Publicul cinefil are ocazia sa urmareasca ceremonia de decernare a Globurilor de Aur care va fi transmisa de HBO România în direct şi în exclusivitate în noaptea de duminica, 15 ianuarie, spre luni, de la ora 3 am. Premiile Globul de Aur au ajuns la a 69-a editie, fiind unul dintre cele mai importante evenimente din industria cinematografică.

Varianta editată şi subtitrată a ceremoniei va fi difuzată marţi, 17 ianuarie, de la ora 20:00.

La editia din acest an, HBO a primit 18 nominalizări la Premiile Globul de Aur:

Miniseria Mildred Pierce a primit 4 nominalizări la categoriile Cel mai bun lungmetraj TV sau miniserie, Cel mai bun rol principal feminin într-o miniserie sau într-un film TV (Kate Winslet), Cel mai bun rol secundar feminin într-un serial, miniserie sau film de televiziune (Evan Rachel Wood) şi Cel mai bun rol secundar masculin într-un serial, într-o miniserie sau film TV (Guy Pearce). Mildred Pierce poate fi vizionat luni, 16 ianuarie, de la ora 20:00 la HBO România, şi continuarea – pe 23 ianuarie, de la 20:00.

Serialul Imperiul din Atlantic City / Boardwalk Empire a primit 3 nominalizări la categoriile Cel mai bun serial TV – dramă, Cel mai bun actor într-un serial TV – dramă (Steve Buscemi) şi Cel mai bun rol secundar feminin într-un serial, miniserie sau film de televiziune (Kelly Macdonald). Cel de-al doilea sezon al serialului Imperiul din Atlantic City este difuzat in fiecare vineri de la ora 20:00, la HBO România.

Filmul Cinema Verite a primit 3 nominalizări la categoriile Cel mai bun lungmetraj TV sau miniserie, Cel mai bun rol principal feminin într-o miniserie sau într-un film TV (Diane Lane) şi Cel mai bun rol secundar masculin într-un serial, într-o miniserie sau film TV (Tim Robbins). Filmul va fi difuzat la HBO România în primăvara lui 2012.

Filmul Too Big to Fail a primit 3 nominalizări la categoriile Cel mai bun lungmetraj TV sau miniserie, Cel mai bun rol principal masculin într-o miniserie sau într-un film TV (William Hurt) şi Cel mai bun rol secundar masculin într-un serial, într-o miniserie sau film TV (Paul Giamatti). Filmul va avea premiera pe canal în vara acestui an.

Serialul Iluminata Amy / Enlightened a primit 2 nominalizări la categoriile Cel mai bun serial TV – comedie şi Cel mai bun rol principal feminin într-un serial comedie/ muzical (Laura Dern). Primul sezon este difuzat la HBO în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00.

Serialul Urzeala Tronurilor a primit 2 nominalizări la categoriile Cel mai bun serial TV – dramă şi Cel mai bun rol secundar masculin într-un serial, într-o miniserie sau film TV (Peter Dinklage). Îndrăgitul serial se va întoarce la HBO cu un nou sezon în primăvara lui 2012.

Serialul Bine dotat / Hung a primit o nominalizare pentru Cel mai bun actor principal într-un serial - comedie/ muzical (Thomas Jane).