Hackeri anonimi au compromis contul de Gmail al unui angajat din staff-ul Casei Albe si au incarcat in mediul online, pe platforma DCLeaks, arhiva contului respectiv de email, printre alte informatii aflandu-se si fotografia pasaportului primei doamne a SUA, scrie theverge.com, citat de Agerpres.

Platforma respectiva a publicat anterior in aceasta luna arhiva contului de email al lui Collin Powell, fost secretar de stat al SUA, precum si mai multe mesaje email din Comitetul National Democrat.

Arhiva contului de Gmail compromis recent include informatii despre rutina zilnica de la Casa Alba, dar si o fotografie a pasaportului primei doamne a SUA Michelle Obama.

rhiva email vizeaza perioada februarie 2015-iulie 2016, iar in prezent, persoana care detine contul de Gmail compromis lucreaza ca organizator de evenimente pentru stafful lui Hillary Clinton, scrie politico.com.

La inceputul zilei de joi, contul de Twitter al DCLeaks a postat imaginea respectiva ce pare a fi a pasaportului lui Michelle Obama.