Cel mai puternic om din Rusia a declarat, intr-unul dintre rarele interviuri in care vorbeste despre viata sa personala, ca cel mai mare defect al sau este increderea prea mare pe care o are in oameni. In plus, fostul lider de la Kremlin se plange de insomnii, cauzate, cel mai probabil, de tensiunile si emotiile acumulate in timpul zilei, scrie Moscow Times.

"Lucrez foarte mult si ma simt obosit, este adevarat. Uneori este dificil sa adorm, este dificil sa ma eliberez de tensiunea si emotiile acumulate in timpul zilei", a declarat premierul rus, citat de Moscow Times.

Chiar si asa, Putin afirma ca isi iubeste meseria, pentru ca, spune el, "Daca un lucru merge bine, vad cum viata oamenilor se imbunatateste."

Intrebat insa care este cel mai mare defect al sau, Vladimir Putin a raspuns ca are "prea multa incredere in oameni", un raspuns destul de surprinzator pentru un fost colonel KGB.

  • Ii admira pe Petru I si Ecaterina a II-a si ii place Oliver Twist

Premierul rus a mai marturisit ca personalitatile istorice pe care le admira cel mai mult sunt Petru I si Ecaterina a II-a, iar in ceea ce priveste modul in care este perceput el insusi, spune ca "istoria va decide acest lucru".

Vladimir Putin a mai povestit ca cel mai bun sfat pe care l-a primit vreodata a fost de la mama sa: "Nu cere nimic si nu te plange de nimic", iar ultimul film pe care l-a vazut este "Oliver Twist", adaptare dupa celebrul roman al lui Charles Dickens.