Chipul lui Donald Trump straluceste in fiecare minut in Times Square, dar nu asa cum ii place presedintelui. In cea mai celebra si circulata piata de la New York, ecrane mari fac acum o campanie foarte luminoasa pentru destituirea sa, potrivit Folha Online, citat de Rador.

Campanie anti TrumpFoto: youtube.com

In anunturile intermitente de la inceputul acestei saptamani, dungile rosii rad un portret alb-negru al republicanului, care face o strambatura de om rau, in timp ce un contor arata in timp real cati oameni au subscris deja o petitie care solicita indepartarea sa de la Casa Alba.

Aproape 3 milioane de americani sustin campania, a carei reclama luminoasa isi disputa spatiul cu panourile spectacolelor muzicale de pe Broadway, cu cele ale hainelor create de Kourtney Kardashian (sora lui Kim) si ale filmului "My Favorite Evil". "

Tom Steyer, miliardarul democrat din spatele anunturilor, crede atat de mult in acest lucru, incat a cheltuit 20 de milioane de dolari pentru a cumpara spatiu publicitar in Times Square pana de revelion, momentul triumfal al campaniei sale, cand 1 milion oamenii se vor strivi acolo pentru numaratoarea inversa de la sfarsitul anului.