O persoana a fost omorata, iar alte 14 au fost ranite, dupa ce un o persoana inarmata a deschis focul intr-un club de noapte din Cincinnati, Ohio, in noaptea de sambata spre duminica, informeaza Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

14:04 Autoritatile cred ca ar fi vorba despre mai multi atacatori

Autoritatile americane cred ca mai multe persoane au deschis focul intr-un club de noapte din Cincinnati. Pana in acest moment, niciun suspect nu a fost retinut si martorii sustin ca cel putin o persoana inarmata a reusit sa fuga dupa atac, transmite News.ro citand CNN.

"In acest moment nu avem informatii despre circumstantele care au dus la acest atac armat. Credem ca este vorba de cel putin un cuplu de atacatori", a declarat capitanul Kimberly Williams.

De asemenea, suspectii sunt in continuare in libertate si autoritatile nu au la dispozitie nicio descriere a acestora, pentru ca martorii nu doresc sa colaboreze.

13:41 Politia: Nu exista indicii ca ar fi vorba despre un atac terorist

Atacul a avut loc in Cameo Night Club, a precizat politia pe Twitter.

Atacatorul a deschis focul in jurul orei locale 1:00, a anuntat WLWT-TV. O persoana a murit si 14 sunt ranite, dintre care cel putin una are rani grave, potrivit postului de televiziune care citeaza un reprezentant al politiei locale.

Sute de persoane se aflau in club in momentul atacului, a precizat politistul Paul Neudigate.