ASTRA Film ajunge si in Siberia

de Iulia Blaga     HotNews.ro
Duminică, 24 august 2008, 11:08

Dupa succesele din Cracovia, Paris si Torino, intre 4 si 8 septembrie ASTRA Film Fest ajunge si la Novosibirsk, in Siberia. Cel mai cunoscut festival de film documentar si antropologic din Romania va prezenta un meniu romanesc complet: mai multe documentare reprezentative despre realitatea romaneasca, muzica traditionala si fotografii care surprind Transilvania si oamenii ei.

Printre autorii filmelor care participa la „Meeting in Siberia” se numara Alexandru Solomon, Thomas Ciulei, Dumitru Budrala, Alexandra Gulea, Angus Macqueen si Ambrus Emese. Va fi proiectat si filmul de 25 de minute realizat de Dumitru Budrala pentru programul „Sibiu- Capitala Culturala Europeana 2007”.

Expozitia „Transilvania mea”, inaugurata la una din editiile trecute ale Festivalului ASTRA, cuprinde aproximativ 200 de fotografii semnate de peste 40 de artisti. In ceea ce priveste partea muzicala, ea va fi reprezentata de Fanfara Zece Prajini si de grupul Minisatul Sf. Andrei, care se vor deplasa la Novosibirsk.  

Deplasarea este sustinuta de Institutul Cultural Roman si e parte a unui proiect mai amplu, „ASTRA Film descopera Romania”, care anul viitor a fost invitat si la renumitul festival Beeld vor Beeld din Olanda, pentru a face o trecere in revista a documentarului romanesc contemporan.

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

230 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri