul se otzara la turcescu ca nu intelegea cum avea un document datat maine. :-)

    cred ca era imbibat in zaibar...
 • +13 (17 voturi)    
  Trist (Vineri, 10 septembrie 2010, 8:45)

  Teveu [anonim]

  Din cele enumerate, magaria suprema, perla perlelor, mi se pare cea zisa de Alina Gorghiu, PNL, la Realitatea TV: "Retinerea lui Vantu nu rezolva problemele Romaniei". Propun sa lasam toti violatorii din inchisori liberi pe strada tovarasei Alina Gorghiu, ca, nu-i asa, tinerea lor in inchisoare nu rezolva problemele Romaniei.
  Cel mai dezamagitor ramane Dinescu. Aseara si-a convins si ultimii sustinatori ca n-are nici un pic de caracter. Oribil.
 • +9 (13 voturi)    
  Excelent articol ! (Vineri, 10 septembrie 2010, 8:49)

  Rumburak [anonim]

  Foarte bine punctat, domnule Tapalaga ! Ma bucur ca inca mai exista jurnalisti cu coloana vertebrala in Romania !
 • +8 (12 voturi)    
  NU mi-e rusine (Vineri, 10 septembrie 2010, 8:54)

  rusine [anonim]

  articol bun, bine punctat.
 • +8 (12 voturi)    
  felicitari (Vineri, 10 septembrie 2010, 9:09)

  flor [anonim]

  felicitari,d-leTapalaga! sper ca Vintu sa nu mai iasa 200 de ani de la racorica,iar acolitii lui sa se zbata in chinuri facind spume la gura.Tremura inima in mine cind ma gindeam ca Vintu ,Voiculescu,Patriciu ajunsesera sa puna si sa dea jos guverne.Noi cei multi nu contam si nu am contat niciodata pentru ei si interesele lor de Divoli.Acesti oameni nu maninca si ei tot cu o gura la fel ca si noi?nu tot intr-o groapa si ptru scinduri se duc?cred ca sunt bolnavi mintal,NOI poporul suntem sanatosi la cap nu trebuie sa ne lasam manipulati de acesti odiosi.Vad ca la r.t.v. vin tot felul de asazisi psihologi.psihiatri.de ce acestia nu-i sfatuiesc spre binele lor,sau si acestia sunt trilu-lilu?
 • +8 (12 voturi)    
  o palma pentru rtv si jurnalisti (Vineri, 10 septembrie 2010, 9:21)

  lcv [anonim]

  in sfirsit s-a dat o palma adevarata escrocului si impostorilor care latra la rtv si iventeaza palme si pumni, cita nemernicie
 • +2 (10 voturi)    
  si cu o floare se poate face primavara (Vineri, 10 septembrie 2010, 9:25)

  aurelia [anonim]

  Domnule Tapalaga, cum de altfel au mai scris si alte persoane aici, noroc cu site ul hotnews, noroc cu nasul de la b1tv. Acestea sunt caile prin care pot sa ma informez pe placul meu. Am citit si eu acest articol si ader intrutotul la cele spuse de dvs. Sigur ca eu n as stii sa ma exprim ca dvs. dar ceea ce am citit reprezinta exact opiniile mele. Multumesc si va doresc sanatate.
  • -6 (10 voturi)    
   Re: (Vineri, 10 septembrie 2010, 10:15)

   vlad [anonim] i-a raspuns lui aurelia

   ..... scuza-ma ca-ti spun asta dar imi pare rau pentru tine, acest articol numai impartial nu se poate numi. Observand ce emisiune urmaresti ma luminez si-mi dau seama de nivelul tau intelectual.
   • +8 (10 voturi)    
    asa este, traim pe nivele, nu suntem toti egali (Vineri, 10 septembrie 2010, 10:59)

    aurelia [anonim] i-a raspuns lui vlad

    nivelul meu intelectual este dominat de bun simt si realism, al tau este este dominat de frustrari si complex de inferioritate
    • 0 (2 voturi)    
     Traiesti in (Vineri, 10 septembrie 2010, 12:59)

     Pantera Roz [utilizator] i-a raspuns lui aurelia

     telenovele,nu "pe nivele'...:)))))))
 • +5 (9 voturi)    
  articol (Vineri, 10 septembrie 2010, 9:30)

  koko_cornel [utilizator]

  Mi-a placut ARTICOLUL,la obiect si fara mult "DAT CU PRESUPUSUL"
  Numai in situatii de acest gen, ne dam seama de IPOCRIZIA ,ce "locuieste", in CEREBELUL unor oameni.
  Cel mai recent si mai ELOCVENT caz:CTP......
  no comment.....
 • -4 (10 voturi)    
  dar nu este corect (Vineri, 10 septembrie 2010, 9:34)

  Radu [anonim]

  Domnule Tapalaga, sunteti in continuare nedreptatit. Lasand la o parte ce fac mogulii rai, dumeavoastra nu sunteti rasplatit asa cum ar trebui. Morar a fost numit consul, Traian Ungureanu este ieuroparlamentar, numai dumneavoastra continuati sa scrieti articol dupa articol in spiritul dreptatii si adevarului, dar ma intreb, pana cand??... ca nici plusurile astea nu tin de foame.
 • +4 (8 voturi)    
  la bulau cu TOTI mogulii (Vineri, 10 septembrie 2010, 9:42)

  Alex [anonim]

  Asteptam cu nerabdare arestarea fratilor Paunescu si bineinteles, a lui Felix Motanul. Ce se mai aude despre Casuneanu? Popoviciu? Nimic, nimic?
 • +8 (10 voturi)    
  Sacrificiu/Sacrificat (Vineri, 10 septembrie 2010, 9:42)

  ion [anonim]

  Foarte bun articolul... chiar daca in unele momente ati dat de inteles ca sunteti pro Base, de aici si comentariile negative probabil.

  Sper ca Vantu sa fie judecat corect si sa plateasca pentru banii furati. Stim cu totii ca banii au fosr furati de el si nu de Popa sau Maria Vlas.

  El si cei ca el destabilizeaza tara furand ca la drumul mare (vezi FNI) sau furand in spatele celor care guverneaza (indiferent din ce partide sunt ei).

  Sa plateasca daca sunt gasiti vinovati...

  Bafta tuturor
 • +6 (10 voturi)    
  Multumesc! (Vineri, 10 septembrie 2010, 9:44)

  sandu [anonim]

  Multumesc ca ne respecti domnule Tapalaga!
  Nu vrem decat o informare corecta! Concluziile vrem sa le tragem singuri!
 • -4 (10 voturi)    
  re: (Vineri, 10 septembrie 2010, 9:45)

  vlad [anonim]

  Esti penibil Dl Tapalaga, "impartial" ca de fiecare data .....
 • +7 (11 voturi)    
  excelent (Vineri, 10 septembrie 2010, 9:56)

  radu [anonim]

  bun articol.bravo!
 • +4 (10 voturi)    
  EXCELENT. (Vineri, 10 septembrie 2010, 10:02)

  Eu [anonim]

  Excelent. O zi buna.
 • -4 (8 voturi)    
  Ce naiv esti (Vineri, 10 septembrie 2010, 10:15)

  pacalescu [anonim]

  Tu esti al mai mic dintre aia mai mici, n`ai apucat sa ciugulesti si acum te razbuni ? :)
 • -4 (10 voturi)    
  bla bla (Vineri, 10 septembrie 2010, 10:15)

  Geoana presedinte [anonim]

  ....moguli buni...moguli rai.... toti o apa si-un pamant. Tapalaga, nu spui nimic de clanul Paunescu, acolo unde se dau limbi in fund lui Basescu? Toti sunt la fel. Oricum e bine ce i s-a intamplat lui Vantu. a crezut ca daca il arde pe Geoana ajutandu-l pe Basescu, va scapa. S-a inselat, Basescu e diabolic. Am vazut ca l-a lasat in libertate si pe Solomon, hotul sef din Craiova. Nu-ti mai da cu parerea Tapalaga, scrie pe tine ceva si numai tu te prefaci ca nu iti dai seama. Faci parte din mizerie, esti si tu folosit ca toti ceilalti. Nu aveti coloana vertebrala niciunul dintre voi, cantati cui va plateste.
 • +3 (7 voturi)    
  sustin 100% (Vineri, 10 septembrie 2010, 10:37)

  cezar [anonim]

  de acord 100%.
  Din pacate pentru noi toti se pierd valorile esentiale umane. O sa renunt la TV total ?!
 • +8 (10 voturi)    
  Felicitari pt Dan Tapalaga (Vineri, 10 septembrie 2010, 10:55)

  Iulia [anonim]

  Trebuie sa spun ca de peste un an de zile m-am deconectat total de la emisiunile TV pe teme politice, pana si de la stirile prezentate la posturile TV romanesti seara de seara. Asta pentru ca mi-am dat seama ca sunt conectata la o retea de informatii care nu imi foloseste la nimic in viata de zi cu zi. Cred ca mai sunt o gramada ca mine si cred ca nu puteam lua o decizie mai buna referitor la recuperarea unui timp pierdut la TV cu discutii tembele si stiri ridicole, in favoarea unor activitati cu adevarat importante pentru mine.
  Am continuat sa citesc totusi stiri pe net, unde eu aleg ce stiri sunt de interes pentru mine, mai ales cele la nivel global, si am continuat sa-l citesc pe dl Tapalaga. Felicitari nu numai pentru acest articol, dar si pentru celelalte.
  • +3 (5 voturi)    
   exact asta am facut si eu (Vineri, 10 septembrie 2010, 11:59)

   claudiopolis [utilizator] i-a raspuns lui Iulia

   Anul trecut am renuntat complet la emisiunile tv pe teme politice si ma simt mult mai bine!
 • +4 (8 voturi)    
  Se pare ca presa mai are o sansa (Vineri, 10 septembrie 2010, 11:12)

  CCC [anonim]

  atata vreme cat mai exista si jurnalisti corecti. Mi-a facut greata Dinescu aseara, in anii '90 il admiram. Din punctul meu de vedere in acest moment i s-au sters toate "eroismele" din anii 90! Rusine! Ma intreb daca acest popr nu e blestemat!
  • +2 (2 voturi)    
   LUI CCC (Vineri, 10 septembrie 2010, 13:16)

   carat [utilizator] i-a raspuns lui CCC

   Si daca in 90 Dinescu s-a lasat manipulat?
 • -1 (9 voturi)    
  Un nemanipulat (Vineri, 10 septembrie 2010, 11:15)

  Pantera Roz [utilizator]

  Putem rezuma tot circul asta la urmatoarea ecuatie:1.Avem 300.000 de fraieri care si-au bagat banii intr-o chestie care putea a escrocherie de la o posta,in speranta unui castig iluzoriu,intr-o mocangeala fara munca,specifica multor romani;de parca nu era precedentul Caritas.Fara cei 300.000- FNI n-ar fi existat.Nici Vantu,nici Popa,nici Vlas.2.Avem sublimul stat romanesc,care prin CEC a garantat escrocheria.La CEC era sef un taranist,pus acolo pe criterii politice,nu de competenta,normal,asa cum procedeaza sublimele partide cu care noi votam.3.Dupa spargerea buboiului,statul se apuca sa daspagubeasca pe cei 300.000,din bugetul de stat,normal,ca asta suporta orice si e sac fara fund.Vantu e "nevinovat",Popa o sterge din tara,Vlas-acarul Paun-normal-intra la parnaie,dupa un periplu prin Israel.4.Necunoscuta din ecuatia asta e cata rabdare mai avem noi cu statul asta care garanteaza escrocherii,deci merge mana-n mana cu escrocii,dupa care goleste bugetul pt. a despagubi niste fraieri,adica ia din banii unor contribuabili cu scaun la cap pt. a-i da unora care s-au dus ca turma sa-si arunce banii in buzunarele unor escroci.Restul:arestarea "oportuna" a lui Popa in decembrie 2009,taman de prezidentiale,inregistrarile telefonice,arestarea hiper-mediatizata a lui Vantu-sunt detalii ale acestui circ,menite sa satisfaca setea de razbunare a unora,sa ascunda "contributia"unora la aceasta teapa si sa arate poporului niste tapi ispasitori.Cei din politic,care au favorizat si au profitat de pe urma acestei afaceri nu vor plati.Aici e buba.Dar avem rating,audiente...Altceva ce ne mai trebuie?!
 • -2 (8 voturi)    
  sunteti la fel (Vineri, 10 septembrie 2010, 11:19)

  mariana [anonim]

  asa cum manipuleaza "aproape toata presa", asa manipulati si dvs, dle tapalaga. nici o diferenta. ia incercati de exemplu sa nu mai trunchiati paragrafe cu spusele unuia si a altuia ci dati-le in intregime. si asta ar fi numai inceputul...
  mai apoi, incercati sa-l vedeti si pe onor presedintele dvs.! numai orbii si cei lipsiti total de discernamant nu vad ca basescu e maestrul manipularilor si a diversiunilor din tara asta. desigur, ajutat de toate serviciile pe care le conduce.
 • +2 (2 voturi)    
  neplăcut de adevărat (Vineri, 10 septembrie 2010, 11:20)

  valer [anonim]

  îţi vine să verşi ...
 • -1 (11 voturi)    
  Maaaamaaaa, ce inghesuiala! (Vineri, 10 septembrie 2010, 11:27)

  Wizard of Oz [utilizator]

  Dupa puzderia de adeziuni entuziaste, ai putea crede ca toata tara este cu Basescu !
  Ciudat.
  In '90 cu ce procent era votat Iliescu?
  Voi, cei "de aici" cu cine ati votat atunci ?
  Nici unul cu Iliescu, puteam sa jur !
  dar atunci, cum dracu a ajuns presedinte?
  Sa vad si eu un singur portocaliu ca zice:
  "am fost prost in '90" si poate incep sa va cred.
  Daca va aduc aminte ca in '90 membrii PD erau in FSN langa Iliescu, va enervati !
  Ca basescu era demnitar comunist (cu patalama in regula) in decembrie '89, ca a fost in guvernele de dupa ...ce conteaza?
  Hai, ingropati-ma in minusuri !
 • +1 (3 voturi)    
  pariu că nu va sta prea mult la bulău? (Vineri, 10 septembrie 2010, 11:28)

  valer [anonim]

  E un circ ieftin şi atât. Nu mai are nici măcar farmecul noutăţii. Câţi controversaţi am văzut săltaţi cu mascaţi şi mare tămbălău la televizor?
  Toţi au ieşit albi ca neaua, băunând că vor da statul în judecată. Uite, SOV e îndreptăţit să ceară şi nişte daune morale de vreo câteva milioane de euroi pentru onoarea nereperată.

  I-am văzut pe păgubiţii FNI, veneam noaptea de la majoratul unui coleg. Stăteau la coadă la unu noaptea şi mulţi erau de vârsta bunicilor mei.
  M-am bucurat şi eu o dată că nu avem bani, că de aveam păţeam ca şi vecinii cei economi.
  Vecinul a căzut pe scară, n-a mai reuşit să ajungă la apartament, l-a dus salvarea cu preinfarct.

  Cîţi dintre cei care şi-au pus la FNI au fost relativ bogaţi şi cât de cât conştienţi de risc şi câţi pensionari care şi-au plasat banii de înmormântare înşelaţi de sigla CEC-ului?

  În fine.

  Mult, mult mai interesant mi se pare de ce a fost săltat tocmai acum.

  Capul lui Moţoc? În fine, simulacru de cap al lui Moţoc, cum ziceam nu-l văd stând prea mult la bulău.

  Arătarea pisicii?

  Sau oareşice manevre care depăşesc graniţele ţării?
 • -5 (7 voturi)    
  DNA TV (Vineri, 10 septembrie 2010, 11:32)

  alt nemanipulat [anonim]

  Nu stiu daca arestarea preventiva a lui SOV a fost sau nu comanda politica.
  Domnul interlop care si-a calcat concubina in picioare a fost liber sens in care a mai dat cuiva in cap, dansul de ce nu a fost arestat preventiv?
  Asta inseamna ca avem o problema grava cu justitia.
  Sincer si eu il cred pe SOV vinovat in cazul FNI dar nu as vrea sa il vad arestat preventiv si plimbat in catuse la DNA TV ci as vrea sa fie cercetat intr-un dosar pe fond si trimis la puscarie prin decizie definitiva si irevocabila, dar este greu cu munca in Romania adica sa obtii dovezi adevarate nu niste convorbiri telefonice.
  Restul este circ domnule Tapalaga dar nu ma astept sa aveti destula inteligenta pentru a vedea asta
 • -5 (7 voturi)    
  Dan Tapalaga - amnezie - Bancorex - B1 (Vineri, 10 septembrie 2010, 11:42)

  Calin [anonim]

  E foarte interesant ca niciun mesaj in care e vorba de domnul TAPALAGA si amnezia dansului cu privirea la Bancorex si legatura implicita cuB1, nasul si in general cu un tip de atitudine "impartiala" nu are trece la administratorii siteului.
 • +4 (8 voturi)    
  Sa nu omitem... (Vineri, 10 septembrie 2010, 11:42)

  Rescatorul [anonim]

  si toate javrele care s-au infruptat din banii pacalitilor de la FNI, care imput aerul zi de zi si seara de seara la Realitatea-FNI (Vocea Moskovei 2). Indivizi fara constiinta, fara mama, tata si tara, adevarate rebuturi umane.
 • +5 (7 voturi)    
  bine spus (Vineri, 10 septembrie 2010, 11:45)

  eu [anonim]

  excelent articol, dan tapalaga!!!!!!!!!! cata dreptate ai....
 • +3 (5 voturi)    
  Vantule, te-a ajuns blestemul (Vineri, 10 septembrie 2010, 12:39)

  adniasi [anonim]

  Un material scris de un jurnalist onest, care pune punctul pe "i"(pe fruntea lui vantu scrie HOT,nu scenarite jurnalisice!).
  Mda,cand ii vezi pe mercenarii de la realitatea si antene cum isi pun limba pe bigudiuri pt a-l plange pe Vantu, mai ca-ti vine la le spui:la sapa cu voi sa cstigatai un ban cinstit!Pt pagubitii de la FNI, vantu este cel mai mare hot, care prin gaselnita"interpusului" le-a furat banii si le-a dat cu tifla- n nas statului cel prost(de fapt justitiei); oare, era asa de greu de vazut, ca cea mai mare parte din bani au mers in punga lui vantu?
 • +5 (7 voturi)    
  Comentarii (Vineri, 10 septembrie 2010, 13:49)

  Pink Panther [anonim]

  Citesc comentariile si ma minunez.

  Sincer imi dau (inca o data) seama ca o mare parte din populatia acestei tari este pur si simplu IDIOATA.

  Adica, are acest individ cel putin dubios probleme cu justitia si o gramada de amarati ii sar in aparare doar pentru ca il urasc pe Basescu.

  Marturisesc ca in 20 mai 1990 mi-am dat seama prima data ca poporul roman este de neinteles pentru mine cel putin, dar speram ca este un accident.

  Dar NUUUU, noi romanii suntem niste imbecili (ma refer la majoritate). Uneori (deseori) si aroganti si tifnosi.
  Noua ne trebuie EDUCATIE iar mai apoi poate avem o sansa in lumea asta.
  • +2 (2 voturi)    
   subscriu (Vineri, 10 septembrie 2010, 15:00)

   johnny [anonim] i-a raspuns lui Pink Panther

   Sunt perfect de acord cu tine. Fara educatie trebuie sa plecam in padure la vanat. De remarcat ca inainte de revolutie erai "constrans" sa faci ceea ce ti se spune. Acum multi fac ce li se spune dupa un "ABRACADABRA". Atata timp cat la noi se poarta unul care a furat un ou este mai putin vinovat decat altul care a furat un bou (sau in context, unul care a furat acum 10 ani este mai putin vinovat decat unul care a furat acum 1 an), nu ne mai vindecam.
 • +4 (6 voturi)    
  vinzatorii de gogosi (Vineri, 10 septembrie 2010, 13:53)

  Ion Dragnea [anonim]

  L-ati uitat pe Stelian Tanase! S-a inscris si el cu entuziasm in corul celor care si-au propus sa deturneze opinia publica contra unei sume frumusele si constante!
  Impreuna cu celelalte "nume mari " ale presei romanesti ar trebui sa stie ca cel mai important lucru este reputatia. Ei si-au pierdut-o pentru totdeauna.
  Si-ar putea-o recistiga ca vinzatori de gogosi cinstiti (la propriu)!
 • +5 (7 voturi)    
  Despre articol. (Vineri, 10 septembrie 2010, 14:03)

  chiaburu [utilizator]

  Bravo Domnule Dan Tapalaga si jos palaria! Sa ia exemplu CTP,Dinescu si toti cei vizati in acest nemai pomenit articol scris de un ADEVARAT JURNALIST.
 • 0 (2 voturi)    
  Bine zis! (Vineri, 10 septembrie 2010, 14:28)

  Comentator [anonim]

  Din nefericire printre putine voci ale realitatii; la multi ani!
 • -1 (5 voturi)    
  nu are nimic cu FNI-ul! (Vineri, 10 septembrie 2010, 14:41)

  Petru G. [anonim]

  tapalaga, vad ca si tu dormi, dar linistit de tot! arestarea asta nu are nimic de a face cu FNI-ul! Ori habar nu ai despre ce vorbesti, ori ti se servesc aceste materiale si tu faci un ban, ceea ce e ok pt. tine.

  similaritatile de care vorbesti vin de la asa-zisii tai anchetatori care urmeaza pas cu pas scenariul deja cunoscut: arestare de dragul arestarii, rechizitoriu compus din 4-5 inregistrari telefonice - adica nimic dpdv al unui judecator care da macar 2 bani pe statul lui

  in al 3-lea rind, una e sa fie acuzata o persoana, iar cu totul alta sa fie si dovedita acuza, dovedire ce ar trebui sa-i incumbe parchetului - deci nu invers, nu SOV trebuie sa se dezvinovateasca!!! Pacat ca uiti de elementarele principii de dragul unor arginti, pesemne

  in al 4-lea rind, FNI a fost o teapa pentru prosti, intocmai ca si Caritas, si pentru cei carora nu le e tocmai draga munca; si-au meritat soarta, nu ca SOV n-ar trebui sa raspunda pentru ceea ce a facut. Numai ca SOV nu a fost de capul lui in toata afacerea FNI, a avut spatele pe care il are si azi: securisti si politicieni care isi dau mina peste murdariile acestei tari. deci nu SOV ar trebui sa ne intereseze ci mai curind baietii cu ochii albastri din spatele lui!
  • +1 (3 voturi)    
   si unde-i logica ta de fier? (Vineri, 10 septembrie 2010, 15:13)

   Luk [utilizator] i-a raspuns lui Petru G.

   Cum ai ajuns la concluzia ca n-are legatura cu FNI?

   Tot asa cum ai ajuns la al 3-lea rand fara primele doua? :))

   Dupa opinia ta, SOV trebuie sa fie premiat pentru ca procedat darwinist, luand banii prostilor?

   Tot dupa opinia ta (mareata judecata, intr-adevar!) SOV n-ar trebui sa ne intereseze de loc, da? Nici un pic, nici un pic??? Doar baietii cu ochi albastrii, da?

   Cum facem asta? Cum ajungem la baietii aia? il ocolim pe SOV? il ignoram? :))

   Judecata in cel mai pur stil spriuharetian :))

   Bravo Petru G!!!
 • +2 (6 voturi)    
  articolul lui Dan Tapalaga este foarte bun! (Vineri, 10 septembrie 2010, 14:42)

  rednic simona [anonim]

  "Popor roman, nu te-ai saturat sa stai pe locul mortului si sa fii condus de toti tampitii?" frumos a spus Dan Puric.
  Cum poate cineva sa sa murdareasca atat de mult incat sa apere un fost si actual infractor?
  Pentru ca asta este SOV din moment ce a suferit condamnare pentru delapidare inca de pe vremea lui Ceausescu(s-a tot scris despre asta, dar lumea se face ca nu vede sau chiar nu considera important...!?) Infractor care a fost sustinut(banuiesc ca se stia ca are cazier) si lasat sa gestioneze banii altora in liniste.....pana cand , a recidivat in ceea ce stia mai bine: escrocheria, furtul, inselaciunea.
  Ce ma intereseaza pe mine ca cetatean cinstit al acestei tari ca are dnul SOV inclinatii artistice?(probabil le-a capatat pe cand facea inchisoare inainte de revolutie)
  Eu stiu un lucru: daca cineva a comis inselaciune chiar numai asupra unei persoane, este infractor si trebuie pedepsit! (ce sa mai spunem in cazul FNI
  unde sunt peste 300.000 oameni pagubiti. Oameni care au ramas fara de nimic, foarte multi pensionari care au ajuns in pragul sinuciderii) Pe domnii poeti, ziaristi, care s-au murdarit aseara pe posturile TV nu-i intereseaza asta?
  Chiar nu putem sa avem nici un caz de coruptie pedepsit?
  Oricum, daca este sa tinem seama de parerea unui celebru ziarist de la radio Guerilla, daca SOV va apela in noua perioada de detentie la" inclinatiile artistice" cu care natura l-a inzestrat si isi va scrie memoriile, mai mult de jumatate din clasa politica actuala citez:" trebuie sa mearga la mititica".
  Oare ce a vrut sa spuna distinsul domn?
 • +4 (4 voturi)    
  silentio stampa in media (Vineri, 10 septembrie 2010, 14:50)

  extruder [anonim]

  Intr-o societate normala ar trebui sa se vorbeasca mai putin despre omul asta, iar justitia sa-si faca treaba. Daca e gasit vinovat, trebuie pedepsit conform legilor in vigoare si gata, 1-2 zile de articole in presa despre asta si gata. Punct. E pacat ca unii chiar il iau ca exemplu pe acest individ, ca un guru al afacerilor. Parca vad ca Ovi va scrie o carte peste cativa ani, ce va deveni best-seller si ramane in istorie ca un descurcaret inteligent, ironic si norocos, nu ca un om care a pervertit mediul de afaceri romanesc intr-un stil pur dambovitean. Deja in piata de capital exista opinia generala ca SOV a format piata si a dezvoltat-o. Si uite unde e piata acum, o bursa periferica in a doua tara din Europa Centrala si de Est (ca populatie si potential).
 • -7 (13 voturi)    
  Stai linistit, Tapalaga... (Vineri, 10 septembrie 2010, 15:11)

  Gogu M. [anonim]

  Tangential cu tema articolului, dar simptomatic pentru lumea (politica) in care traim, si pentru contextul in care aceasta tema a aparut:

  La concursul de mancat c...acat, la care faceai referire mai sus in articol (pentru ca rahat, cum ai formulat tu,e un eufemism nepotrivit) esti fara niciun dubiu pe primul loc, si ca apetit cred ca-i intreci pe toti ceilalti adunati la un loc. Fata de ei insa, tu ai cateva circumstante, din pacate pentru tine agravante:

  - Mananci c..acat in slujba puterii, ceea ce reprezinta cea mai joasa forma de prostituare intelectuala. Si mai grav, faci asta intr-o (relativa) democratie, din interes si din placere. Adica, ai un caracter si/sau temperament larvar.

  - Te vinzi mult mai ieftin, pe bani marunti as putea spune decat ei.

  - Esti MULT mai marunt decat toti cei pomeniti, si mult mai putin vizibil. Latratul tau se aude mai degraba ca un schelalait, iar frustrarile acumulate in timp nu tin loc de talent.

  - Poate cel mai grav, spre deosebire de unii dintre cei numiti, mimezi principiile si pretinzi ca faci jurnalismsul obiectiv. Ceea ce prestezi tu aici, si modul in care o faci, e o rusine pentru ideea de jurnalism neutru in sine.

  - Si in fine o chestie de gust, aprehenisunile tale, laitmotivele omniprezente si partipriurile atat de transparente, frustrarile din cariera trecuta aflate la vedere si incrancenarea cu care iti asumi ridicolul si nerusinarea demersurilor te fac, in ochii mei, poate el mai indigest dintre toti tucalarii din presa -cu exceptia Nasului de laB1 TV, acel imbecil sinistru si absolut slinos, care duhneste a hazna de la o posta. E vorba, la urma urmei, de diferenta limita dintre cei care manaca c..acat din interes si ceilalti, limita pe care tu si Nasul ati trecut-o. Iar ceilalti, conforn Dex-ului, se numesc coprofagi sau scatofili...
  • -3 (9 voturi)    
   zoo (Vineri, 10 septembrie 2010, 15:34)

   unu [anonim] i-a raspuns lui Gogu M.

   Si as adauga "Basescule in locul tau n-as sta linistit, a ajuns Tapalaga sa lucreze pentru tine".
   E grava, domnu' presedinte, situatia.
   Autorul articolului, cunoscut mancator de chestii maro, critica in dreapta si stanga (politica) desi ipocritul nu vede ca face acelasi lucru, numai ca la alt dos.
   Nici nu ma obosesc sa citesc articolul totul se rezuma la : Basescu face bine, cu restul la puscarie...
   Mi-a ramas totusi speranta ca poate la un moment dat o sa se recupereze domnu' Tapalaga sau se va satura de atat cacao...
   De fapt sunt sigur ca Tapalaga va cauta alt dos in curand... Base se apropie vertiginos de 10% (daca ii mai are)
   Si sa dea Cel de Sus sa fie al lui Vantu dosul respectiv...
  • +2 (8 voturi)    
   o injuratura labartata nu tine loc de argument (Vineri, 10 septembrie 2010, 15:44)

   Dan Tapalaga [anonim] i-a raspuns lui Gogu M.

   Aici gasiti ultimele doua articole semnate de mine. Ele va contrazic flagrant micile calomnii.

   http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-7753965-basescu-remanierea-capitulare-sau-infrangere-etapa.htm

   http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-7752448-basescu-boc-comicul-absurd-remanierii.htm

   Ce vreau sa va rog, daca tot va obositi sa scrieti atat de mult, aduceti si argumente. Ganditi ceva mai mult, nu insultati inteligenta cititorilor acestui site. Ar fi util pentru discutie si pentru credibilitatea dvs.
   • -1 (5 voturi)    
    nu-i bagati in seama (Vineri, 10 septembrie 2010, 18:20)

    io [anonim] i-a raspuns lui Dan Tapalaga

    pe indivizi precum Gogu M., Petru G. si altii ca ei, se vede de la o posta ca sunt postaci in slujba unui partid sau a altuia.
    au un limbaj plin, deopotriva, de cuvinte pretentioase precum si de jigniri gratuite, insa per ansamblu logica si bunul simt lipsesc din tot ce spun ei.
    in general, nici nu se obosesc sa citeasca continutul articolului, se rezuma la titlu, si sar neprovocati la gatul autorului articolului, sau al altor comentatori.
    ignorati-i !
   • -1 (7 voturi)    
    Ei nu, ca mor.... (Vineri, 10 septembrie 2010, 18:51)

    Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui Dan Tapalaga

    Chiar Tapalaga aici?
    In mijlocul adoratorilor fanatici, scuze, cititorii inteligenti ai acestui site...sunt coplesit.
    Ok, nici eu nu sunt de acord cu injuraturile, desi imi vin destul de des in minte , mai ales in ultima vreme...nu este bine sa ne exprimam asa, incerc (si deacamdata reusesc) sa nu le folosesc.
    Dar despre injuraturile adeptilor nu spuneti nimic?Nu-i certati parinteste ca gresesc?
    Cititi toate comentariile.
    Doamne, cata mizerie se gaseste aici....dar daca-i "de-a noastra" este mania justificata a poprului, daca este contra ...sunt injuraturi labartate.
    Hm, ash vrea sa va cred un ziarist decent, dar nu pot.
    Atata timp cat aplicati o cenzura discretionara a postarilor....manipulati (direct, avand acces la paginile site-ului) voturile si , culmea democratiei, ascundeti postarile cu minus.
    Adica sa nu apara textele ce nu va convin, doar laudele.
    Democratie? Ce e aia? se intreaba Hotnews...
   • -1 (3 voturi)    
    Pro si contra (1) (Vineri, 10 septembrie 2010, 23:33)

    Gogu M. [anonim] i-a raspuns lui Dan Tapalaga

    Dan Tapalaga, injuraturile mele sunt labartate entru ca incerc sa le argumentez - atat. Si prin asta me deosebesc, deja, fundamental de majoritatea cititorilor-adulatori ai dumitale, a caror inteligenta spui ca o subestimez.

    In ceea ce ma priveste, te asigur ca in spatele invectivelor nu exista niciun resort persona, ba as zice ca dimpotriva. Insa le consider o parte fundamentala a unei filosofii aplicate a exercitiului libertatii, daca sunt folosite impotrica celor de la putere sau a celor din zona publica. Iar acestia, cel putin intr-o democratie adevarata, prevalanmdu-se in actiunile lor fie de parghiile puterii fie de vizibilitatea publica ar trebui sa cunoasca si sa-si asume de la bun inceput acest lucru. Nu ma astept ca aplaudacii tipci marca Hotnews sa inteleaga acest lucru, sper insa ca dumneata sa-l intelegi si recunosti macar in fata propriului for interior.

    La cestiune acum: stiu cele doua articole, le-am apreciat in linii mari si daca imia mintesc bine chiar am scris un comantariu in esenta favorabil la unul dintre ele. Doar ca eu, in ceea ce am spus azi, ma refeream la cu totul altceva. Hai sa incercam sa separam argumentele pro de cele contra, cu riscul ca dumneata sa consideri ca ma "labartez" din nou.

    Pro-urile ar fi, vis-a vis de Hotnews (HotzNews, cum ii zic eu) ca mai nou postarile mele nu mai sunt cenzurate. In trecut se intampla frecvent - si cel mai amuzant mi s-a parut cand singurul motiv palpabil a fost ironia unui comentariu, in care laudam, in stilul "fanilor inteligenti" si folosind doar superlative (a, si 100% academic) prestatia dintr-un articol a unui "guru" al site-ului... persoana importanta, nu spui cine. Alt lucru bun, si de data asta as zice ca unul fundamental, este ca Dan Tapalaga a inceput sa citeasca comentariile de pe site (adica si acelea in dreptul carora tinde sa apara "- infinit", pentru ca spun altceva decat "colosal, flamboaiant, vezuvian, bravo Tapalaga") si sa le raspunda.
    • +1 (3 voturi)    
     Alo Domnu' (Vineri, 10 septembrie 2010, 23:42)

     Luk [utilizator] i-a raspuns lui Gogu M.

     1. Zici ca ai incercat sa-ti argumentezi injuraturile? Unde? Vrei sa facem o analiza pe textul tau?

     2. Dupa ce am eliminat afirmatiile fara sens si bitii fara semnificatie din postarea ta, am ramas in foaia goala. E doar o senzatie sau ai facut scoala cu nenea Iliescu?

     3. Esti penibil...
     • -2 (4 voturi)    
      Mda... cu el am facut-o... (Sâmbătă, 11 septembrie 2010, 0:09)

      Gogu M. [anonim] i-a raspuns lui Luk

      Tocmai de asta imi era teama, ca cineva care gandeste ca tine sa faca o analiza pe text. Atata doar ca "injuraturile" mele erau replici in oglinda ale celor din articol. Printre biti ai vazut, sper, si pixelul albastru; se stie doar ca HotzNews e un site neutru si echilibrat. Continua sa aplauzi si vezi ca e mare nevoie de oameni de bine care sa voteze cu plus si minus aici pe site.

      Iar ca raspuns la punctul 3, dintre noi doi tu esti masochistul, doar ca nu esti constient (inca) de asta. Pentru cand te vei trezi iti rezerv un loc de dat cu capul. Desi in privinta ta am dubii daca voi prinde momentul ala...
      • 0 (0 voturi)    
       Esti bolnav omule... (Duminică, 12 septembrie 2010, 18:28)

       Luk [utilizator] i-a raspuns lui Gogu M.

       Sa presupunem, prin absurd, ca Tapalga il pupa in fund pe Basescu si PD-L, ok?

       Daca ar fi adevararata problema expusa de tine, ar inseamna ca, despre cei 30 care il pupa in cur pe Vantu pe 4 posturi, ar trebui sa scrii o luna. Ti-ar trebui 3-4 boguri, nu?

       Dar nu, ei nu te deranjeaza. Pretinzi ca ai o problema de principiu, da?

       Asta-i o minciuna evidenta...

       Tu nu ai o problema cu cei care pupa in cur, sau cu cei care manipuleaza... tu ai o problema doar cu Basescu! Restul nu te intereseaza.

       De aia zic: esti bolnav si-mi pare rau pentru tine...

       Tapalaga a gresit ca ti-a raspuns, nu-i bine sa incurajezi delirul dezechilibratilor.

       Sa-ti dea Dumnezeu sanatate!
       • -1 (1 vot)    
        Mai baiete, ti s-a zgariat placa... (Duminică, 12 septembrie 2010, 21:31)

        Gogu M. [anonim] i-a raspuns lui Luk

        Sigur, cel care va raspunde la ticalosii varandu-vi-le inapoi pe gat e dezechilibrat. Nimic nou sau pana acum.

        Tu uiti un singur lucru in ceece spui mai sus, mai exact esentialul: BASESCU E LA PUTERE. Prin urmare evident ca cu el am o problema, si cu Tapalaga care-l pupa in fund la putere fiind. Si cu laBe 1 care face la fel.

        Pe bune acum, presupunand ca tu esti un bou si eu trebuie sa-ti explic in asa fel incat sa intelegi: cat de imbecil trebuie sa fi pentru a nu putea (sau a avea tupeul sa refuzi) sa faci diferenta intre a critica (fie si denigra), chiar all day long sau a pupa in fund PUTEREA, pe de o parte si a critica/denigra sau pupa in fund pe oricine altceva, pe de alta. Chiar asa de greu e de priceput principiul asta de baza al democratiei?

        Voi imi spuneti ca e grav ca trepadusii lui Vantu ii iau apararea la TV. Unde o fi gravitatea? Avem cumva o justitie cu tribunale cu jurati care ar putea fi influentati de asta? Cu ce ma afecteaza asta pe mine? Si eu care credeam ca Vantu a fost arestat abia acum pentru ca justitia e cum e si pentru ca Basescu l-a tinut pana mai acum doi-trei ani in brate. Si chiar daca ar fi grav lucrul asta, aia il apara pe unul care a cumulat ilegal putere economica si influenta.

        Iar eu iti explic ca e MULT mai grav sa fie pupat in c...ur (si la modul gretos si decerebrat) cel care, impreuna cu gasca lui, cumuleaza puterea politica (ambele ramuri ale executivului si legislativul), economica (mai e nevoie sa exemplific?), control al serviciilor secrete, control direct al principalului partid politic, control asupra unei parti a media, etc. Si in calea cauia sta doar o parte a "presei ticalosite".

        Dar imi racesc gura de pomana cu tine. Mars la aplaudat, injurat dusmanii poporului si votat cu + si - pe site-uri. Iar de urari scrasnite inspirate din modelul idolului tau schimonosit te-as ruga sa ma scutesti. Mai bine, daca tot te obosesti sa deschizi gura, fa ce-ti sta in natura, adica haleste cacat...
    • 0 (0 voturi)    
     intrebare (Sâmbătă, 11 septembrie 2010, 10:14)

     rednic simona [anonim] i-a raspuns lui Gogu M.

     atat de mult il urati pe Basescu?
   • -2 (4 voturi)    
    Pro si contra (2) (Vineri, 10 septembrie 2010, 23:59)

    Gogu M. [anonim] i-a raspuns lui Dan Tapalaga

    Acest lucru este unul dintre putinele care ma face sa cred ca, (totusi, candva) s-ar putea sa fia altfel, mai bine, pe site-ul asta si prin extensie in tara.

    Indoieli, suspiciuni, bineinteles exista. E oare o intamplare ca Hotnews a devenit mai "permeabil" cu cei care "misca in front" si Tapalaga mai interactiv tocmai acum, cand nu mai exista miza, sau cand PDL-ul scartaie din toate incheieturile si Basescu se zbate sa nu ajunga pe calea cea scurta la tomberon? Cineva comenta despre nevoia de a (se) gasi noi dosuri de pupat... Eu tind sa cred insa ca aproape oriunde exista limite, chiar si la Hotnews, si ca daca cineva raspunde aici semnand Dan Tapalaga este chiar el. Si ca oamenii mai pot fi recuperati.

    Si ca sa continui cu labartatul: cred ca o diferenta intre noi, draga Dan Tapalaga, este ca eu, desi dezgustat (in mod argumentat, zic eu) de basescu si ai lui, continui sa ma informez pe HotzNews tocmai pentru a ma feri de tendinta naturala de a selecta informatia conform "convenabilitatii", ca care se refera o gramada de autori din psihilogia politica. O alta diferenta ar fi aceea ca credibilitatea mea, a unui cititor anonim (aici) e mult mai putin relevanta si ar trebui sa te preocupe in mult mai mica masura decat cea a dumitale sau a site-ului.

    Si inca o explicatie, la nivel de apreciere personala (cum au fost de fapt toate cele din replica mea initiala - impropriu numite calomnii). Momentul in care atitudinea pe care ai afisat-o m-a dezgustat a fost care in care, desi criticandu-i o anumita prestatie, te-ai referit la Nasul radu moraru (numele lui nu suporta majuscule) ca la un "coleg de breasla" si "jurnalist talentat". Crede-ma, sa te consideri confrate cu impostorul ala slinos, caricatural si prematur libidinos, pe ce care scrie clar si cu majuscule ca e santajist, inchiriat si ca-i sunt straine orice principii spune ceva, si nu putine, despre dumneata. Si la fel, sa continui sa te consideri un discipol al lui TRU...
   • -2 (4 voturi)    
    Pro si contra (3) (Sâmbătă, 11 septembrie 2010, 0:45)

    Gogu M. [anonim] i-a raspuns lui Dan Tapalaga

    ... o alta coada de topor sinistra si fara scrupule, cere difera de Nasul doar ca talent (deci la nivelul instrumentelor folosite) si in mica masura ca motivatii.

    Dar sa venim catre eveniment, arestarea lui Vantu. Pentru mine existenta lui (in libertate sau nu), intreaga poveste FNI/SOV Invest ca si prestatia justitiei in acest caz (dar nu numai in acesta) fost unal din marile dovezi ca ceva e putred in Romania, si unul dintre motivele (unul, dar important) pentru care cu anui in urma m-am gandit serios daca sa "raman" sau sa "plec". Din pacate, nivelul si asa jos al asteptarilor si previziunilor fata de ce se poate intampla in tarisoara asta a scazut, brusc, dur, neasteptat si exponential in ultimii ani, de cand a ajuns la putere cel pe care dumneata continui, intr-o forma sau alta, sa-l cautionezi, si gasca lui. Iar acest lucru nu am cum sa-l ignor. Daca as avea astazi varsta de acum mai multi ani si mintea de acum, raspunsul la dilema de atunci ar fi clar emigrarea, fara prea multe regrete.

    In privinta arestarii, articolul dumitale incearca sa-mi explice lacriomgen o realitate mult mai simpla si cinica. Daca mai "cumpar" povestea ca Vantu a fost arestat intamplator, aleator tocmai in acest moment, ca o parte a triumfului binelui in lupta lui nesfarsita cu raul? Evident ca NU. Putin ma intereseaza penibilul unor afirmatii (evident stupide, daca au fost facute) ca faptul ca Vantu "citea carti" are vreo importanta in toata povestea. Pur si simplu ele sunt irelevante, si irelevanta este si referirea dumitale la ele. Ma intereseaza insa ca procurorii decredibilizeaza SINGURI arestarea, facand-o "dupa 15 ani, in pragul noptii" (la fel ca in cazul Patriciu), tocmai acum DUPA alegeri si DUPA consumarea momentului Geoana - vizita la SPA, ca regimul Basescu nu ne lasa sa uitam ca s-a decredibilizat deja in manipulari grosloane cu iz similar, si daca vrei ca hoti la fel de "dovediti" din banul public de asta data stau bime-mersi protejati de colegii lor...
   • -2 (4 voturi)    
    Pro si contra (4) (Sâmbătă, 11 septembrie 2010, 1:38)

    Gogu M. [anonim] i-a raspuns lui Dan Tapalaga

    ... portocalii. Exemplu concret: circul gretos, lalait in cazul audieri lui Ridzi (macar in comisia juridica a Camerei), facut si girat fara rusine de seful acestei comisii, pedelistul Buda.

    Si mai ales ma intereseaza ca episodul vantu de acum este un episod al unei lupte dintre doi mafioti de succes ai Romaniei de dupa 1989, unul ramas (si) in zona economica, altul profilat pe politic, care s-au inteles si au facut afaceri o vreme si care acum s-au certat. Scuza-ma daca am reticente in a vedea doar partea buna din aceasta poveste, si daca nu reusesc sa ma entuziastmez deloc. Si daca ma gandesc mai degraba la ce s-ar fi intamplat daca mafiotii nu se certau intre ei, sau la cine este urmatorul pe lista celui aflat azi la butoane. Poate ca pe dumneata, pe vremea respectiva, te-ar fi putut bucura ca Ana Pauker si Georgescu i-au venit de hac lui Patrascanu, sau Ceausescu lui Apostol... eu nu cred ca as fi putut. Si cu atat mai putin sa numesc asta, in termeni absoluti, progres. Deci, zic eu, ar trebui sa ne uitam si "in gura" celor are critica, inainte de-a ne grabi sa le-o infundam proletar cu pumnul.

    De asemenea, ma intereseaza ca dumneata excluzi un nume dintre cele care au fentat, pe baza politica si in mai multe randuri, justitia. Exact, pe cel al lui Basescu. Si ma mai intereseaza ca analizele critice facute (intr-un final) erorilor (celor mai) evidente si vizibile ale lui basescu sunt contrabalansate, de fiecare data, de attceva. In presa si comunicare asta s-ar numi "credibilizarea sursei", iar in logica face parte din lista erorilor elementare.

    Dupa aceasta ultima "labartare" (cam extrema in lungimea ei, recunosc), promit sa te deranjez cat mai putin si sa las cat mai mult spatiu de manevra cititorilor abonati, inteligenti, plini de discernamant si atat de deschisi si toleranti in exprimarea punctelor de vedere. In final imi cer scuze pentru toate typo-urile din posturile de ma sus, ora tarzie si timpul putin sunt de vina. Cele bune!
   • -2 (4 voturi)    
    Si un ultim PS... (Sâmbătă, 11 septembrie 2010, 2:01)

    Gogu M. [anonim] i-a raspuns lui Dan Tapalaga

    ... impreuna cu multumirea pentru faptul ca mi-ai raspuns, de care am uitat in mod neintentionat.

    Cea mai nerusinata (si de data sata n-o spun deloc metaforic) sintagma si idee, pe care nu stiu daca ai introdus-o dumneata dar la acreditarea careia ai contribuit (inclusiv in acest articol), si care se pare ca s-a incetatenit in randul "creierelor portocalii", este aceea de "mineriade mediatice".

    A compara acele evenimente crancene si tragice, in care au MURIT si AU FOST UCISI oameni, cu criticile pe care unii (poate multi, poate majoritatea) indraznesc sa le aduca, in niste institutii media, lui Basescu, mi se pare o dovada extrema de nerusinare si lipsa de responabilitate care n-ar avea ce sa caute in discursul unei persoane cat de cat cerebrale.

    Indraznesc sa continui sa cred ca problema de pe locul 1 a Romaniei de azi este conducerea de c...acat, in frunte cu Basescu care o controleaza in intregime. Apoi urmeaza, pe locuri fruntase, starea justitiei, poate situatia economica, poate tipul de cultura politica. Presa de c...acat are si ea locul ei, insa la multe locuri si mare distanta fata de cei care chiar AU puterea si o folosesc. Este un lucru pe care majoritatea analizelor pe care le faci se incapataneaza sa-l ignore.
    • +1 (1 vot)    
     o alta intrebare (Sâmbătă, 11 septembrie 2010, 10:27)

     rednic simona [anonim] i-a raspuns lui Gogu M.

     scuze ca va intreb din nou, dar nu ma pot abtine:
     chiar atat de mult il urati si pe Dan Tapalaga?
     Cumva Basescu conduce Romania de 2o si ceva de ani? (nu sunt PD-lista, sunt doar "decretica" si am votat astfel: ION RATIU(dorind cu disperare sa scapam de comunisti, EMIL CONSTANTINESCU, ABTINERE - (nu am putut pune stampila pe ILIESCU desi in balanta era VADIM, asa ca am riscat tinand pumnii stransi) BASESCU ( nu am putut pune stampila pe NASTASE 4 case si matusa TAMARA) CRIN ANTONESCU(recunosc ca am fost pacalita in primul tur)si asta este din nou BASESCU in fata unui Geoana marioneta cu drumuri mult prea suspecte la Moscova
     Astept sa ma injurati!
     • -1 (3 voturi)    
      Stimata Simona... (Sâmbătă, 11 septembrie 2010, 13:55)

      Gogu M. [anonim] i-a raspuns lui rednic simona

      Pe Dan Tapalaga nu-l urasc chiar deloc. Nu-i urasc nici macar pe moraru sau TRU, desi pe ultimii doi ii dispretuiesc profund si mi-e o sila organica de ei. Nu stiu insa daca si reciproca e valabila. Daca insa, urandu-ma pe mine ca pe unul care nu-i inghit sofismele si in plus imi permit sa "fac scandal", Dan Tapalaga ar ajunge in timp sa se indrepte de pe calea oculta pe care se incapataneaza sa mearga, as considera rolul meu de Gogu M., opinent pe un site public de stiri si comentarii un real succes si m-as bucura sincer. Nu pentru mine, nici macar pentru Dan Tapalaga, ci pentru un pas inainte al ratiunii si onestitatii

      Sila, dispret, exasperare si frustrare ma cuprinde si cand contemplu actiunile lui Basescu (si da, si pe omul Basescu) si ale gastii/regimului lui. Bineinteles ca n-au condus ei Romania in ultimii 20 de ani. Daca ati fi citit ceva mai atent ce am scris, ati fi vazut ca URIASA mea dezamagire e data de faptul ca, dupa 2004, cand, la finalul regimului Iliescu-Nastase multi spuneam ca "mai rau decat atat nu se poate", Basescu si ai lui (si aici trebuie sa-i includ si pe cei care il sustin incapatanat, no matter what, impoptriva evidentelor si bunului simt) ne-au arata ca SE POATE MULT MAI RAU. Si ca sa mai adaug un argument din paleta celor folosite de dvs. la dezamagirea mea, NU, nu eram deloc multumit nici in 2004, si DA,si eu am votat Basescu in toamna acelui an. Asta cred ca-mi da si o oarecare legitimitate sa-l injur acum. Cat despre 2009, sa-l votez din nou si atunci ar fi insemnat sa-mi bat joc si sa scuip pe eforturile concertate ale celor care au incercat, din '89, sa faca ceva (mult-putin) pentru a ne fi mai bine.

      In ceea ce va priveste, nu am niciun motiv sa va injur. Crezand ca mi-as permite s-o fac ma confundati probabil cu cei care au acces la butoanele cu + si - de aici de pe site. si care sunt responsabili cu vigilenta si mania proletara.

      Va urez toate cele bune si va multumesc ca ati intrat in dialog cu mine!
      • -1 (1 vot)    
       Superb! (Sâmbătă, 11 septembrie 2010, 17:14)

       Maria [anonim] i-a raspuns lui Gogu M.

       Felicitari domnule !Sincere felicitari, articolul dvs. m/a incantat.
       • +1 (1 vot)    
        Draga Maria, am intrebare: (Duminică, 12 septembrie 2010, 18:29)

        Luk [utilizator] i-a raspuns lui Maria

        Gogu a fost numele tau de fata? :))
    • 0 (0 voturi)    
     Tu? Emigrare?! (Duminică, 12 septembrie 2010, 13:13)

     Marius [anonim] i-a raspuns lui Gogu M.

     "Daca as avea astazi varsta de acum mai multi ani si mintea de acum, raspunsul la dilema de atunci ar fi clar emigrarea, fara prea multe regrete."

     "Stimate domn" Gogu, doar o vorba am sa-ti spun: securistii nu reusesc in emigrare si stii de ce? Fiindca ei sunt buni la dezinformare / manipulare / santaj si nu la munca.

     "Noroc bun" la cat mai aveti din viata.
     • -2 (2 voturi)    
      "Stimate" bou... (Duminică, 12 septembrie 2010, 14:12)

      Gogu M. [anonim] i-a raspuns lui Marius

      ... vezi ca treaba asta cu "ciocu' mic si la munca!", desi o foloseste frecvent Zeus al tau, n-a inventat-o el. Asa ca fa niste sapaturi ca ai o lista lunga de NKVD-isti, NKG-bisti, KGB-isti si securisti, romani si tsraini, licurici seriosi de la care marinarul tau chior si betiv, detasat in misiune la Anvers, a luat lumina. Atata lumina a luat ca i s-au sterpezit dintii. Gura sa ai si stomacul sa te tina sa-i poti pupa in c...ur pe toti, ca sunt multi si o buna parte dintre ei au crapat deja.

      Dar pentru unul de calibrul tau, sa adaugi coprofagiei/scatofiliei si o necrofagie mica e un fleac. Doar esti intelectual, ca mama dreacu, si halesti cacat pentru cauza!

      PS: iar urarea cu "cat mai am din viata" e demna intr-adevar de un discipol al familiei Basescu. Bravo bah, moarte dusmanilor, mama lor! Uite asta nu-si da seama alde Tapalaga, ca ajunge sa creeze si incurajeze viermi ca tine...
      • +1 (1 vot)    
       :)) (Marţi, 14 septembrie 2010, 15:12)

       Luk [utilizator] i-a raspuns lui Gogu M.

       Eu ti-am urat sanatate si n-a fost bine...

       Esti un monstru al intelectualitatii romanesti, un Nietzsche al Carpatilor...
       Pe langa tine, noi trepadusii, pupincuristii si papusile fara creier basesciene ne simtim mici si neimportanti...

       Vai, ce ma bucur ca suntem contemporani!!!
 • +3 (7 voturi)    
  manipulare ieftina (Vineri, 10 septembrie 2010, 15:18)

  yoyo [anonim]

  hehehe, vintu a scris poezii...si hitler iubea mult copiii, asta se da ca exemplu in majoritatea studiilor despre manipularea prin discurs, se traduce prin introducerea in discutie a unei teme/idei pozitive, fara legatura cu contextul si fara nici o semnificatie in raport cu contextul

  poetul mircea dinescu sa foloseasca asa retorica ieftina...ce dezamagire...dar o fi prin contract, cine stie...
 • +3 (9 voturi)    
  Foarte bine scris articol (Vineri, 10 septembrie 2010, 15:36)

  Stefan [anonim]

  Regret insa ca sunteti doar unul dintre putinii jurnalisti care au un punct de vedere vertical si bazat pe o logica a bunului simt.

  Nivelul de 'brain-washing' din Romania a ajuns insa la cote incredibile.

  Pacat.
 • +1 (5 voturi)    
  Felicitari (Vineri, 10 septembrie 2010, 16:38)

  Daniel [anonim]

  Dane, realmente imi dai speranta. Speranta ca mai exista cineva care gandeste normal. Manipularea exemplara a RTV este de predat la facultatea de jurnalism la categoria "asa nu". Este incredibil cum au reusit sa creeze o pasta gri in capul marii majoritati a romanilor, asa incat infractorii de calibru sa fie automat aparati cu toate fortele din dotare.

  Aici nu mai e vorba de cine voteaza pe cine, e vorba de echilibru. Romania nu ar echilibru: esti cu mine, ok, nu esti, inseamna ca esti sclavul cuiva. Unfuckinbelievable.

  Felicitari pentru coerenta gandirii si pentru verticalitate. Cine stie, poate incet-incet ne coagulam intr-o comunitate a echilibrului, dezbaterii calme si integritatii morale.

  Succes in continuare si nu capitula!
  • +1 (5 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Vineri, 10 septembrie 2010, 17:18)

   [anonim] i-a raspuns lui Daniel

 • +2 (6 voturi)    
  "noroc cu tine si cu hotnews" (Vineri, 10 septembrie 2010, 17:22)

  vasile blaga [anonim]

  "dumnezeule mare,bine ca exista dan tapalaga si hotnews".
 • 0 (0 voturi)    
  bine sersus rau (Vineri, 10 septembrie 2010, 17:29)

  sile [anonim]

  Iata o dovada,d.Dan,ca Dumnezeu nu ne-a uitat!
  "Vai de cei ce trag nelegiuirea cu frânghiile neadevărului şi păcatul cu funiile de la car ...
   Vai de cei ce spun că binele este rău şi că răul este bine, care pun întunericul în locul luminii şi lumina în locul întunericului, care pun amarul în locul dulcelui şi dulcele în locul amarului!....Vai de cei ce ... pentru mită, îl declară drept pe cel rău şi care iau dreptatea de la cel drept!
   De aceea, aşa cum o limbă de foc mistuie miriştea şi iarba uscată este înghiţită de flăcări, tot aşa rădăcina lor va ajunge ca mirosul de mucegai, iar floarea lor se va înălţa ca praful, căci au respins legea lui Iehova al armatelor şi au dispreţuit cuvântul Sfântului lui Israel. Iată de ce mânia lui Iehova s-a aprins împotriva poporului său şi el îşi va întinde mâna împotriva lor şi îi va lovi. Munţii se vor cutremura, iar corpurile lor moarte vor fi ca gunoiul în mijlocul străzilor."ISAIA cap.5
 • -2 (6 voturi)    
  JOS PALARIA (Vineri, 10 septembrie 2010, 17:52)

  VLAD [anonim]

  bravo dane!(editat de HotNews.ro)
 • 0 (4 voturi)    
  Mda.... (Vineri, 10 septembrie 2010, 18:05)

  Claudiu [anonim]

  Deci sa intelegem ca paguba produsa prin furtul banilor celor 300.000 de oameni care sa presupunem ca au fost furati de Vantu este la fel de mare ca si paguba produsa de Basescu la 20 de milioane de oameni prin contractarea unui imprumut de 30 de miliarde de euro?
 • +2 (4 voturi)    
  sa fim seriosi! (Vineri, 10 septembrie 2010, 18:16)

  kllaus [anonim]

  nu putem noi spune daca dl. Vantu este sau nu vinovat. Asa incat mi se pare normal ca presa sa se scandalizeze in legatura cu acest caz. Ceea ce ma scandalizeaza pe mine, ca cetatean, este modul in care ies in continuare stenograme ale diversilor cetateni incomozi pentru dl. Basescu. Si in acest caz justitia doarme complet. Chiar si ratiunea voastra. Daca tot se dau stenograme , vreau sa stiu si eu cu cine tot vorbeste vecina mea la telefon. Sunt foarte curios.
  • 0 (0 voturi)    
   raspuns domnului Klaus (Sâmbătă, 11 septembrie 2010, 10:09)

   rednic simona [anonim] i-a raspuns lui kllaus

   stimate domn,

   poate ca vecina nu reprezinta un pericol pentru interesele nationale.
   Este mai bine atunci sa apara stenograme la "jeguri" de tip Vanghele sau"Nastase" care sa le fluture nonsalant prin nasul nostru?
   Stenograme apar in ambele tabere, problema este:
   in mana cui este mai bine sa fie ele?
   In mana"organelor" (chiar daca multi nu le iubesc) sau in mana unuia ca dvs sau ca mine(din pacate ei nu au statutul nostru...)?
   Este mai normal sa fie asa?
   Oare cum pot "serviciile" sa-i prinda pe acesti "rechini" care fac si desfac mult prea periculos destinul tarii, al meu, al dvs, al copiilor nostri?
   Fac si ei ce pot. Personal de data aceasta sper sa castige tabara "serviciilor"
 • -3 (9 voturi)    
  incredibil (Vineri, 10 septembrie 2010, 18:37)

  andrei [anonim]

  Domnule Tapalaga, consider articolul Dumneavoastra rusinos. Nu inteleg de ce nu aveti aceeasi pozitie in cazul politicienilor PDL cercetati in stare de libertate pentru fapte de coruptie. Cred ca tot ce scrieti despre ceilalti jurnalisti vi se potriveste si Dumneavoastra, cu precizarea ca din ceea ce scrie lasati impresia ca ciuguliti graunte de pe partea portocalie a baricadei.
 • -1 (5 voturi)    
  felicitari (Vineri, 10 septembrie 2010, 21:49)

  alex [anonim]

  exceptional articol, exceptional jurnalist
 • +1 (1 vot)    
  comentriu pe marginea articolui de sus (Sâmbătă, 11 septembrie 2010, 8:51)

  buzelan corneliu [anonim]

  de la alegeri am ales optiunea de a nu ma mai uita la Realitatea si Antene pe motiv ca simteam ,literalmente fizic ,bolovanos,ura transmisa de acestia impotriva lui Basescu ,motivata pueril,cosider ca este o metoda de a nu ma intoxica si eu ca multi altii.-O recomand- Va multumesc pentru comentariile Dvs.chiar daca cateodata pe unele nu le agreez,dar asa este in viata!.
 • +1 (1 vot)    
  Multumesc, Domnule Tapalaga! (Sâmbătă, 11 septembrie 2010, 9:43)

  Drv Marutza [anonim]

  Domnule Tapalaga: RESPECT! Tot ceea ce scrieti e perfect adevarat, si nu pentru prima data. Lunga lista a sustinatorilor ii arata pe toti cei care ani in sir ne otravesc cu parerile si "analizele" lor nerusinate, lipsite de orice urma de etica profesionala si - la urma urmei - umana! Ii uneste ura, teama ca-si pierd avantajele acumulate in timp din manipularea opiniei publice! Cata degradare, ce lipsa de bun simt, cata desconsiderare fata de cei pe care credeau ca i-au avut sub control prin minciunile raspandite prin scris sau aparitii tv! Suntem satui de CTPisti, dinesti hurezeni, nistoresti ... si lista e lunga, tare lunga! Astia ne subapreciaza, ne cred prosti (si asa o sa devenim daca ne lasam prostiti de gargara lor!)
  Va felicit, Domnule Tapalaga, dovediti-ne ca nu suntem toti o apa si-un pamant, ca tzare avem nevoie de o gura de aer curat!!
 • -1 (1 vot)    
  ipocrizia la rang de arta (Sâmbătă, 11 septembrie 2010, 14:43)

  Haker, politist texan [anonim]

  Domnule Tapalaga, mi se pare ca, dintre cei mentionati in articol, cel mai periculos pentru romani sunteti chiar dvs.! Ii acuzati pe altii de manipulare in vreme ce chiar asta faceti aducand in discutie „pagubitii FNI“. Adica, daca erati asa ingrijorat de soarta lor, de ce nu ati vorbit despre asta pana acum?? Poate pentru ca stapanul dvs, Traian Basescu, era prieten bun cu Vantu si avea de castigat de pe urma sa?? Din cate stiu eu, justitia a condamnat destule persoane in acel caz, iar Vantu n-a fost unul dintre ei. Da` de ce nu vorbeste nimeni de favorizarea infractorului cand vine vorba despre Haysam??? Sau Necolaiciuc?? Poate pentru ca, de asemenea, ajungem la jegosul tau stapan??
  Bai „jurnalistul independent“, cate cazuri cunosti tu in Romania in care persoane acuzate de favorizarea infractorului au fost condamnate sau macar retinute??? Chiar crezi ca toti sunt niste nevertebrate indobitocite de culoarea portocalie ca sa nu ne dam seama ca este vorba despre un joc politic?? Orice studen la Drept iti va spune ca favorizarea infractorului este o infractiune minora, pentru care, de obicei, se dau condamnari cu suspendare si in niciun caz nu este necesara arestarea. Dar tu esti mult prea indoctrinat ca sa poti recunoaste ca stapanul pe care-l slujesti se joaca de-a dictatorul cu tara asta nenorocita...
  • +1 (1 vot)    
   Vantu e un "nimeni"... (Duminică, 12 septembrie 2010, 22:29)

   roman diaspora [utilizator] i-a raspuns lui Haker, politist texan

   Cred ca nu e vorba de Vantu, ci de "fenomenul Vantu", care ne-a lamurit pe unii dintre noi, cei multi....de cat de usor "prostibili" ne cred unii.... pe care nu-i vom ierta!!!!
 • +1 (1 vot)    
  bravo (Sâmbătă, 11 septembrie 2010, 18:53)

  rody [anonim]

  D-le Tapalaga sunteti un om cu coloana vertrebrala,imi place mult de D.voastra caci sunteti corect si tineti cu dreptatea! Toti care iau apararea acestor impostori sunt ei impostori,cum poti sa iei apararea unui escroc care a furat bani amaritilor de pensionari??? Pe urma trimite bani altui escroc in Indonezia??? Mai spun caci Base e de vina....oameni astia au creierul spalat....ori sunt PSDisti!
 • +1 (1 vot)    
  apreciere (Duminică, 12 septembrie 2010, 11:08)

  silvia [anonim]

  Jos cu palaria,d-le Tapalaga ! Ai mare dreptate ! Ma ingretoseaza cand vad atata mizerie morala la unii oameni care nu mai stiu cum sa -si apere acolitii.In Romania nu mai exista bun-simt,cinste,moralitate,predominante fiind minciuna,hotia,dalatiunea etc .Rusine sa le fie tuturor acelor jurnalisti si nu numai ,care ne considera niste imbecili pe noi,oamenii simpli ,mai putin "intelectuali",turnandu-ne numai "gogosi", crezand ei numai bune de inghitit de "prostime" Reactia noastra este de profund dispret pentru aceia gen Dinescu,Chireac,CTP,CVTudor,antenistii ,catelusii opariti de la Realitatea si lista nu se termina.O informatie pentru ei : nu suntem asa de prosti cum credeti voi !
  • +1 (1 vot)    
   sfarsitul securitatii (Luni, 13 septembrie 2010, 1:19)

   raducu [anonim] i-a raspuns lui silvia

   Stiu ca nu ve-ti afisa comentariul dar stiu sigur ca un securist undeva il va citi.
   Nu se poate scapa de securitate, nimeni nu poate face nimic remarcabil in aceasta directie, stiu. Securitatea are toate atuurile, are toate parghiile are totul la discretie poate face abuzuri oricand vrea (si face) si poate descuraja orice forma de retaliere, costurile unor astfel de actiuni fiind mici. Plus, minoritatea oamenilor cu acces din plin la resurse ar face orice sa-si conserve privilegiile si bunul trai, bineinteles in detrimentul celorlalti - primitivi si suficient de prosti sa mai creada in povestea cu statul national care trebuie aparat neluand in calcul varianta ca cei care cica ne apara de "teroristi" sunt poate mai scumpi decat daca n-ar exista.
   Nu sunt sigur ca asta va dura la infinit. Technologia avanseaza accelerat si nimic nu i se poate opune pentru mult timp. S-ar putea ca in cateva decade societatea sa gaseasca institutia securitatii clar redundanda si sa o desfiinteze.
   Eu zic ca probabilitatea este non-neglijabila. Daca nu intelegi asta esti ori idiot ori ignorant. Se poate mai bine pentru toata lumea, evolutia technologiei
   deja ne-a aratat asta pana acum.
 • 0 (0 voturi)    
  stalinism (Luni, 13 septembrie 2010, 0:16)

  raducu [anonim]

  inca traim in pur stalinism, articolul lui tapalaga este dovada
 • 0 (0 voturi)    
  base... (Marţi, 14 septembrie 2010, 9:44)

  floryan [anonim]

  da, asa e , tot raul vine de la basescu-satana...! dar si de la udrea-talpa iadului , si boc-michiduta ,dracusorul de serviciu...!
 • 0 (0 voturi)    
  Un somn linistit (Miercuri, 15 septembrie 2010, 15:14)

  valisa [utilizator]

  nu mai are Vantu de foarte mult timp. El stie de ani buni ca vulturul are ochii atintiti asupra lui. Si nu il slabeste. Acum, Vantu a devenit o cucuvea.
  Somn linistit! Vulturul vegheaza asupra ta.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by