Evenimentele petrecute in centrul Timisoarei au fost prezentate, marti dupa-amiaza, de posturile Realitatea TV si Antena 3 prin prisma "violentei", cele doua posturi afirmand in mod repetat ca protestul anti-PSD a fost organizat de sustinatori PD-L. Intre timp, postul public de televiziune difuza emisiunea "Ne vedem la TVR".

Grupajul de transmisii si discutii pe tema situatiei din Timisoara s-a desfasurat sub titlul "Violente la Timisoara", iar realizatorii au pus problema apartenentei PD-L a protestatarilor anti-PSD si dupa ce mai multi reprezentanti PD-L, inclusiv Sulfina Barbu, au declarat ca nu acest partid a organizat manifestatia de protest.

Antena 3 a mentionat, la randul sau, ca este vorba despre "incidente intre sustinatorii PSD si PNL", ca "Sustinatori ai PDL au huiduit si s-au imbrancit cu simpatizantii lui Mircea Geoana", iar o corespondenta de la Timisoara a precizat la un moment dat, dupa finalul mitingului PSD, ca participantii la acesta "au plecat, dar nu inainte de a le aminti celorlalti ca ei nu au facut asa ceva la mitingurile PDL. Potrivit corespondentei Antena 3, manifestantii anti-PSD "erau foarte porniti impotriva noastra, jurnalistilor si mai ales impotriva Partidului Social Democrat". Postul a alternat imagini cu manifestanti PSD zambind, prinsi in hora sau scandand mesaje electorale cu imagini in care protestatari anti-PSD fluierau, huiduiau sau se certau cu jandarmii.