Titlul este expresia unui copil de 5 ani fata de un personaj negativ care exista undeva dar nu-l putem vedea. Ce e aia patefic nu intrebati ca nu stiu. Dar suna bine.

Ce-a cautat Geoana pe la SOV ieri noapte? Habar n-avem. SOV isi asuma o prietenie cu Geoana trecuta sub tacere de acesta din urma. Dar SOV isi asuma si o relatie similara cu Basescu in 2004. SOV, acest maleficu' pateficu', pare ca trage sfori politice la nivel ultra inalt indiferent de declamata culoare politica sau doctrina a puterii politice, Scrie Dan Selaru pe blogul sau.

Acelasi SOV sustine ca s-a intalnit si cu Presedintele Basescu in timpul exercitarii mandatului. De cate ori a fost nevoie. Si ca o sa faca dezvaluiri pe 7 decembrie despre aceasta legatura si despre ce se petrece in realitate in Romania.

Dar sa ne uitam la fapte.

Lovitura data lui Geoana este opera angajatilor maleficului SOV de la Catavencu. SOV are accese de sinceritate si, desi e atacat de Basescu de luni de zile, are un ton foarte calm la adresa acestuia. Pe postul maleficului cei mai credibili jurnalisti, Tolo si CTP, il calca in picioare pe Geoana. Plus tratamentul usor partinitor al lui Turcescu in favoarea lui Traian Basescu.

Tot ce face SOV in acest final de campanie este patefic, nimeni nu intelege nimic. Dar exista o ipoteza simpla.

Ca SOV a schimbat tabara, s-a folosit de porecla lui Geoana, transformata in mod de viata, si a intins o capcana in care Prostanacu' a cazut, i-a oferit lui Basescu glontul de argint. Si exista si motivul schimbarii taberei, arestarea lui Popa.

Asa ca de fapt maleficu' pateficu' SOV e mult mai mult patefic decat malefic, cine se poate folosi de imaginea ingrozitoare pe care un candidat i-o creaza ca sa-l impinga in fata tocmai pe acesta? Un om care se apara calcandu-si pe orgolii.

Cine-i de fapt maleficu' pateficu'?

"Maleficu' pateficu'" este o expresie reala, n-am inventat-o eu cu ocazia balciului penibil de aseara.

PS Regulile comentariilor sunt aici, incalcarea lor se pedepseste cu stergerea fara avertisment. Nu sunt ziarist, n-am legatura cu mogulii sau partidele.