Vineri, 19 aprilie, de la ora 19:00, în Sala de proiecţii a Institutului Cervantes (bd. Regina Elisabeta 38) din Bucuresti va avea loc evenimentul „Tortilla de cortometrajes. Tarde de cortos spookie / Seară de scurtmetraje spookie”. Programul serii cuprinde sapte proiectii.

Programul serii:

1. TERCERO B (19 ́)

Regizor: José Mari Goenaga

Prezentare: O femeie îi încredinţează lucrurile sale unui necunoscut în timp ce intră în mare să facă o baie. Când iese, în schimb, necunoscutul şi lucrurile sale sunt de negăsit.

2. REGENERACIÓN (10 ́30”)

Regizor: Rubén Prieto Fernández

Prezentare: După mulţi ani de convieţuire, Ana şi Antonio au să-şi spună multe lucruri, dar tocmai când sunt pe punctul de a fi sinceri unu l cu celălat, teama le îneacă cuvintele.

3. DENTRO DEL BOSQUE (15 ́)

Regizor: Luis Caballero

Prezentare: Protagoniştii acestei povestiri se vor întâlni în circumstanţe neaşteptate, în mijlocul unei păduri întunecate, în plină noapte.

4. LA GRAN CARRERA (7 ́)

Regizor: Kote Camacho

Prezentare: Anul 1914. Hipodromul din Lasarte anunţă o între cere cu un premiu nemaiauzit pentru calul caştigător. S-au înscris ce i mai buni 8 cai şi iepe din lume.

Amatorii de întreceri şi de pariuri de pe toate continentele işi dau întâlnire pentru a participa la Marele Premiu de Jumătate de Milion.

5. EL TREN DE LA BRUJA (17 ́)

Director: Koldo Serra

Prezentare: Un om se oferă să fie cobaiul unui experiment care încearcă să analizeze comportamentul uman în condiţii de teroare extremă.

6. ̈8 ̈ (13 ́7”)

Regizor: Raul Cerezo

Prezentare: La vârsta de 8 ani atât voinţa, disciplina şi personalitatea unui copil, cât şi diferenţa dintre bine şi rău încep să capete formă. În sfârşit a venit momentul să ne vedem dorinţa împlinită. Dorinţa sa. Să facem linişte. Eşti invitat.

7. LA FAMILIA DI MI NOVIA (12 ́)

Regizor: Guillermo Chapa

Prezentare: Manu trece prin cea mai dificilă probă din viaţa lui: va cunoaşte familia iubitei sale.